Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
    Е ся кво, ше се окажеме селски по майчина линия ! ....
    ...отече се моабета, ами направо ме поканете на срещата....
    аз ще дойда с шофьор, дето да ме върне във Филибето..

Коментар

Ма кво - отровни ли са?

А къде се продават ядивни? Или по-добре къде аблизо има да ида да си събера?
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Ма кво - отровни ли са?

Не знам.
        Знам само, че в домашни условия се прави тинктура, ама не се сещам за какво помага.
        Преди май ги изкупуваха в количества за фармацефтични нужди, но за момента не съм сигурен.

От тия, другите, сега ше почнат да продават навсякъде по пазарите, а има и готови, печени.

... а къде може да си "събереш" ...
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Е ся кво, ше се окажеме селски по майчина линия !

Един кър, една курия, и Идни чурьеши (ако не са ги изсекли) ни делът (или поделят) детските спомени.
          Конушкият язовир е по-встрани, ма сигурно и него познаваш.
          Точно в тая курия ми е първото падане с мотор, докато един прекалил с ракията ни возеше още двама на чисто новият си Симсон.

... та 7-8км. не са голяма разлика и в местните деликатеси.
          Ееее, аз съм гостувал там за по две-три седмици лятото, та не знам много околностите, просто нямах чак такива приятели дето да обикаляме по цял ден с колелата из околностите. За конушкия язовир съм чувал, ама май не съм ходил там, а че на черешите там казват чУреши-майка ми се казваше така, тя пък кръстена на баба си. Та моята си баба(майка на майка ми, като се провикнеше"Чуреееешкааа...", и беше ясно кого вика
          Спомениииии...

А пуските гарантирано са еднакви, за няколко километра разстояние няма как да е...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Дали да не видим една дата в календара, дето може всинца да сме по едно време на едно място?

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              Дали да не видим една дата в календара, дето може всинца да сме по едно време на едно място?
              Така, планово, ми се вижда трудно постижимо.
              С някаква импровизация, според момента, по ше стане.

Коментар

То, Колето надали ще се включи за нормален начин на комуникация, а не от тук, ама нейсе.
                Вероятно, дневалния ще забърши и това, но поне по друг начин ще се организираме - ясно е, че ще стане!!!

Коментар

Да разпъна чадър някъде,със скара и сач по мой образ и подобие,па да пиша къде съм..? А за кой Конуш говорите..?
                  Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                  Най-добрият ром е студеният ром!
                  Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

То Конуш няма много алтернативи..

Коментар

Верно бе...

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...E%D0%B2%D0%BE)
                      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                      Най-добрият ром е студеният ром!
                      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Абе, близо са и двата Конуш-а, пък и двете Татарево-та. Ку са обърка някой, до час е на правилното ББКю.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Ма кво - отровни ли са?

Их, тая жажда за новаторство... дали са отровни, не знам. Не са вкусни, обаче. Малко на жълъд докарват, ама по- скоро на крак на диван. Ядивните, би трябвало да излязат на Георги Кирков всеки момент.
                          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                            Абе, близо са и двата Конуш-а, пък и двете Татарево-та. Ку са обърка някой, до час е на правилното ББКю.
                            Само си пишем. Вени е най-близо, ама тия дена май не му е до ББКюта.
                            Аз желание имам, резерв(о)ара ми е пълен, ма от вчера нищо не става от мене,
                            та от далече !

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                            Их, тая жажда за новаторство... дали са отровни, не знам. Не са вкусни, обаче. Малко на жълъд докарват, ама по- скоро на крак на диван. Ядивните, би трябвало да излязат на Георги Кирков всеки момент.
                            Ааа, недей така, ентусиазма трябва да се стимулира !
                            Да не са гъби я ?! Нема да го упущиме наш Петърчо, най-много да се прочисти !
                            ... а за вкуса, аре нЕма да цитирам Гагич за неговото куче.

То и за мен си е Георги Кирков, ма кАжи Женски пазар, да те разбЕрат по-младите и новодошлите софиянци.

Коментар

Само да те разбЕрат по-младите и новодошлите софиянци.
                              Случка във автобус 280 , явно новоприет студент говори по телефона - В студентски град съм , сега пътувам за София.
                              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                На времето баба ми правеше сладко от зелени шишарки ама бая захар отива
                                това не е ли "боров мед" ?
                                А шишарковица ще се получи ли ако бутна шишарки в шише ракия? Щото от джин и трънки става голям елексир, та с шишарки си го представям подобно.

Ма кво - отровни ли са?
                                ... Или по-добре къде аблизо има да ида да си събера?

"конския кестен" осигурява повръщане и стомашни болки... Много лесно се различават, на "конския" листата са по пет вързани в едно, шушулката е много бодлива, а самия кестен е заоблен и с неправилна форма като картоф

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:46560643-european-chestnuts-aesculus-hippocastanum-photographed-on-white-background.jpg
Прегледи:1
Размер:76.1 КБ
ID:5728949

"сладките" кестени дето се ядат са с единични листа на клонката, шушулката е с меки бодли и са много, а кестените са с форма на скилидки чесън, имат връхче. Могат да се ядат и сурови като си ги намериш опадали в гората.

Име:44498824-kidney-properties-pain-and-fatigue-around-the-waist-flaccid-leg-weakness-help-strengthe.jpg
Размер:71.2 КБ
ID:5728950

заедно за сравнение, вляво са три съедобни:

Име:photo.JPG
Размер:32.8 КБ
ID:5728951

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X