Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
    Tака ще е щото си мълчите като путки, я всички се запишете в по долния клас и да видим какво ще стане с господа организаторите кого ще пуснат за фон на великия карач от Разград.
    Виждам,че продължаваш с (добрият тон) и не спираш да си мислиш за мен.Дори и в гинекологията си бил светило,познавач...? Кофти определения....,малко се..... ?????Не така към колегите си! Време е да вземеш и да организираш вече един кръг от 4х4 Екстрийм???????? Сигурен съм че ще успееш.
    Помисли с какво може да си полезен на организаторите,които правят НЕЩО за разлика от такива като теб,които по-вече трият клавиатури от колкото гуми и на масите сте много силни,
    хвани се и направи нещо или помогни на някой, изхарчи някой лев и тогава пак да поспорим ?
    Последно редактирано от rock crawler; 27-02-14, 08:43. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
      Жоро я кажи по какъв начин като се отреже рамата отзад се постигат по-големите ходове?
      Рамата пречи на големите ходове не с дължината а с ширината си Вие карате с тесни рами(Самурайски), изнесени джанти(със съответните съпътстващи това проблеми) и ходовете ви не са нещо, кой знае какво и затова не опирате. Я питайте Слави при разкършване не му ли опират гумите в подкалниците и дали не иска да стеснява рамата.
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Брееее,то голям цирк стана .

Към Йорданов Ауто-
        Да ,и за навигаторите трябва да има купа,грешка е ,че не сме давали /пак заради икономии /
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
          Брееее,то голям цирк стана .

Към Йорданов Ауто-
          Да ,и за навигаторите трябва да има купа,грешка е ,че не сме давали /пак заради икономии /
          Е нали получава медал и грамота!
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Ако не се лъжа май само на Сливен навигаторите не получаваха купи

Дааа,виждам ,че греша .
            Последно редактирано от antiroad; 27-02-14, 09:37.
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

[QUOTE=edin_lyd;2440107]Имам предложение към оганизаторите на шампионата:
              Замисляли ли сте се да направите клас ,,Ревльовци"???Ако да ,моля някой да калкулира разходите за организация на този клас и ми изпратете сметката да я видя, и ако не е ненормална сума ще спонсорирам създаването на този толкова важен за състезанията клас(виждам тук в тази тема 5-6 потенциални участника).
              След това може и клас ,,Двулевки" да направите щото ПАРИ НЯМААААА.

​Ако си сериозен ,имам нещо предвид !
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Колеги, що не направим10-15 класа ?!? Ще карат в едни и същи зони .........така няма да се харчим да правим много зони ...... и така всеки ще в тройката и ще има купа Аз ще купя 20-30 купи да раздаваме на воля.
                Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                Mercedes Benz ML55 AMG
                Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

[QUOTE=antiroad;2440214]
                  Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнение
                  Имам предложение към оганизаторите на шампионата:
                  Замисляли ли сте се да направите клас ,,Ревльовци"???Ако да ,моля някой да калкулира разходите за организация на този клас и ми изпратете сметката да я видя, и ако не е ненормална сума ще спонсорирам създаването на този толкова важен за състезанията клас(виждам тук в тази тема 5-6 потенциални участника).
                  След това може и клас ,,Двулевки" да направите щото ПАРИ НЯМААААА.

​Ако си сериозен ,имам нещо предвид !
                  Да ти приличам на несериозен????
                  Единствено трябва да се съобразя с финансите,защото за да спонсорирам клас ,,Ревльовци'',ще отложа тунинга на Диското.
                  Не горя от желание да го направя ,но на фона на това което чета тука мисля че развитието на този спорт трябва да мине и през този етап.
                  Нямам претенции за големи технически познания в сферата на модификациите на джипове ,но имам силно желание да карам и за мен ще бъде удоволствие да има клас ,,Ревльовци" в който ще участвам и надявам се с почти стоково Диско да им покажа на много отворените участници как се кара,защото то карането не идва само от големи гуми и тръби.
                  Ако създадете такъв клас - записвам се под номер 1.
                  Ще участвам с Дискавъри 1 , 3,9 V8i,два инча лифт,гуми регенерат Inca Dakar и малко ще го поизрежа (според правилника на шампионата).

rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
                  0898 51 31 46

Коментар

Абе колеги офроудът не трябва ли да бъде преди всичко за забавление, да се срещаме защото имаме общи интереси и така нататък. Какви са тия разправии, които се развихриха в темата, за гуми(топки), дупки, частни класове.

Организаторите търпят лишения за да има състезания, състезателите също търпят лишения за да имат машини, не е ли редно малко повече да се уважаваме едни други и да се спре с тия нападки, кой какво имал и защо го имал.

Относно Прототип, Антон има една идея, която загатна вече в два поста. На Зверино всяка година има награда за най-добре представил се ГАЗ-69, която се дава в клас Модифициран. Какво пречи да се помисли по този въпрос и в клас Прототип за по-малките машини.

Светльо много добре е казал каква е основната разлика при наличието на купе и рама и липсата му - и това е основното изискване за клас Модифициран. Клас Модифициран тази година ще е по-труден от предната и не мога да разбера защо толкова се подценява в постовете.

Междинен клас на всички ни се искаше да има, който на практика е полу-прототип или малък прототип - с рама и купе, рама и тръбна конструкция или изцяло 3-д конструкцуя, но с по-малки гуми нещо от порядъка на 36-ци, реално около 90 см. В момента обаче колко машини имаме с гуми по-големи от 90 см?

Проблемът с равнопоставеността може да се реши на база трасета, като трасетата се подберат достатъчно разнообразни с много наклони, изкачвания, спускания, завой в наклон и др. където гумите не са от най-съществено значение. С всички сме говорили тази година трасетата в Прототип да са много по-проходими, в едни зони предимство ще имат по големите, в други по-малките. Траялът е достатъчно комплексен и разнообразен за да има от всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от ico_net Преглед на мнение
                      Колеги, що не направим10-15 класа ?!? Ще карат в едни и същи зони .........така няма да се харчим да правим много зони ...... и така всеки ще в тройката и ще има купа Аз ще купя 20-30 купи да раздаваме на воля.
                      И аз се включвам (ако разрешите) и предлагам 12 купи ( 6 комплекта) че много ме забавлява тая тема

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                        И аз се включвам (ако разрешите) и предлагам 12 купи ( 6 комплекта) че много ме забавлява тая тема
                        Ееее супер ....значи ще има купи за всички !
                        Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                        Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                        Mercedes Benz ML55 AMG
                        Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Резервирам три комплекта купи .

Експеримент-дискусия /хипотетично/
                          В клас прототип правим два подкласа

- краулер

-ревльо

Зоните са едни и същи,наградния фонд е за краулерите,за ревльовците-купи .

По какво трябва да ги разграничим ,очаквам всеки да си каже мнението ?!
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Аз пък мисля да направя нов клас спортна бегачка.Търсете още купи спешно е ..или смешно?

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                              Резервирам три комплекта купи .

Експеримент-дискусия /хипотетично/
                              В клас прототип правим два подкласа

- краулер

-ревльо

Зоните са едни и същи,наградния фонд е за краулерите,за ревльовците-купи .

По какво трябва да ги разграничим ,очаквам всеки да си каже мнението ?!
                              Да отпадне за клас ,,Ревльо" ограничението за минимум 5 участника защото не съм сигурен дали ще наберете необходимата бройка а все пак аз вече съм се записал .
                              rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
                              0898 51 31 46

Коментар

Още нищо не сме видели от клас 'Ревльо' имам чуството че там са най-големите майстори и с ще има жестока конкуренция !!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X