Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Така е,Жоро е прав,такива хора в социалните мрежи винаги ще има.
    Дори те са нужното зло ! Защото ако ги няма има опасност да ни обземе лека меланхолия или
    пролетната умора да ни повлияе.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
      Стоян го раздава много демократично. Аз лично не вярвам в плурализма и вярвам в единоначалието.
      Смятам да го излекувам от тези му забежки.
      Тук не се "джанкаме". Просто има един подстрекател, който дори не кара в състезанията от шампионата, защото осъзнава, че машините му са неконкурентни. Вместо да построи машина, която да може поне да завърши едно състезание той от години се опитва да ни накара да направим състезанията по неговия вкус. Има и един под-подстрекатер, който е участвал на едно състезание от шампионата и се представи отлично. Неговите мотиви не са ми ясни и го отдавам на личностни особености. Има един-. двама "ревльовци" от състезателите, но те извън форума се държат нормално, карат и се представят добре. Като цяло картината не е зле и не отговаря на форумната такава.
      Имаш лек напредък ! Виждам , че вече ми отговаряш на мненията , да се надявам и да се замисляш над тях. Това , че ме определяш като подстрекател за развитието на оффроуда ме ласкае. Машина имам направена от мен , която благодарение на теб и твоите еднолични идеи в последния момент я докарах на Лазарово и не участвах! За това и повече няма да дойда там да карам! Витарата ми е здрава и налична и в момента , но няма клас за нея. Печелила е в доста с-я още преди ти да знаеш че е имало такива! Ако и във веригата смяташ да се изявяваш , като едноличен "феодал" - бъди сигурен , че и там няма да ме видиш. Жалко и за Стоян , щом ще го променяш. П.С. Не на последно място и аз съм съгласен да карам без награден фонд !!! Лошото е , че при такива състезания ще намалеят значително " местните " участници !!! А ако махнеш и клас стандарт , който според теб не допринася за развитието на траяла и БЕШЕ твърдо против такъв преди години , колко ли ще са участниците в твоите състезания на зони ?
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

9/16 е най масовия сиромашки раэмер който може да се върти с обикновенни мостове.Друго което ме интересува е 4 или 5 участия ще се броят эа крайно класиране.

Коментар

Няма значение броя на участията а натрупаните точки.
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от jordanov_auto Преглед на мнение
            9/16 е най масовия сиромашки раэмер който може да се върти с обикновенни мостове.Друго което ме интересува е 4 или 5 участия ще се броят эа крайно класиране.
            9/16 е размер, с който може да се кара във всеки клас, разбира се стига да не е тракторка за Стандарт. За момента няма ограничения колко да е мин. брой участния за включване в крайното класиране, може и само с едно състезание.

Ето тук може да видите колко точки дава класирането в конкретно състезание за генералното:

http://4x4extreme.bg/competitions/rules/

Схемата е нова спрямо миналата година, вече няма да може с 3 първи места да си гарантираш шампионската титла. Тази схема е доста по-справедлива от миналогодишната, като и самото участие на повече състезания позволява на екипажа да трупа точки.
            Последно редактирано от Стоян Францов; 03-03-14, 11:03.

Коментар

според мен трябва да бъдат 4.За да може някои състезатели да си организират спокойно състезанията

Коментар

Данчо имаше в предвид,че някои от организаторите няма да карат на техните си състезания.И от там губят точки за крайното класиране.

Изпревари ме.

Коментар

не бързаме за отговор.обмислете го

Коментар

По правилата и по това, което говорихме на срещата в Арбанаси всеки участник преценява дали да участва на състезание, което се организира от неговия клуб. Нали вече не организираме като личности, а направихме клубове.

Коментар

Ние сме го обмислили. На срещата в Арбанаси решихме, че при траяла(за разлика от трофи и рали, където има пътна книга, а познаването и е съществено предимство) организаторът няма съществени предимства пред другите участници. Тоест трапът си е трап за всички и всеки може да го огледа и изгради стратегия за преминаването му и да наблюдава минаването на колегите си. В тази връзка няма проблем организатор да кара на собственото си състезание.
                      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                        Ние сме го обмислили. На срещата в Арбанаси решихме, че при траяла(за разлика от трофи и рали, където има пътна книга, а познаването и е съществено предимство) организаторът няма съществени предимства пред другите участници. Тоест трапът си е трап за всички и всеки може да го огледа и изгради стратегия за преминаването му и да наблюдава минаването на колегите си. В тази връзка няма проблем организатор да кара на собственото си състезание.
                        Аз съм на същото мнение.Защото преди всяко състезания се качват и снимки на подготовката.Препятствията не са тайна.Даже според мен някой хора тренират на подобни трасета при тях си.За което няма лошо.Траяла все още е дисциплина в която всеки може да контролира друг екипаж за нарушения и наказания.
                        Жоро точно това твое мислене от това да променим мнението на другите води до тези караници.Мисля че за един от ревльовците ме визираш ама искаш ли да ти припомня както точни обесняваше на разград.Не искам да продължавам този велик спор.
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Така да бъде.Честит 3ти март и наздраве

Коментар

Извинявам се за невежеството, ама пак да попитам, понеже не можах да разбера - клас Модифициран - колко е ограничението за гумите - 90 или 85 см. Защото ще се наложи да продавам доста скъпите 90 см swamper's и да търся други 85 . Еършокове ще са позволени ли и до колко инча да е хода им ?
                            Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                              Извинявам се за невежеството, ама пак да попитам, понеже не можах да разбера - клас Модифициран - колко е ограничението за гумите - 90 или 85 см. Защото ще се наложи да продавам доста скъпите 90 см swamper's и да търся други 85 . Еършокове ще са позволени ли и до колко инча да е хода им ?
                              Остава още малко време до рождения ми ден.

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                                Ограничението е 85 см. - има го публикувано в темата с изискванията, то вече е фиксирано и няма да се променя. Еършоковете са позволени.

Съжалявам, че така се е получило с гумите ти, но ти Гошо с машината си и новите гуми можеш да участваш и в Прототип. Машината ти е от типа на Вранглера на Пламен Исаев и не знам защо не се насочиш в горния клас.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=178798 - темата с календара, правилниците и техническите изисквания
                                Последно редактирано от Стоян Францов; 03-03-14, 19:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X