Обява

Свий
Няма добавени обяви.

F 16 Viper

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение

Ти да видиш- понятия като прагматично мислене, рационалност и икономичност как излезнаха на преден план?!
    Га взимахме еФ-овете беше най-важно да са амерички и най-скъпи. Иначе прагматизма минаваше за руска опорка и национално предателство...
    Ми няма да се съглася, щото се интересувам от авиация и направо се барам за експерт .
    Проблема в случая са корупционни схеми, щото малко са малко повечко парите. Ама и грипени да бяхме взели пак така щеше да е, с тогавашните управници. Ефките които взехме, са най-доброто, след ф22 (който не се продава, по принцип) и ф35 (за които ни миришат краката и сме толкова пробити, че технологиите веднага ще заминат в северо-източна посока).
    Ефките имат същите радари и електроника, линк 16, за двигател ще излъжа, ама май, ако не са еднакви, са подобни на ф35. Мисълта ми е, че е доста по - добър самолет от грипена.
    А грипена ми е супер красив самолет, като сключихме сделката за тях много се зарадвах, ама... Гледал съм го на авиошоу на летище Пловдив 2008-9 някъде, плакатите дето раздаваха швеЦите, все още стоят по детски стаи на приятели .

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Нито един съвременен изтребител не може това което може Грипен . Точно на изложението само Грипен запуснаха и излетяха без помощни машини . https://www.youtube.com/watch?v=QyD0liioY8E С Ф 16 си платихме рекета на новия голям брат . Както сега го плащаме с БТРите .

• А относно глупостите за ауакс-те - украинците в момента ползват точно такива сааб-ове и руснаците нещо спряха да летят и да мятат бомби...

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      И като ги засичаш ама няма с какво да ги свалиш какъв е смисъла ?

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Смисъла е в статистиката.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      🤣

Кой го казва само,тая ваша ПАРТИЯ умора няма

• Не знам какво предимство е да може да излита от шосе, но са доста различни самолети. Радарите, ресурса и въоръжението са много по-важни от това, не че не можехме да минем с Грипен де. Едното беше ниска цена без въоръжение, другото пълен комплект. Нищо не пречи следващите да са Грипен за да покриват рутинни задачи, но сме проспали едни 35 години.

Коментар

• trav
      trav коментира
      Редактиране на коментар
      Някой път се чудя мислите ли изобщо или сте на автопилот от радев.

Айде покажи ми шосе в бг което е достатъчно дълго и с хубав асфалт. Абе аз съм с огромни гуми и ще ми изпадат зъбите от тия дупки.
      И при толкова писти останали от СССр, ще лети от шосе.

После АИ било виновно.. Поне мисли

Радев прави пълен руски завой.
      Знаеш ли през какво ми е. тука е мъртва земя. Райнметал заминава в Хърватска . При 8 Ф16 нови ще летиме на миг29. Умрала земя
      Децата са ми в Германия, аз съм работил в половината свят. Никакъв проблем не ми е да се върна

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      trav, на магистрала Тракия при Пловдив едно време имаше такава отсечка, предназначена баш за летище.. Сега ако махнат мантинелите сигурно пак може да се ползва при нужда...

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      По новите магистрали и шосета има поне 1000 подходящи места да кацне Грипен . trav случайно боен самолет освен на снимка в интернет да си виждал ? А гледал си Топ гън .

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X