Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
    Още нищо не сме видели от клас 'Ревльо' имам чуството че там са най-големите майстори и с ще има жестока конкуренция !!!!!
    +1

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
      Още нищо не сме видели от клас 'Ревльо' имам чуството че там са най-големите майстори и с ще има жестока конкуренция !!!!!
      Засега печеля служебно
      rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
      0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнение
        Да отпадне за клас ,,Ревльо" ограничението за минимум 5 участника защото не съм сигурен дали ще наберете необходимата бройка а все пак аз вече съм се записал .
        Здравей , г-н ЛУД ! Щом си с такъв ник и не ти знам името , смея да твърдя , че сме от един отбор. И защото отправяш някакви не приемливи предложения и спонсорства за може би чужди твои с-я , аз също мога да ти предложа оферта: Имам Витара с различни комплекти гуми за нея, която става за различните класове от стандартен , само си избери клас в който ще караш и ти я давам безвъзмездно . Като свърши сезона ми я връщаш в същото с-е т.е. да се движи . П.С. Забравих: Искам да си в топ пет .
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
          Здравей , г-н ЛУД ! Щом си с такъв ник и не ти знам името , смея да твърдя , че сме от един отбор. И защото отправяш някакви не приемливи предложения и спонсорства за може би чужди твои с-я , аз също мога да ти предложа оферта: Имам Витара с различни комплекти гуми за нея, която става за различните класове от стандартен , само си избери клас в който ще караш и ти я давам безвъзмездно . Като свърши сезона ми я връщаш в същото с-е т.е. да се движи . П.С. Забравих: Искам да си в топ пет .
          Защо да е неприемливо предложението ми???
          Съвсем сериозно мисля да отложа преправянето на Диското ако това ще реши проблемите на ,,големите карачи" в този форум защото заради тези мрънкачи има опасност на някои хора да им писне да отделят от времето си и да търпят лишения само и само за да направят едно състезание на което да покараме.
          Както казах и в един предишен пост,нито много разбирам от джипове,нито съм някакъв организатор на състезания или милионерче но ми харесва да си карам екстремно както на пътя така и извън него,с две думи да си правя кефа а както повечето от нас знаят кефа цена няма.Ходил съм на няколко състезания и не съм завършил здрав в нито едно.Но си заслужаваше!!!Нямал съм възможности за големи гуми и тръби нооо имам желание за развитие и това ще стане факт в най-скоро време като за целта ще лиша себе си и семейството си от нещо за да постигна целите си.Ако ревльовците решат могат и те да го направят ама май им е по-лесно да си търкат клавиатурите и да си пият питието пред компютъра отколкото да се лишат от нещо за да си направят по една стойностна машина а не ,,старт от скрапа"Има хора които могат да си позволят по-големи гуми,по-мощни мотори и всичките тези глезотии но бъди сигурен че не го правят за да се покажат на някое състезание и публиката да охка и да ахка а го правят защото на тях така им е кеф и най-важното ... защото могат!
          Относно офертата за Витарата - сърдечно благодаря но няма да се възползвам от нея най-малкото защото съм 1,90 и тежа 110 кг.(едва се събирам в тези Витари,пробвал съм )
          Не знам дали ще имам времева възможност да посетя всички състезания от шампионата но ти все пак следи класирането - Данаил Кънчев,Дискавъри 1.
          П.С: Ще бъда в топ 5,обещавам а и тъй като гледам никой не приема предизвикателството за клас ,,Ревльо" ,може и 1 място да имам
          Ще се радвам да се засечем някъде и да покараме мъжката а не да мрънкаме
          rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
          0898 51 31 46

Коментар

Ся ше се обиждаме ли ?
            Ми и аз съм 1,90 ,ама съм 120 кила ,пък си я карам
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
              Ся ше се обиждаме ли ?
              Мазохист .
              Що така се умълчаха всички тука ???
              Да не би да ги е срам??
              0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнение
                Ако ревльовците решат могат и те да го направят ама май им е по-лесно да си търкат клавиатурите и да си пият питието пред компютъра отколкото да се лишат от нещо за да си направят по една стойностна машина а не ,,старт от скрапа"
                Айде господин луд да ни покаже една стойностна машина а не старт от скрапа.И вместо да ми се крие зад някакви имена покажи каде и какво се е получило.
                Кой може да направи машина каквато ти искаш?
                Я обясни щом толкова си за спонсориране на друг клас защо преди това не направите една шампионска джипка за да гледаме НИЕ ревльовците както ти е удобно да наричаш много хора да ни набиеш и да търкаме суполи и сълзи.Много станаха скоро шампионите и знаещите.
                Аз лично не се оплаквам от правилата но според мен винаги трябва да има дискусия за правила и задължения.
                Нека господин ЛУД ако е толкова ларж да помогне на организаторите на веригата.
                Явно всички разбират знаят ама накрая само 5,6 участника в горен клас другите семкаджий.
                НЯма ли най-накрая да се спрете.
                Айде учредете клас ревльо.Ще запиша няколко джипа.Ама ЕДИН ЛУД Е главния спонсор.
                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                  Ся ше се обиждаме ли ?
                  Мъж под 100кила не е мъж. Мъжа трябва да си тежи на мястото
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                    Айде господин луд да ни покаже една стойностна машина а не старт от скрапа.И вместо да ми се крие зад някакви имена покажи каде и какво се е получило.
                    Кой може да направи машина каквато ти искаш?
                    Я обясни щом толкова си за спонсориране на друг клас защо преди това не направите една шампионска джипка за да гледаме НИЕ ревльовците както ти е удобно да наричаш много хора да ни набиеш и да търкаме суполи и сълзи.Много станаха скоро шампионите и знаещите.
                    Аз лично не се оплаквам от правилата но според мен винаги трябва да има дискусия за правила и задължения.
                    Явно всички разбират знаят ама накрая само 5,6 участника в горен клас другите семкаджий.
                    НЯма ли най-накрая да се спрете.
                    Айде учредете клас ревльо.Ще запиша няколко джипа.Ама ЕДИН ЛУД Е главния спонсор.
                    Явно ти е удобно да четеш само това което ти изнася,малко по нагоре съм написал как се казвам,пише и откъде съм.Също така съм написал и че нямам кой знае какви познания по тунинговането на джипове ,нямам все още някаква направена машина,не съм милионерче,организатор на състезания и прочие.Ходя да карам защото така ми харесва а не да се доказвам пред някого че мога това или онова.Относно претенциите Ви (твоите и на още няколко човека тук)отстрани като Ви гледа човек и чете коментарите Ви остава с убеждението че исканията ви са да насочите организаторите да направят клас съобразен с Вашите машини а не вие да се съобразите с класа който те са подготвили.
                    Пак не си прочел нещо както трябва или си го прочел както на теб ти изнася - за разлика от тебе аз съм съгласен да се лиша от нещо за да помогна за развитието на състезанията за в бъдеще време.
                    Единствено трябва да се съобразя с финансите,защото за да спонсорирам клас ,,Ревльовци'',ще отложа тунинга на Диското.
                    Не горя от желание да го направя ,но на фона на това което чета тука мисля че развитието на този спорт трябва да мине и през този етап.
                    За израза ,,старт от скрапа " се извинявам ако съм засегнал някого ,написах го защото така ми дойде от вътре.
                    Последно редактирано от edin_lyd; 28-02-14, 22:47.
                    0898 51 31 46

Коментар

Ще те видим какъв кенеф ще спретнеш от твоя Джип и как ще стигнеш до истината по трудния начин.
                      ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                        Ще те видим какъв кенеф ще спретнеш от твоя Джип и как ще стигнеш до истината по трудния начин.
                        И за тебе разбрахме .... направил добра машина ама си я държи за красота ...
                        0898 51 31 46

Коментар

Пиша запоследно защото започва да става глупаво.
                          1.Всички говорят за класове защото на последно състезания се намекна че ще има друг клас.
                          Нещо което ТИ незнаеш защото не участваш и не си запознат.
                          2.80% от участниците търпим много големи лишения за да участваме за да ни каже НЯКОЙ ОТ ШУМЕН какво трябва да правим и от какво да се лишим.
                          3.В момента всички си правим колите спрямо определен клас.А понеже намекваш за искания направи ли си труда да видиш аз със тоз умрел самурай в кой клас се опитвам?Никой не иска да прави нещо насила само да се спазят думи.Хората казаха тази година няма как ОК.Догодина може би.
                          4.Никой не е казал насила за нов клас.Затова се заговори от определени хора още на състезанието в Разград.
                          Ама ти това няма как да го знаеш защото не беше.Започва и в тази тема да има един Благой който обича да обеснява как трябва да се случват нещата.
                          Ако господин ЛУД е прочел малко по-нагоре ще види какво е моето мнение за новите правила и ограничения.
                          Започвам да съжалявам че се води такава дискусия във ФОРУМ.
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

офф
                            Този Благой в спора тук си ти!!!
                            Хората казаха тази година няма как ОК.Догодина може би.
                            Защо продължаваш да мрънкаш ????????????
                            Хем си разбрал че няма как тази година хем не спря да се инатиш за да стане както ти си си решил.
                            А понеже намекваш за искания направи ли си труда да видиш аз със тоз умрел самурай в кой клас се опитвам?
                            Да направих си труда.И на Сливен и на Разград отделих специално време и внимание на ,,умрелия ти самурай".
                            Ако господин ЛУД е прочел малко по-нагоре ще види какво е моето мнение за новите правила и ограничения.
                            И това видях и затова ти се чудя защо продължаваш да спориш.Явно и това е някакъв спорт за тебе и тука печелиш убедително първото място защото аз се отказвам да участвам в тази вече малоумна дискусия.
                            0898 51 31 46

Коментар

2.80% от участниците търпим много големи лишения за да участваме за да ни каже НЯКОЙ ОТ ШУМЕН какво трябва да правим и от какво да се лишим.
                              Този НЯКОЙ ОТ ШУМЕН Асенчо не се опитва да ти каже какво да правиш ..... ама явно ти се мислиш за много велик и смяташ че офроуда се върти около теб.
                              Аиде живи и здрави и само напред и нагоре!!!
                              0898 51 31 46

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                                Кой е лесният начин да си направиш кенеф ???Да ни обясниш........... !
                                Явно ти имаш доста опит в направата на кенефи? И си ГОЛЯМ строител на такива....?
                                КОГА ще те видя теб лично да караш???Да се състезаваш, кото пилот........ревльооооооо,..... построен от теб кенеффффффффффффф?
                                И не си мисли че само ти стигаш до истината по трудният начин.И ма много хора които им е трудно, НО .........не пискат като теб??????Защото тарикатите не пискат.......!!!!!!!!!!
                                Обаче си решил че ти ако имаш възможност да караш, готина машина ще много голям или уникален........!
                                Аз ти казах в предишен пост,че си един 'балонопукач' и много се радва че те има
                                Попитах те в един по-преден пост ;
                                Какво правиш ТИ лично за да помагаш за разитието на офроуда???????????????
                                Последно редактирано от rock crawler; 01-03-14, 03:30. Причина: редакция

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X