Обява

Свий
Няма добавени обяви.

F 16 Viper

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение

Ти да видиш- понятия като прагматично мислене, рационалност и икономичност как излезнаха на преден план?!
    Га взимахме еФ-овете беше най-важно да са амерички и най-скъпи. Иначе прагматизма минаваше за руска опорка и национално предателство...
    Ми няма да се съглася, щото се интересувам от авиация и направо се барам за експерт .
    Проблема в случая са корупционни схеми, щото малко са малко повечко парите. Ама и грипени да бяхме взели пак така щеше да е, с тогавашните управници. Ефките които взехме, са най-доброто, след ф22 (който не се продава, по принцип) и ф35 (за които ни миришат краката и сме толкова пробити, че технологиите веднага ще заминат в северо-източна посока).
    Ефките имат същите радари и електроника, линк 16, за двигател ще излъжа, ама май, ако не са еднакви, са подобни на ф35. Мисълта ми е, че е доста по - добър самолет от грипена.
    А грипена ми е супер красив самолет, като сключихме сделката за тях много се зарадвах, ама... Гледал съм го на авиошоу на летище Пловдив 2008-9 някъде, плакатите дето раздаваха швеЦите, все още стоят по детски стаи на приятели .

Коментар

• А относно глупостите за ауакс-те - украинците в момента ползват точно такива сааб-ове и руснаците нещо спряха да летят и да мятат бомби...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
      X