Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Споко ,осигурили сме един кран и една преса на място за скрапа,за по-лесно транспортиране
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
      Състезанията ще стават по-добри, пък който има интерес ще дойде и ще участва.
      Можеш да се пробваш в клас Стандартен, там не ти трябва кой знае какви промени по джипа.
      Благодаря за поканата. Ще се включа. Дори и да не успея още в началото с джипката, то поне като помощ за подготовка на трасе и парична подкрепа. Колкото са ми силиците де. Така се надявам, да проумея същността на нещата и за в бъдеще да съм полезен.
      Същото възнамерявам да направя и за по близките ми като локация състезания в другите дисциплини.
      Поздрави и успех на всички.
      GPS системи https://www.easytracking.bg/
      Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Аз за сезона съм почти сигурен, че ще е успешен! Малко ме притеснява времето, че го дават дъждовно чак до юни- не, че нещо, но гони публиката, подгизва палатковите лагери и охлажда купона. И да не стане някоя голяма простотия в Украйна, че баба Ванга предсказва 3-тата световна за лятото на 2014г.
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
          Колега каква угодия да има?
          Аз лични ти казах ела и участвай.Имаш избор имаш джипка.Само трябва да решиш.
          Точно затова писах по-горе.Който има желание участва.
          Близнака е много прав и за пореден път се обеждавам.
          Колега нещо се бъркаш не съм казал,че няма да участвам и аз не мрънкам за разлика от много други.

Коментар

Така.. Днес водих малко преговори с Радио 999.. Успешни!
            Уговорката е следната.. Седмица преди състезанието (Сливен 4х4) започва рекламна кампания в ефира.. 5-6-7-8 не знам колко точно пускания на ден.. Клип от 20 до 30 секунди..
            След състезанието ще публикуват материали в сайта..
            Ще направят и ще ми пратят стикери за състезателните автомобили..
            Ще се опитам и от дистрибутори да измъкна някакво спонсорство..
            Това за сега от мен..

Коментар

Браво!
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                Ще се опитам и от дистрибутори да измъкна някакво спонсорство..
                Това за сега от мен..
                Реални действия за дълбоко уважение!
                Вдъхна ми кураж колега!
                И аз днес поработих върху списъче с потенциални благодетели!
                Надявам се на успех.

Коментар

Благодаря колеги !Получавам и на "лични" инфо за евентуални спонсори,което много ме радва.Дано да има резултат и да успеем да си помогнем .Благодаря предварително и на тези ,които ще помогнат занапред !
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Къде ги дирите тези спонсори, че да търся и аз Явно все съм в грешната посока, че желязото стои разглобено почти година, а спонсори няма и няма...
                    На сърбела майката му е чесането.
                    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Борко, какво ти трябва за да събереш Васко? Ще помагаме с каквото можем!

Коментар

Борко, какво ти трябва за да събереш Васко? Ще помагаме с каквото можем!
                        Гарнитури, семеринги, сегменти, лагери, ангренаж...
                        С една дума- Парииииии...
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Добре, драсни ми на лични рама и всичко дето ти трябва и утре да си размърдам задника, брат.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                            Къде ги дирите тези спонсори, че да търся и аз Явно все съм в грешната посока, че желязото стои разглобено почти година, а спонсори няма и няма...
                            Ами аз прегледах списъка с фирми с които работя. Ще им предложа да помогнат с една простичка схема: Леко финансово рамо срещу признателност и добра дума. Ако много се дърпат ще трябва да получат право да поставят някоя лепенка. Тя тежи два грама а се разменя за комплект гуми от 100 килограма/образно/. Като цяло не е лоша сделка. В доста от тях дремят симпатии към оффроуд преживяванията и биха били доволни ако могат да се доближат до случката. В скуката и сивотата на работното ежедневие това си е преживяване от което не би хванал СПИН а и после можеш да разказваш на воля. Не ми се мисли ако се повозят малко или покарат до някоя дупка за снимка.
                            Но който и да е от изброените по-горе варианти не работи ако не виждат и моето участие в "спонсорството" под каквато и да е форма. Та си налягам парцалите и смятам възможностите.

Коментар

Ще помагаме с каквото можем!

ТЛК-120 Николай Колев
                              0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнение
                                Ами аз прегледах списъка с фирми с които работя. Ще им предложа да помогнат с една простичка схема: Леко финансово рамо срещу признателност и добра дума. Ако много се дърпат ще трябва да получат право да поставят някоя лепенка. Тя тежи два грама а се разменя за комплект гуми от 100 килограма/образно/. Като цяло не е лоша сделка. В доста от тях дремят симпатии към оффроуд преживяванията и биха били доволни ако могат да се доближат до случката. В скуката и сивотата на работното ежедневие това си е преживяване от което не би хванал СПИН а и после можеш да разказваш на воля. Не ми се мисли ако се повозят малко или покарат до някоя дупка за снимка.
                                Но който и да е от изброените по-горе варианти не работи ако не виждат и моето участие в "спонсорството" под каквато и да е форма. Та си налягам парцалите и смятам възможностите.
                                След като повозихме нашия кмет по част от трасето ,той много се изкефи и оттогава помага и общината ни е най-големия спонсор !
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X