Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Това за умишлената промяна на трасето важи и за други случаи- например любимите изпълнения на Ушко и Чопъра. Като видят, че са закъсали в някое препятствие, преди да се изтеглят на лебедка въртят гуми, колкото могат за да направят препятствието непроходимо и да пр..бат следващите. Някои даже изключват предния мост...
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Аз имам едно пинате.Тракторка 12х16 висока нормално 89 см , спадната на джипа на 0.5 атм. ако покаже 85 см влизам ли в клас модифициран,Същото ще е и със силвърстоните дето и те са 35 инча 89 см високи.
      Боби gsm 0898689957 Сузуки самураи sj418

Коментар

Не защото се мери по хоризонтал (поне така си мисля )
        ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
          Това за умишлената промяна на трасето важи и за други случаи- например любимите изпълнения на Ушко и Чопъра. Като видят, че са закъсали в някое препятствие, преди да се изтеглят на лебедка въртят гуми, колкото могат за да направят препятствието непроходимо и да пр..бат следващите. Някои даже изключват предния мост...
          Мнооооого оспорим случай.Времето за преминаване не е истякло.Екипажа се бори до дупка .Предния мост отказва поради ред причини.Лебетката е отказала на предишната зона.Е аз като навигатор няма да се откажа ....Историята помни случаии как джип излиза със последнимъки от препядсвието и финишира.
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от bobi8603 Преглед на мнение
            Аз имам едно пинате.Тракторка 12х16 висока нормално 89 см , спадната на джипа на 0.5 атм. ако покаже 85 см влизам ли в клас модифициран,Същото ще е и със силвърстоните дето и те са 35 инча 89 см високи.
            Мери се по хоризонтала. Ако мине аршинът, няма проблем Силвърстоните са 84 високи 35-ци, аз имам точно такива.

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
              Мнооооого оспорим случай.Времето за преминаване не е истякло.Екипажа се бори до дупка .Предния мост отказва поради ред причини.Лебетката е отказала на предишната зона.Е аз като навигатор няма да се откажа ....Историята помни случаии как джип излиза със последнимъки от препядсвието и финишира.
              Айде да се скараме по тази причина.Бориш се до последно.Но говорим за кална дупка или препятствие което трябва да се изкачи?
              Защото номерата минават винаги.Копаенето никаде не е забранено и няма как да се забрани.
              Жоре грозно е да упрекваш някого за неща за който незнаеш дали не са имали причина.Всеки се опитва да премине дадено препятствие наход.Това че те се изменят си е друг въпрос.Затова 1-ви или последен си има значение.Аз по този въпрос да попитам?
              Има много зони на който 1-вите печелят.Последния влиза в уникални ями и дупки.Според мен бонуса трябва да се премисли добре.
              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                Да, по същия начин е.
                Отбележете го тогава!

Коментар

Жоре това което казваш и аз съм го видял и знам ,че е така но по принцип е много широко понятието УМИШЛЕНО ПРОМЕНЯНЕ НА ТРАСЕТО защото не можеш да кажеш кой кога на какъв мост да кара а също така не пише и ,че не може да местя колчета и ленти.Така в един даден момент съдията ще каже ,че съм боксувал умишлено а пък аз просто съм искал да си извъртя джипа посредством превключване на заден мост и тогава кой прав кой крив?

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                    Отбележете го тогава!
                    Ти май наистина не четеш правилниците. Как се мерят гумите е описано поне от две години насам

Жоре това което казваш и аз съм го видял и знам ,че е така но по принцип е много широко понятието УМИШЛЕНО ПРОМЕНЯНЕ НА ТРАСЕТО защото не можеш да кажеш кой кога на какъв мост да кара а също така не пише и ,че не може да местя колчета и ленти.Така в един даден момент съдията ще каже ,че съм боксувал умишлено а пък аз просто съм искал да си извъртя джипа посредством превключване на заден мост и тогава кой прав кой крив?
                    Съдията по принцип е прав!- аксиома(тоест не се нуждае от доказване)! Както знаеш нашите съдии не са злонамерени и по принцип влизат в положението на участниците. Ако те решат, че някой умишлено променя трасето значи е така.

Коментар

Ти май наистина не четеш правилниците. Как се мерят гумите е описано поне от две години насам

Съдията по принцип е прав!- аксиома(тоест не се нуждае от доказване)! Както знаеш нашите съдии не са злонамерени и по принцип влизат в положението на участниците. Ако те решат, че някой умишлено променя трасето значи е така.
                      Първо- ти май не четеш какво пиша
                      Второ- лично за мен отговорът ти не ми дава никаква ястота какво мога или какво не мога. Това ще доведе само до спорове и караници.
                      Все пак това е сторт и всичко трябва да е чисто и ясно все пак за това са тези правилници да се знае какво може и какво не а не да тълкувам всичко това
                      Последно редактирано от eti; 13-02-14, 22:35.

Коментар

Абе аз ви казвам че вие ще се изпокарате още преди да е почнал шампионата. Представям си какво ще е на самите състезания май ще има доста недоволни.
                        ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първо- ти май не четеш какво пиша
                          Второ- лично за мен отговорът ти не ми дава никаква ястота какво мога или какво не мога. Това ще доведе само до спорове и караници.
                          Все пак това е сторт и всичко трябва да е чисто и ясно все пак за това са тези правилници да се знае какво може и какво не а не да тълкувам всичко това
                          Така е не чета Говориш за вратите в Евротраял зоната. Мисля, че тук:" Вратата се счита за премината, ако колчетата и при подход към вратата са на мястото си, цялата машината премине вратата движейки се напред и след това колчетата останат здрави и на мястото си." ясно е казано. Ако унищожиш предварително врата(защото те имат номера за последователно преминаване) после(когато и дойде реда) не можеш да я "вземеш".

Коментар

За да прекратим по нататъшни спорове по въпроса аз предлагам да оставим всичко на съвестта на състезателите. Жоро е прав, че има колеги които умишлено повреждат трасето но за радост те са единици. Ети е прав, че е трудно доказуемо точно кой какво прави на трасето и дали е умишлено с цел да навреди, умишлено с цел да заеме удобна позиция или просто адреналина му е в повече и не може реално да прецени точно какво прави в момента( визирам Колето на Сливен). Мехата също е прав като казва, че екипажа има определено време за преминаване на дадената зона и всеки може да си пили докато не му свърши времето но точно тук трябва да се намеси съдията и да даде съвет на екипажа, че е по разумно да ползва лебедка или асистенция за излизане от ситуацията вместо да се строши и да не завърши етапа или цялото състезание.
                            Така мисля аз като не налагам мнението си на никого но на състезанията на които съм съдия ще процедирам така. По този начин се надявам да парираме нещата в зародиш както изчистихме някой негативи миналата година. Дано и тази година да успеем да запазим на 80% основния съдийски състав от миналата година и ви обещавам, че решенията ни ще бъдат по бързи и адекватни защото доста кал и пепел хвърлихте върху нас по трасетата но и доста опит натрупахме.
                            ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                            ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                            0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                              Абе аз ви казвам че вие ще се изпокарате още преди да е почнал шампионата. Представям си какво ще е на самите състезания май ще има доста недоволни.
                              Много градивна критика !Прави ми впечатление ,че по принцип обичаш да подклаждаш огъня !
                              Нека успокоим топките и си говорим спокойно !
                              Затова е темата ,да каже кой какво мисли и да се разберем като хора !
                              Не мога да взема отношение по конкретния казус,но той нито ще е първият,нито последният.Идеята е неяснотите да се уточнят ,доколкото е възможно тук ,никакви караници няма да има .
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                                Много градивна критика !Прави ми впечатление ,че по принцип обичаш да подклаждаш огъня !
                                Нека успокоим топките и си говорим спокойно !
                                Затова е темата ,да каже кой какво мисли и да се разберем като хора !
                                Не мога да взема отношение по конкретния казус,но той нито ще е първият,нито последният.Идеята е неяснотите да се уточнят ,доколкото е възможно тук ,никакви караници няма да има .
                                Така поне един човек каза да се уточнят неяснотите.Защо всеки път като кажа.
                                ЗАЩО НЕ СЕ НАПРАВИ И ЕДНА СБИРКА С УЧАСТНИЦИТЕ всички мълчат.Тук както се вижда няма начин да се изчистят проблемите.
                                Защо всички вървят като коне с капаци.Един чел друг неразбрал.
                                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X