Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Триколка от ЗАЗ
Свий
X
-
До: Триколка от ЗАЗ
Първоначално публикуван от steev69.bg Преглед на мнениеБраво много хубава машинерия!!!Много труд си вложил ,респект!На живо може би е още по хубава?!
Надявам се следващия ти проект да е 4х4.Поздрави!
Мерси следващия проект ще е АТВ взел съм едно кавазаки за донор само да завърша трайка и започвам
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от trancedrift Преглед на мнениеРазглеждам темата от началото, наистина много хубав проект, и много добре се е получил. Поздравления
Само се чудя откакто гледам финалните снимки, тези метални кутии няма ли да им е по добре ако са долу до седалката на шофьора, няккаи стоят неестествено там горе? Но все както по му харесва на майстора де
Мерси куфарите вече ги сложих там надупчих калниците така че за сега ще останат там а и в единия е акомулатора
.
Коментар
-
Екстра става машината! Зарежи тия мотокари, довършвай по-бързо трайка
Вчера беше откриването на мото сезона при нас. Имах удоволствието да се запозная с колега от форума, да се повозя на една прекрасна машина. Дали ще я познаете
Докато си взимахме бира, едни девойки наскачаха трайка да се снимат
Май и аз ще почвам подобен проект
Оказа се, че ми е доста удобна триколката, страхотна работа си свършил колега. Имам и фото, поздрав за любителите на триколки. Това с голямото шкембе съм аз
Много ми допадна машината. Благодарско Жоро!
Коментар
-
Откриването беше страхотно. Излизат все по-нови и интересни машини. Аз лично не видях други триколки, но изработката на тази ме впечатли много. Личи си старанието и прецизността към всеки детайл. Действай по твоя, че Жоро те води с обиколка
Като извадиш машината на следващия сбор ще се запознаеш с човека седящ зад мен
Жалко, че не успях да направя кръгче, но на следващата ни среща се надявам да пробвам трайка
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнениеКолега трайка го познах на Жоро е но човека седнал зад теб немога да го позная. Кажи как беше откриването имаше ли много мотори само един трайк ли беше.
Аз съм бе!

Ама и фотографа май е сръбнал.
Такава тарапана не бях виждал никъде! Баси чудото! Мисля че повече от час се източваше колоната. На хиподрума нямаше място та бягахме по горите
.
Други триколки май не видях ..... ма то и лудницата беше голяма. Добре , че се разотидоха повечето та се намерихме вечерта с колегата.
Изобщо за мен това е най-големия празник за годината..... нищо не може да се сравни с усещането в диафрагмата от няколко хиляди работещи мотора. От предстоящото лято и отиваща си зима. Абе цели три бири съм изпил. Рекорд за годината е.
Лепенката на гърба са я догодили направо перфектно. Дзверо си облича кожата....0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Жоре през цялото време се чудех каде си а ти си се кефил два дни помежду сумати мотори но с бирата си се изложил само три а човек като ти погледне трайка ще си помисли че си се запасил с бира за два дни
.
Никой нищо не писа за това откриване дано за напред да давате информацияза такива светски събития.
Коментар
-
Целия календар на мотосъборите го има в сайта МОТО БГ.Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнениеЖоре през цялото време се чудех каде си а ти си се кефил два дни помежду сумати мотори но с бирата си се изложил само три а човек като ти погледне трайка ще си помисли че си се запасил с бира за два дни
.
Никой нищо не писа за това откриване дано за напред да давате информацияза такива светски събития.
ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:
Коментар
-
И не съм се изложил! Направо си е постижение
. Като се има впредвид , че иначе не лизвам.
Яко разводнихме темата. Трийте меееееее.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнениеЦелия календар на мотосъборите го има в сайта МОТО БГ.
Враца и Козлодуй май ги нямаше прегледах го набързо но все пак може да си кажем не е едно да помнят и мислят тия глави
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеИ не съм се изложил! Направо си е постижение
. Като се има впредвид , че иначе не лизвам.
Яко разводнихме темата. Трийте меееееее.
Като гледам снимката с Филип на трайка ми се прииска да бях там и както писахме по напред в темата да се видим на зелена тревичка с бира и кебапче в ръка
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
вярно е че като се правим на рокери така трябва да ходим
Коментар