Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Конкуренцията расте:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:2
Размер:74.6 КБ
ID:5563834

Коментар

Предполагам това е новата машина на Илиян .

Асенчо ,не виждам причина въпросите да се изяснят тук в темата,тъкмо ще стане ясно за всички .
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
        Конкуренцията расте:

[ATTACH=CONFIG]682722[/ATTACH]
        В царството на слепите царят е този с едното око
        ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
          В царството на слепите царят е този с едното око
          Нещо не мога да схвана.Аз ли съм тъп или.....

Коментар

Аз ли съм тъп или.....

Не, иначе всички трябва да сме тъпи!
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

Това май са и мостовете на Стоян за Уаз-а !
              0899840225 / V = π.r2.h / 681г. / 1876г. / 1878г. /6 септември 1885 / 22 септември 1908 !

Коментар

Първоначално публикуван от boby1105 Преглед на мнение
                Това май са и мостовете на Стоян за Уаз-а !
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...63#post2428863

Коментар

Нещо не мога да схвана.Аз ли съм тъп или.....
                  лошо е че не ме разбирате,но като разтълкувате поговорката ще ме разберете.Поздрави.

Коментар

[QUOTE=кайо;2429254]лошо е че не ме разбирате,но като разтълкувате поговорката ще ме разберете.Поздрави.[/QUOTE Как да те разберат бе Кайо .... Нали на първото изкарване на "Витарата" на Ради едвам не ги наказахте тотално , а на следващото в София и не посмяха да дойдат /затова и станахте първи / .
                    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Не разбирам какво лошо има в това да имаме участник с машина на европейско ниво !
                      Или имаш предвид ,че е едноместен ?
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

[QUOTE=ivan popov;2429414]
                        лошо е че не ме разбирате,но като разтълкувате поговорката ще ме разберете.Поздрави.[/QUOTE Как да те разберат бе Кайо .... Нали на първото изкарване на "Витарата" на Ради едвам не ги наказахте тотално , а на следващото в София и не посмяха да дойдат /затова и станахте първи / .
                        Ако трябва да уточняваме нещо с някого......??????????
                        Аз казах, на който трява,каквото трябва!!!!!!!
                        Има нещо, които вече се случва в БГ оффроуда,и това нещо се нарича ПРОГРЕС в състезателния оффроуд!
                        Ако някой не може да издържи на темпото с което се развива спорта,моля да не интригантсва и да се присъедини към компетентната публика по достоинство.
                        Нямам нищо против никой,и нека да запазим добрият тон.

Коментар

[QUOTE=ivan popov;2429414]
                          лошо е че не ме разбирате,но като разтълкувате поговорката ще ме разберете.Поздрави.[/QUOTE Как да те разберат бе Кайо .... Нали на първото изкарване на "Витарата" на Ради едвам не ги наказахте тотално , а на следващото в София и не посмяха да дойдат /затова и станахте първи / .
                          Добре че бяха съдиите, иначе излагацията щеше да е тотална на Лазарово.Нищо вече има "конкурентна" машина от Европа на фона на бегачките в България и повече издънки не са позволени Поздрави на всички коректни състезатели-хайде че много се разчуствах пия си чая и отивам да заварявам по бегачката!
                          Последно редактирано от кайо; 17-02-14, 06:34.

Коментар

В царството на слепите голямата част от населението полага усилия и някой ден ще прогледне, докато друга част- малка, мързелива, консервативна ( да не кажа тъпа ) част няма да прогледне никога......
                            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

[QUOTE=кайо;2430068]
                              Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                              Добре че бяха съдиите, иначе излагацията щеше да е тотална на Лазарово.Нищо вече има "конкурентна" машина от Европа на фона на бегачките в България и повече издънки не са позволени Поздрави на всички коректни състезатели-хайде че много се разчуствах пия си чая и отивам да заварявам по бегачката!
                              Я кайо ти разкажи за какви издънки става дума.Обясни на непросветените.Защото аз имам друго виждане и след това толкова възхвалено лазарово можеше 3-ката да е в друг ред.Но всичко е минало.Доволен си и затова така говориш.

Аз лично съм щастлив че нещата се подреждат.Жоро се ядосва и пише глупости затова ебаваме ли се или други неща без да мисли какво сме написали някой.
                              Но както и да е.Скоро започва нов сезон пожелавам на всички успешни състезания.
                              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Имам един въпрос.Много ще съм благодарен ако поне един организатор(от траял шампионата ми отговори).На Пламен Саморая със който участва на Лазарово и на Сливен(миналата год.)можели тази година да вземе участие в клас модифициран(по джипа не е променено нищо от миналата год.)Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X