Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
    Пусни една анкета да видим какво ще стане.
    + мен
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Аз също съм ЗА!!!!!!!

Коментар

Резултата ще е ясен.. Предполагам, че няма да има и 1% гласували, че искат награден фонд..

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
          "Не всичко е пари приятелю,не всичко е пари" се пееше в една песен.
          Защо си мислиш,че караме за пари?
          Една купа,дори една грамота е много по важна.Парите ще ги похарчиш,но наградата остава завинаги.
          Никога не съм го мислил но за жалост съм го чувал от един двама след многото ми миткания като съдия по състезанията.
          Чувал съм сентенции от рода на "знаеш ли колко пари съм наринал в тази джипка така поне ще си ги върна".
          Имаше предложение миналата година да се заплаща съдийството на което им отговорих, че ако го направят ще ме загубят тотално.
          От две години се опитвам да обесня как онези будали западняците участващи на рали "Бреслау" срещу много евра получават по едно дръвче и се чувстват щастливи.
          Айде пускайте анкетата но нека да е за траял и трофи защото ралито са към федерацията а там е друга бира
          .
          ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
          ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
          0896 846 246

Коментар

Аз не знам защо трябва да е критерий рамата за определяне на класовете а не това дали е с купе или без? Светли от Видин като е с рама от Самурай не виждам да го различава нещо от другите Тръбарки.Това дали ще съм сложил два профила или е с част от оригиналната рама не виждам къде е огромната разлика.А що се отнася до наградният фонд може да не го премахвате напълно но вместо 1000лв.първа награда може да е спокойно наполовина и така с останалите пари да се направи още един клас.Също може да направите класирането в клас прото да е до 4то място например за да мога да имам някакъв хъс Аз и тези с мойте сиили,иначе сме там само за цвят.

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
              Аз не знам защо трябва да е критерий рамата за определяне на класовете а не това дали е с купе или без? Светли от Видин като е с рама от Самурай не виждам да го различава нещо от другите Тръбарки.Това дали ще съм сложил два профила или е с част от оригиналната рама не виждам къде е огромната разлика.
              Защото наличието на рама силно ограничава възможностите за преправяне на джипа. Ето ти например, за да постигнеш някакви ходове отзад я отряза. Близнаците на Вранглера на Киров за да сложат 13" койловъри и гуми 38" видя ли какво преправяне на рамата му хвърлиха!
              А Таласъма на Светли не знам да е с рама?!
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
                Дотук бай матйо е прав.Със кого ще се бори Асенчо( със-Илиян,Пламен,Коста,Светлйо......)или може би на Лазарово със бай Матйо?Просто искате да ги откажи те!Според мен клас модифициран трябва да е отворен за всеки (защото липсва на този етап още един клас)Никой от горе изброените няма да се запише за участие там(всички гознаете те са дали цифра пара за даса номер едно)и за тя там тръпка няма.Момчето което купи на Пламен саморая трабва да кара при големите защотото му е отрязано шасито отзад и няма калници(нали се сещате че големите могат да исползват тази балха за препятствие(каманите които са в трасето на В.Търново са по големи от него)Помислете преди да е почнал сезона защото Иван Попов и Кайо пак ще ви грабнат и този път ще са прави.Вие казвахте (това ще е бившия клас експерт)а ще направим още един за трабарки.Е Антонски саморая е участвал в експерт в тозиси вид нямаше проблеми(ще му затворим отстрани ще му сложим решетки да не си показва рацете на вън)всико каквото се изисква ше за бишия клас екперт.
                Ето има един който е разбрал поговорката по горе. Моето мнение е че се прави клас специално за човека със големите тръбарки с големи гуми. Просто другите му трябват за фон за да не кара сам в големите дупки.Проблема е че се изисква другите освен него да израснат по бързо за да не си кара сам с Коста и с момчето дето купи Вранглера от него.Според мен трябваше да си остане класа от миналата година "Експерт"а тръбарките с гуми по големи от 38 инча да ги отделят в нов клас да видим колко щяха да отидат в нови клас при тях. Като в големия клас за тръбарките да се вземат примери за препятствията от Испания където кара един друг колега от форума да ги видим тогава какво ще правят големите карачи с големи гуми.
                ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                  И с "момчето" дето купи Вранглера от него.
                  Благодаря.Имам да черпя.Значи не изглеждам много възрастен.

Коментар

Според мен трябваше да си остане класа от миналата година "Експерт"а тръбарките с гуми по големи от 38 инча да ги отделят в нов клас да видим колко щяха да отидат в нови клас при тях. Като в големия клас за тръбарките да се вземат примери за препятствията от Испания където кара един друг колега от форума да ги видим тогава какво ще правят големите карачи с големи гуми.
                    Ако си готов да финансираш(намериш финансиране) междинен клас "Промодифициран" на 5-те състезания аз поемам ангажимент да говоря с другите организатори и да го осъществим. Ако не, запази си мнението за себе си.
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Ето има един който е разбрал поговорката по горе. Моето мнение е че се прави клас специално за човека със големите тръбарки с големи гуми. Просто другите му трябват за фон за да не кара сам в големите дупки.Проблема е че се изисква другите освен него да израснат по бързо за да не си кара сам с Коста и с момчето дето купи Вранглера от него.Според мен трябваше да си остане класа от миналата година "Експерт"а тръбарките с гуми по големи от 38 инча да ги отделят в нов клас да видим колко щяха да отидат в нови клас при тях. Като в големия клас за тръбарките да се вземат примери за препятствията от Испания където кара един друг колега от форума да ги видим тогава какво ще правят големите карачи с големи гуми.
                      Имам чувството че някой много го е яд че аз имам големи......?А той няма.
                      Да ти дам да пробваш как е с големите?

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                        ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                        ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                        0896 846 246

Коментар

То тук май...... взе да става като в детска градина ..... на единия му големи .. на другия му малки ...... я се вземете в ръце !
                          Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                          Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                          Mercedes Benz ML55 AMG
                          Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Не му давай защото и някой друг ще поиска и за теб няма да остане.Отивай да тренираш че Сливен наближава.

Коментар

Мани недей че ще те биеме и ще ти е неудобно че няма да вземеш купата. Тряй си там нали ти направиха клас бори се с вятара и се радвай че хората нямат възможности иначе ще гледаш стълбичата отдолу.
                              ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                                Защото наличието на рама силно ограничава възможностите за преправяне на джипа. Ето ти например, за да постигнеш някакви ходове отзад я отряза. Близнаците на Вранглера на Киров за да сложат 13" койловъри и гуми 38" видя ли какво преправяне на рамата му хвърлиха!
                                А Таласъма на Светли не знам да е с рама?!
                                С рама е! А отговорът на другите ти въпроси е много лесен, не наличието на рама а наличието на купе води до тези неудобства.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X