Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    Чул си добре но не е двигателя а карборатора не изключвам и токовете (кондензатор-капачка-палец кабели-и др) днес намерих един карб. от някякъв ФИАТ ще трябва преход утре ще се захващам с това че и мен ме ядосва като няма ФОРС. Да знаеш дистрибуторна капачка от нещо ще стане ли защото за ЗАЗ едва ли ще намеря.

Eто още един http://vbox7.com/play:4ad40d86

Коментар

Днес сложих ФИАТОВИА карб.преапването го няма но се форсира по бавно със зазовия се форсира по резко. Но пак не е както трябва гърми (киха през карборатора) утре ще сменя всичко (кабели-свещи-чукче-кондензатор-капачка-палец-бобина) защото се съмнявам в токове.
      Прикачени файлове

Коментар

Ако не си съвсем сигурен в клапаните /хлабини, припасване , тайминг/ също може да им хвърлиш едно око. Пък и коммпресия да замериш /ако не си/.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
          Ако не си съвсем сигурен в клапаните /хлабини, припасване , тайминг/ също може да им хвърлиш едно око. Пък и коммпресия да замериш /ако не си/.

Нещо не съм гледал купих го довлекох го пред нас налех гориво завъртях и запали (след 15г. така запустен ). Не ми се иска да чувам за изброените от теб неща по ми се ще да са изброените от мен . За клапани не ми се вярва по вероятно е компресия (КОКСИРАЛИ СИГМЕНТИ) утре ще се види от какво е като сменя всичко по токовете.

Коментар

ЗАЗ овете имаха лошия навик да прогарят клапани ..... дано да се окажа лош пророк......
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
              ЗАЗ овете имаха лошия навик да прогарят клапани ..... дано да се окажа лош пророк......

Не сигорен съм че не съ клапани или сигменти ако си гледал клипа се чува че някой път си работи добре и после не иска ще чакаме александров той има опит с тях .

Коментар

Не сигорен съм че не съ клапани или сигменти ако си гледал клипа се чува че някой път си работи добре и после не иска ще чакаме александров той има опит с тях .
                Като за начало провери делкото дали не е избило чукчето или кондензатора може и вакум регулатора да се ебава и да ти мести центровката.
                За да избегна тези проблеми на моят мутант му сложих електроно от ВMB.
                ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
                  Като за начало провери делкото дали не е избило чукчето или кондензатора може и вакум регулатора да се ебава и да ти мести центровката.
                  За да избегна тези проблеми на моят мутант му сложих електроно от ВMB.

Утре започвам едно по едно да сменям и ще си покаже от каде идва проблема-ще започна с кондензатора. Капачката и палеца ми се виждат като на москвич защото като питам за зазови ще кажат че няма ти сменял ли си.

Коментар

Утре започвам едно по едно да сменям и ще си покаже от каде идва проблема-ще започна с кондензатора. Капачката и палеца ми се виждат като на москвич защото като питам за зазови ще кажат че няма ти сменял ли си.
                    Не съм сменя но имам поне 3 делка които не мисля да ползвам.

Коментар

Ето това е след смяната на кондензатора
                      http://vbox7.com/play:3a3aad5a

и този

http://www.vbox7.com/play:d402b312
                      Последно редактирано от valio zila; 03-03-10, 13:32.

Коментар

Сега отивам да сменя (капачка-палец-свещи-чукче и наковалня) защото съм ги купил. Фиатовия карб го свалих че няма тихи ще го почиста и сложа.

Коментар

Вальо виж свещите мойто бъги от ЗАЗ работеше само с вмз много грижи имах със свещите.Прекъсваше при рязко подаване на газ.След един куп свещи чистене на карбуратор проблема го отстраних.

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
                            Вальо виж свещите мойто бъги от ЗАЗ работеше само с вмз много грижи имах със свещите.Прекъсваше при рязко подаване на газ.След един куп свещи чистене на карбуратор проблема го отстраних.

Днес смених всичко и проблема с прекъсването го няма но остава (преапването) с фиатовия работи много добре и се форсира яко но го свалих защото няма тихи утре ще бъде разглобен на съставни те му части и потопен за 24ч. в кореселин после продухан и зглобен. Проблема няма да се реши само с това защото има ел. жигльр за тихите трябва да сложа К.В. при връщане на газта да подава напрежение на жигльра. Свещите са NGK-по каталог разлика от старите и новите няма.

Коментар

Днес смених всичко и проблема с прекъсването го няма но остава (преапването) с фиатовия работи много добре и се форсира яко но го свалих защото няма тихи утре ще бъде разглобен на съставни те му части и потопен за 24ч. в кореселин после продухан и зглобен. Проблема няма да се реши само с това защото има ел. жигльр за тихите трябва да сложа К.В. при връщане на газта да подава напрежение на жигльра. Свещите са NGK-по каталог разлика от старите и новите няма.
                              Ще ти се наложи да погледниш и клапаните,паткането сигурно е от стегна клапан,направи ги 015 020хлабина.

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
                                Ще ти се наложи да погледниш и клапаните,паткането сигурно е от стегна клапан,направи ги 015 020хлабина.

Забравих да ги спомена гледах ги нормамало са нямаше натегнати но са 0.20-смук. и 0.25-изп. мисля че не е проблем за това не ги пипах само ги мернах. Паканета си мисля че е от неправилното свързване на ауспосите двата работят различно левите от десните. Така е заради редъ на работа двата десни работят един след друг при тях няма пакане така си мисля ас кажи и ти първата ти триколка си я направил и ти така до колкото видях на снимката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X