Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
    Със кого ще се бори Асенчо( със-Илиян,Пламен,Коста,Светлйо......)или може би на Лазарово със бай Матйо?Просто искате да ги откажи те!Според мен клас модифициран трябва да е отворен за всеки (защото липсва на този етап още един клас)Помислете преди да е почнал сезона защото Иван Попов и Кайо пак ще ви грабнат и този път ще са прави.Вие казвахте (това ще е бившия клас експерт)а ще направим още един за трабарки.Е Антонски саморая е участвал в експерт в тозиси вид нямаше проблеми(ще му затворим отстрани ще му сложим решетки да не си показва рацете на вън)всико каквото се изисква ше за бишия клас екперт.
    Асенчо, ако се чувства неконкурентоспособен спокойно може да кара в "Модифициран". Машината му отговаря на изискванията.
    Ако клас "Модифициран" стане отворен и някой с големи ходове, гуми и портални, завиващи, задни мостове дойде да кара и не дай си боже спечели такъв вой ще настане....!
    А, че "Иван Попов и Кайо ще ни грабнат" ми е през ... .
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
      Асенчо, ако се чувства неконкурентоспособен спокойно може да кара в "Модифициран". Машината му отговаря на изискванията.
      Ако клас "Модифициран" стане отворен и някой с големи ходове, гуми и портални, завиващи, задни мостове дойде да кара и не дай си боже спечели такъв вой ще настане....!
      А, че "Иван Попов и Кайо ще ни грабнат" ми е през ... .
      Жоро знаеш че не пиша със цел за са споря ни най малко със теб.Но нали клас промодифициран е за горе изброените от теб.Спирам да пиша но Сливен ще видиш за какво говоря.

Коментар

Клас "Промодифициран" засега няма. Единствения начин да разграничим "тръбарка" от нормален джип е рамата. Тръбарката има пространствена рама, джипа има фабрична, "двуизмерна" рама. Ако смяташ, че заради един участник ще променим критериите за разделяне на машините грешиш.
        За "Модифициран" няма значение, че малко е отрязана рамата- трябва купето да не е по- навътре от мостовете. Тоест, ако искате този джип да кара в този клас приберете му малко мостовете или изградете купе, което да се изравни с тях( за маската, калниците и предния капак Стоян ви е писал).
        Последно редактирано от Георги Василев; 25-02-14, 15:25.
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Клас "Промодифициран" засега няма. Единствения начин да разграничим "тръбарка" от нормален джип е рамата. Тръбарката има пространствена рама, джипа има фабрична, "двуизмерна" рама. Ако смяташ, че заради един участник ще променим критериите за разделяне на машините грешиш.
          На срещата в Арбанаси аз бях за наличие на поне 2/3 от рамата, за да може тя да се поорязва малко, но след гласуване се прие да е цялата рама.
          Не цялата рама, а от мост до мост трябва да има рама и купе. Както е на картинката

Клас "Промодифициран" ще се появи предполагам скоро. Идеята от миналата година наистина беше да се вкара още сега, но на срещата преценихме, че е по-добре са се развива клас Стандартен, отколкото да имаме няколко Прототипа и няколко Промодифицирани. Този сезон те ще карат пак заедно, като се надявам бройката постепенно да се увеличава, за да можем да ги отделим.

В момента не можем да си позволим 4 класа по ред причини.

А какво ще кажат състезателите за състезания без награден фонд - само за славата? Може би е рано да повдигам този въпрос, но ако няма награден фонд ще има много повече ресурс

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
            А какво ще кажат състезателите за състезания без награден фонд - само за славата? Може би е рано да повдигам този въпрос, но ако няма награден фонд ще има много повече ресурс
            Отдавна чакам тази дискусия. Може би тогава ще се разбере кой и защо кара в различните формати.
            ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
            ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
            0896 846 246

Коментар

А бе колеги ,на първото ни състезание имахме само един клас,сега имаме три и пак не сте доволни !
              Питайте ни как се прави организация,трасета ,асистенции ,наградни фондове и т.н.
              Последното нещо ,което искаме е да претупаме състезанията си !
              И защо гледате клас прото , а не гледате модифициран !
              Асенчо и Светльо ,ако решат с минимални промени /по спомен /могат да карат в модифициран ,нищо не ги задължаваме !И защо си мислите ,че кой каквато машина му е кефнало да си направи,заради нея трябва да направим отделен клас .
              Ами старите участници от Хоби/сега модифициран/какво да кажат-ми ние сме си окей,нас не ни бърка Бай Матьо или Гошо Гемакса ще карат с 44-ки и 4-5литрови мотори с койлоувъри и еършокове,ние сме големи майстори и пак ще ги бием !
              Не си мислете ,че сме паднали от Марс ,тия изисквания не сме си ги изсмукали от пръстите, а сме се опитали/не сме безгрешни/ да ги огледаме от всички ъгли !
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

За "Модифициран" няма значение, че малко е отрязана рамата- трябва купето да не е по- навътре от мостовете. Тоест, ако искате този джип да кара в този клас приберете му малко мостовете или изградете купе, което да се изравни с тях( за маската, калниците и предния капак Стоян ви е писал).
                ОК.А колкото до това да няма награден фонт -Аз ,Пламен Исаев и Йорданов-ауто сме съгласни.

Коментар

Еххх,колко беше спокойно няколко дни.
                  Ама то шило в торба стои ли?

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
                    ОК.А колкото до това да няма награден фонт -Аз ,Пламен Исаев и Йорданов-ауто сме съгласни.
                    Аз също. Само символични награди и предмети, които и след 20 години ще помниш от къде са.
                    Когато спорта се превърне в търговия- спира да е спорт. Справка- футбол, F1... Само се надскачат кой е по-по-най.
                    На сърбела майката му е чесането.
                    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                      Пусни една анкета да видим какво ще стане.

Коментар

Чета чета и пак чета и какво разбирам.Пак се връща стария спор.Класове и прочие.
                        Абре хора преди много мнения хората казаха "ПАРИ................ НЯМААА" еми това е.То никаде няма обаче тази година състезанията с 1 повече.
                        За някой може да е безсмислено но накрая искам да си кажа моето мнение за някой добро за някой упрек.
                        Много дълго водех спорове за правила и какво ли не.Но главния ми проблем беше само 1.
                        Неможе да се добавят изисквания посред сезон.Това че има почивка не дава право за промени.Попитах ще има ли изненади тази година посред нищото.Но не получих отговор.
                        Да найстина аз мога да участвам в клас Модифициран но за мен е крачка назад.Но не защото имам финанси за подобрения а защото ми харесва този тип състезания и със времето трупам опит.Найстина не мога да съм конкурент на Илиян,Светли,Пламен,Светльо и др.Но с времето се уча.Затова ще продължа да карам в най-тежкия за да трупам опит.Пък кой знае някой ден може и да има финанси и да се видя в 3-ката.Но дотогава има много хляб да изям.
                        Това си моето виждане за мен самия.
                        Факт е че има хора които ще преминат от експерт в модифициран което според мен е разбираемо.
                        Но аз лично мисля че и в модифициран нямам шанс пред хора като Братя Калпачки,Чичо Оги,Борко и др който могат да карат с по-висока скорост.
                        Та ако човек реши да кара в определен клас ще гледа да си нагласи така колата за да отговаря.Тази година така догодина може да е друго.
                        Дайте малко шанс на тази шепа хора да покажат какво ще се покаже.Още отначалото се започнаха караниците.Не е правилно според мен.
                        Според мен тепърва ще се показват нови и уникални машини.
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
                          Отдавна чакам тази дискусия. Може би тогава ще се разбере кой и защо кара в различните формати.
                          "Не всичко е пари приятелю,не всичко е пари" се пееше в една песен.
                          Защо си мислиш,че караме за пари?
                          Една купа,дори една грамота е много по важна.Парите ще ги похарчиш,но наградата остава завинаги.

Коментар

Парите ще изпиеш,а купата не можеш да я глътнеш......

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                              Парите ще изпиеш,а купата не можеш да я глътнеш......
                              Ама мога да пия от нея.
                              Хайде стягай се.Ще ти осигурим и жителство в Дебелец.

Коментар

Аз миналата година супер много се изкефих на Оффроуд лимонадата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X