Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
    Имам един въпрос.Много ще съм благодарен ако поне един организатор(от траял шампионата ми отговори).На Пламен Саморая със който участва на Лазарово и на Сливен(миналата год.)можели тази година да вземе участие в клас модифициран(по джипа не е променено нищо от миналата год.)Благодаря предварително.
    Ето го въпросния джип. В този си вид не може да участва в Модифициран. Липсва маската на Самурая и предния капак. Не мога от снимките да видя рамата отпред до колко с скъсена, но трябва да е поне до предния мост. Качи снимки отред и отзад, защото имам чувството, че и купето е прекалено скъсено отзад и от един момент натам е само по рама и тръбна конструкция
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03132.JPG
Прегледи:1
Размер:311.3 КБ
ID:5567107

Име:DSC05094.JPG
Прегледи:2
Размер:321.9 КБ
ID:5567108

Име:DSC05065.JPG
Прегледи:2
Размер:361.9 КБ
ID:5567109
    Последно редактирано от Стоян Францов; 24-02-14, 18:14.

Коментар

Ще го снимаме ище го пуснем.Каквото трябва да се направи ще бъде направено(купиго едно момче но в големия клас)ще му пречупят мерака бързо.

Коментар

Виж на схемата -и купето и шасито трябва да са минимум до мостовете.
        Освен това аз не съм много "за" в модифициран да се кара без врати,независимо ,че не сме го забранили.
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Май ще трябва да си вадим и сертификати и всяка година на преглед за заверка.Според мен за модифициран трябваше да се даде по голяма свобода и да се равнява на експерта.

Коментар

Ами освен накрая да пуснем Пламен и Илиян в малкия клас ...
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
              Ами освен накрая да пуснем Пламен и Илиян в малкия клас ...
              Май ще трябва да си карам и Мицубишито.

Коментар

Не Матейчо, трябва да се даде не Свобода а равнопоставеност и то в най-малкият клас. От там трябва да се започне,/СТАНДАРТЕН/ Ами нека е такъв,джип в оригинален заводски вид-гуми,купе,двигател,брони, тн. с подбрано за тях трасе. От там всеки ще си направи сметката дали става за това с което се е захванал.
                Наградите да са много и за всички в този клас, ако искаме нови и млади хора сред нас.
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                  Не Матейчо, трябва да се даде не Свобода а равнопоставеност и то в най-малкият клас. От там трябва да се започне,/СТАНДАРТЕН/ Ами нека е такъв,джип в оригинален заводски вид-гуми,купе,двигател,брони, тн. с подбрано за тях трасе. От там всеки ще си направи сметката дали става за това с което се е захванал.
                  Наградите да са много и за всички в този клас, ако искаме нови и млади хора сред нас.
                  Не съм убеден, че младите очакват да получат награди. По скоро красиво оформени грамоти за всички подписани от организаторите.
                  ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                  ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                  0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
                    Не съм убеден, че младите очакват да получат награди. По скоро красиво оформени грамоти за всички подписани от организаторите.
                    +1 И не само. Подписани и от по-опитните участници.
                    GPS системи https://www.easytracking.bg/
                    Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                      Май ще трябва да си вадим и сертификати и всяка година на преглед за заверка.Според мен за модифициран трябваше да се даде по голяма свобода и да се равнява на експерта.
                      Ако е така,защо тогава да има клас модифициран или прото... ????? и друго..... ,промените трябва да се случват постепенно и внимателно,според мен!

Коментар

Изглежда все още искаш да се биеш с децата.Казвам това за да може протото да си остане отделно,а не да принуждаваме малките да играят в големия клас.

Коментар

До колкото се сещам идеята беше тръбарките с големи гуми които нямаха конкуренция в клас ЕКСПЕРТ да се отделят в по голям клас.А на практика се получи така че половината от ЕКСПЕРТ трябва да преминат в ПРОТО без да има време и финанси за 44ки и портални мостове.Машините в този клас пак няма да бъдат конкурентни.
                          Последно редактирано от Георги Василев; 25-02-14, 14:10.

Коментар

Дотук бай матйо е прав.Със кого ще се бори Асенчо( със-Илиян,Пламен,Коста,Светлйо......)или може би на Лазарово със бай Матйо?Просто искате да ги откажи те!Според мен клас модифициран трябва да е отворен за всеки (защото липсва на този етап още един клас)Никой от горе изброените няма да се запише за участие там(всички гознаете те са дали цифра пара за даса номер едно)и за тя там тръпка няма.Момчето което купи на Пламен саморая трабва да кара при големите защотото му е отрязано шасито отзад и няма калници(нали се сещате че големите могат да исползват тази балха за препятствие(каманите които са в трасето на В.Търново са по големи от него)Помислете преди да е почнал сезона защото Иван Попов и Кайо пак ще ви грабнат и този път ще са прави.Вие казвахте (това ще е бившия клас експерт)а ще направим още един за трабарки.Е Антонски саморая е участвал в експерт в тозиси вид нямаше проблеми(ще му затворим отстрани ще му сложим решетки да не си показва рацете на вън)всико каквото се изисква ше за бишия клас екперт.
                            Последно редактирано от vatbali; 25-02-14, 13:48. Причина: допълване

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                              Ето и друго..... ,промените трябва да се случват постепенно и внимателно,според мен!
                              Ето за това говорим(постепено и внимателно)Защото във нашия случай момчето има желание купил е този саморай (на Сливен ще участва за първи път в траялно състезание )и е длъжен да се бори със нас(дето се имаме за големи карачи).Нека ние си мерим ходовите а те да покарат да се надъхат малко и като решат че са готови ще купят зелената трабарка и ще продължат нагоре.

.

Коментар

Първоначално публикуван от jordanov_auto Преглед на мнение
                                До колкото се сещам идеята беше тръбарките с големи гуми които нямаха конкуренция в клас ЕКСПЕРТ да се отделят в по голям клас.А на практика се получи така че половината от ЕКСПЕРТ трябва да преминат в ПРОТО без да има време и финанси за 44ки и портални мостове.Машините в този клас пак няма да бъдат конкурентни.
                                Първо- пари за още класове тази година няма. Ако искаш да финансираш създаването на още един клас на петте състезания( поне наградния фонд)- ще говорим. Ако не.....
                                Второ- тръбарка, с големи гуми засега има само една( две с на Илиян втората), три-четири тръбарки с малки гуми и два тежки монстъра с рама(на бай Коста звяра и на Пламен Исаев врангела)- какъв клас "тръбарки", какви пет лева...
                                Трето- кои от клас Експерт ще преминат в прото без да имат време за 44-ки и портални мостове(аз не знам да има такова изискване)?
                                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X