Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Триколка от ЗАЗ
Свий
X
-
До: Триколка от ЗАЗ
Я виште какви куфари и масури си купих
как ви се струват. Колеги не разглеждайте само апишете нещо.
Последно редактирано от valio zila; 19-02-10, 22:07.
-
Така съм по-съгласен.... малко не ми допадат ръчичките и надписите , но пък ще са много удобни да си държиш бирата и кебапчетата отгоре
.
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеТака съм по-съгласен.... малко не ми допадат ръчичките и надписите , но пък ще са много удобни да си държиш бирата и кебапчетата отгоре
.
Жоре нали са китайчета трябвало е да ги направят шарени
но нищо по добро не открих тези се връзват с рифеловата ламарина и акумолатора се хваща идеално
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнениеТази вечер ходих до VALU ZILA и останах много очарован трайка с всеки изминал ден започва да става УБАВЕЦ
особено след като му баде положен рифела!
Това е Цеко (съфоромеца Gal4o) оглежда нищо не казва и си тръгва а после пише тук
.
Коментар
-
Абе направи му една стойка между гумата и трансмисията на тоя акомулатор....Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнениеЖоре нали са китайчета трябвало е да ги направят шарени
но нищо по добро не открих тези се връзват с рифеловата ламарина и акумолатора се хваща идеално
.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Става.Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнениеКолега ако искаш да го снимам да го видиш и да кажеш дали ще ти върши работа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sancho412 Преглед на мнениеСтава.
Колега утре ще снимам и ще ти покажа днес нямам време
П.П. Заза го има на една снимка на първата страница в тематаПоследно редактирано от valio zila; 20-02-10, 17:44.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sancho412 Преглед на мнениеСтава.
Колега ето малко снимки на заза
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sancho412 Преглед на мнениеКупето малко не ми върши работа, обаче кажи по твоя преценка дали има врата или капак без гнило и криво.
Ако става някоя тенекия може да напазарувам и други неща. 
Поздрави!
Задния капак е добре лайсната я няма - дясната врата и калник са добри - предния капак е малко крив до ако се натисне мисля че ще стане - и лявата врата не е лоша но е имала кит и е паднал на едно място на снимката се вижда. Кажи кои детайли те интересуват за да ги огледам по щателно и да ти снимам от всякаде да са ясни нещата
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнениеСупер става
Останалата част от трайка можеш да преляеш просто цветовете-синьо,жълто червено,или нещо подобно на основните цветове.А отзад,на гърба със сигурност трябва да е нарисувано нещо рогато,нещо дяволско,да се впише в основния замисъл-пламъци,огън....
Или нещо бълващо огън,подобно на характера на триколката.В тази посока трябва да е рисунката.Продължавайте и неспирайте....
Проекта върви перфектно.
Какво ще кажете за тази само да е на по светъл фон
.
Коментар
-
Не е лошо но си мисля че ще е добре да се акцентира върху Vобразния двигател.Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнениеКакво ще кажете за тази само да е на по светъл фон
.
Примерно двигател в пламъци.
ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар