Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

Тук пък, съвсем в махалата, се оказа, че си имаме магазин, дето редовно има уши. Жената ми направи по сливенски - демек печени.
    С бира, че ич ми се неще лятото да е свършило...
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
      Е докато подготвяш продуктите не се ли акордираш?
      Това само с биричка и компания, а и понякога не стигам до опитване на крайният резултат.
      Сам ли съм, 50-100 "гр." рАкия, или 1, макс. 2 бири,
      а салатката и мезето трябва да са ми подредени преди началото на мача.

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
      Дааа...Както казал Асан на Айшето: "В къщи ракия няма, а ти зимнина правиш."
      ...
      Много недалновидно от моя страна,
      но и може би защото от известно време почти не пия,
      а и не знаех, че ше импровизирам !

... а трябваше да мина да си прибера няколко литра 58°С-ова Асковска сливова от "фъски" !
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Утре ще скоча до Аскюву, мога да ти я взема, ама после... фъски.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
          Пачата стана перфектна !

... и постфактум разбрах, че ракия няма !

Наздраве на всички, които си имат !
          Аз пък познавам един който си има винаги.

Коментар

Танкиста в Горна Баня има ли го още ?
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
              Тя, мойта, е франко "Младост", ма пак не ще да дойде сама !
              ... ама ако щеше да минаваш покрай "Мадрид", по-можеше да измислим нещо.

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
              Аз пък познавам един който си има винаги.
              Е, мога само да му завиждам !

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Танкиста в Горна Баня има ли го още ?
                в княжево има един.... нищо особено
                Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                  в княжево има един.... нищо особено
                  Да де, между Княжево и Горна Баня някъде беше...Предлагаха от момици до бели бъбреци...
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Остави АфъЗките (вид червена джанка),ами като ходиш по този край,включи всички връзки да купиме "пуска".Няма такъв деликатес!
                    Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                    Най-добрият ром е студеният ром!
                    Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                      Остави АфъЗките (вид червена джанка),ами като ходиш по този край,включи всички връзки да купиме "пуска".Няма такъв деликатес!
                      По оня край бях за кратко, вече съм на Доспат. Подпалих огиня, турих мръвките, тамааааааан да извадя фотото, взе че заваля. Опънах два рибарски чадъра, сипах си бело винце... Оно, като виде, че на глава с мен се не излиза, зе че спря да вали. Ама ако имаше и фъсковица, по- арно щеше да е. Утре съм пръв на мандрата, после тръгвам да търся шишарковица. Ку знайти от шишарки ква ракия става...
                      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

По оня край бях за кратко, вече съм на Доспат. Подпалих огиня, турих мръвките, тамааааааан да извадя фотото, взе че заваля. Опънах два рибарски чадъра, сипах си бело винце... Оно, като виде, че на глава с мен се не излиза, зе че спря да вали. Ама ако имаше и фъсковица, по- арно щеше да е. Утре съм пръв на мандрата, после тръгвам да търся шишарковица. Ку знайти от шишарки ква ракия става...
                        А такааа , а сите тарикате са се засилИли към Халкидики и Тасос !
                        Завиждам на всеки дето е по планините !
                        ...
                        Шишарковица даже не съм помирисвал !
                        Значи е време, ама нямам познат който да прави.

Коментар

На времето баба ми правеше сладко от зелени шишарки ама бая захар отива та и ракия ще стане като има захар .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                            ....,ами като ходиш по този край,включи всички връзки да купиме "пуска".Няма такъв деликатес!
                            Това пък какво е, не съм го и чувал? За кои региони е характерно?
                            пп яви се първия пострадал от снощи и се завайка за щкембе чорба. Жена му вместо да го натири някъде си, на момента почна онази фалшивата, с гъби вместо шкембе. Зле почна, преръси снощи, но ще има май мокрене
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

... Ку знайти от шишарки ква ракия става...
                              Остап Бендер беше казал, че водка може да се прави от всичко, дори от табуретки.
                              Дори някои много обичали табуретовката...

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                                Това пък какво е, не съм го и чувал? За кои региони е характерно?
                                пп яви се първия пострадал от снощи и се завайка за щкембе чорба. Жена му вместо да го натири някъде си, на момента почна онази фалшивата, с гъби вместо шкембе. Зле почна, преръси снощи, но ще има май мокрене
                                Пуската е характерна за южна България,около Хасково и не само.Представлява пълнен свински мехур с месо,сушен няколко месеца.Ей такова нещо :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:пуска.jpg
Прегледи:1
Размер:156.7 КБ
ID:5728873 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:пуска 1.jpg
Прегледи:1
Размер:39.8 КБ
ID:5728874
                                Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                                Най-добрият ром е студеният ром!
                                Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X