Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
    Точно.
    Чаро какви снимки ти трябват бре.Да не кажеш че ще копираш джип.Всичко за горните класове е почти същото само с допълнения в изискванията за безопастност.Ако искаш с тръбното караш прото или модифициран ако ти влизат гумите.Няма нужда от снимки.Точно и ясно са го написали Жоро и Стоян
    Чаро с тръбарката е само за прототип, по изисквания на модифициран трябва да прилича на джип???

Коментар

Харесахме си едно местенце.Остава да се преборим с институциите.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1005937_685802574774483_1675912027_n.jpg
Прегледи:2
Размер:49.7 КБ
ID:5555056Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1503395_685802798107794_1631998959_n.jpg
Размер:94.8 КБ
ID:5555057Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1513323_685801984774542_1140728391_n.jpg
Размер:66.0 КБ
ID:5555058Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1526444_685802244774516_796592871_n.jpg
Размер:46.0 КБ
ID:5555059Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1560734_685801848107889_1068932223_n.jpg
Размер:91.9 КБ
ID:5555060Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1607085_685802908107783_124180462_n.jpg
Размер:66.8 КБ
ID:5555061

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        Всички много харесваме вашият стил на каране/на екипажа/ и без вашето участие клас прото няма да е същия!
        Надявам се скоро всеки да е наясно къде ще кара и ,ако има някакви въпроси да ги решим тук, за да можем скоро да пуснем и тема за откриването и нашето състезание.

Както е неравностойна борбата между краулера на Илиян и Самурая на Светльо при клас прототип,така ще бъде и при клас модифициран ,ако имаме сериозно подготвени машини от бившия клас експерт с гуми 90 см и малка Витарка с гуми 75 см.
        Ето защо ,аз съм против повишението на размера на гумите при клас модифициран,по-скоро ми се струва много за клас стандарт да карат с 34-35-ци.
        Тони не съм сигурен за Модифицирания клас дали седят точно така нещата защото аз със моят джип да речем гуми 90см. нямам никакъв шанс дори и пред някоя Витарка с по малки гуми .Аз не мога и да си помисля за каквото и да било бързо каране и маневреност и т.н.т Давам ти пример Лазарово с Хоби зоната която я карахме Експерт там всички знаят времената който дадоха двата класа,че бяха в полза на Хобито
        Последно редактирано от eti; 18-01-14, 22:43.

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
          Тони не съм сигурен за Модифицирания клас дали седят точно така нещата защото аз със моят джип да речем гуми 90см. нямам никакъв шанс дори и пред някоя Витарка с по малки гуми .Аз не мога и да си помисля за каквото и да било бързо каране и маневреност и т.н.т Давам ти пример Лазарово с Хоби зоната която я карахме Експерт там всички знаят времената който дадоха двата класа,че бяха в полза на Хобито
          Светльо каква скорост бре.На лазарово някой от слабите времена бяха по-добри отнашите.
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
            Да, но Модифициран вече ще имат и зони. Освен това 90% от модифицираните Витари са с преден Уазков мост и не са по-маневрени от твоята машина. Вече ще имат и клетка т.е не са много по-леки......
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
              Да, но Модифициран вече ще имат и зони. Освен това 90% от модифицираните Витари са с преден Уазков мост и не са по-маневрени от твоята машина. Вече ще имат и клетка т.е не са много по-леки......
              Жоре друго е.Както казваш ще са с клетки и прочие.Ето ти пример.
              Как да догоним чичо Оги или Иван Калпачки с витарата?И двамата с руски мостове.Скороста която постигат в затворените трасета им дават предимство.Видяхме някой и на зони как се справят.Аз лично смятам колкото и неравностойно да е да си карам като досега.Миналата година ми беше първа в експерт и ми допада.
              Затова не мисля да експериментирам.

Коментар

Жоре друго е.Както казваш ще са с клетки и прочие.Ето ти пример.
                Как да догоним чичо Оги или Иван Калпачки с витарата?И двамата с руски мостове.Скороста която постигат в затворените трасета им дават предимство.Видяхме някой и на зони как се справят.Аз лично смятам колкото и неравностойно да е да си карам като досега.Миналата година ми беше първа в експерт и ми допада.
                Затова не мисля да експериментирам.

Такова е и моето мнение,аз до сега съм правил джипа за един тип каране а пък сега едва ли не трябва да го променям за да мога евентуално да имам някакъв успех в по малкият клас в което не виждам никакъв смисъл.

Коментар

Когато започне сезона и шампионата,ще стане ясно кой,кой е.... споко момчета аз си мисля че
                  и тази година ще падне каране. Тежестта на препятствията не е приоритет за един организатор,когато започнем да подготвяме Разград 4х4 Екстрийм
                  аз ще наблегна на тактиката и сложността на вратите при създаването на зоните и в двата класа.
                  Не мисля,че дълбоките дупки са бъдещето на траяла !

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                    Когато започне сезона и шампионата,ще стане ясно кой,кой е.... споко момчета аз си мисля че
                    и тази година ще падне каране. Тежестта на препятствията не е приоритет за един организатор,когато започнем да подготвяме Разград 4х4 Екстрийм
                    аз ще наблегна на тактиката и сложността на вратите при създаването на зоните и в двата класа.
                    Не мисля,че дълбоките дупки са бъдещето на траяла !
                    Да бе да!Затова на Разград бяхте направили "малки"дупки!
                    Няма голямо значение какви са препядствията,стига да са възможни за преодоляване на поне половината от съответния клас.Например в прото да можем да минем и аз и Асенчо и Ети ,не само Илиян и Пламен Исаев
                    Чавдар Владимиров
                    0887/912075
                    Ленд Ровър Диско 1
                    Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                      Да бе да!Затова на Разград бяхте направили "малки"дупки!
                      Няма голямо значение какви са препядствията,стига да са възможни за преодоляване на поне половината от съответния клас.Например в прото да можем да минем и аз и Асенчо и Ети ,не само Илиян и Пламен Исаев
                      Точно така,има неща които ще се поправят, Чаро!

Коментар

Честно казано ,бях се притеснил да не би в Прото да останат само Илиян и Пламен.Радвам се ,че досегашните участници в най-големият клас ще са на линия за сезона и ще се постараем да им предложим балансирани трасета!
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Ами тогава да си взема и аз едно самурайче.

Коментар

Ама аз се чудех защо още не си взел.Той борко продава едно даже и тунинг има.Мотор от витара.Май и блокаж имаше.Както и да е.
                            Тони според мен всички който караха експерт ще продължат да карат в този клас тоест "прото" невярвам някой да се откаже.
                            Незнам клас модифициран с решението за клетки как ще се приеме.

Коментар

Ама аз се чудех защо още не си взел.Той борко продава едно даже и тунинг има.Мотор от витара.Май и блокаж имаше.Както и да е.
                              Тони според мен всички който караха експерт ще продължат да карат в този клас тоест "прото" невярвам някой да се откаже.
                              Незнам клас модифициран с решението за клетки как ще се приеме.
                              За да има по-мъжки препятствия си трябва клетка, всички искат повече адреналин и искаме тази година в модифициран да им го предложим .

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                                За да има по-мъжки препятствия си трябва клетка, всички искат повече адреналин и искаме тази година в модифициран да им го предложим .
                                Има идея в това което казваш.Надявам се и другите да са на твоето мнение.Ще видим.
                                Илиян даде уверения за интересни състезания надявам се и другите организатори да мислят подобно.Пак УСПЕХ на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X