Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

    Пинизът е не да се наядеш хубаво, а да ядеш само и единствено преди случката.
    А тези простотии се правят от името на всички ни.
    Даника
    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

    Коментар


    • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

      Море тъпчех си се сериозно, а си оставах левент.
      Всеки трети е шести

      Коментар


      • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

        Секва работа се върши на гладно !
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

        Коментар


        • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

          Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
          Секва работа се върши на гладно !
          Мьдрост изречена от хора след 40те..........да не скочиш,на 41 сьм и баш сьм на тоя акьл.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

          Коментар


          • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

            Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Мьдрост изречена от хора след 40те..........да не скочиш,на 41 сьм и баш сьм на тоя акьл.
            Ааа, преди се засягах от поне 5 цифри, ама реших, че треа да се живее със стандарт, и прибавих още една 0,
            та вече за под 6 цифри не скачам, а за друго па хептен.

            А, че работа се върши на гладно, ми го каза и разясни една, вече бивша, бая дебела кука преди повече от 20г., и то в съвсем друг контекст.
            Аз, обаче, винаги слушам хората с които говоря, и след анализ и адаптация към други ситуации реших, че това важи за абсолютно всичко.

            А от както направих 22-3 ми е се едно на колко съм, щото си живея по същият начин.

            P.S. Имаме общ, и добър мой приятел, дето може да ти разкаже.
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

            Коментар


            • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

              Като одъртееш почва всичко да ти пречи. Ми нека да е яденето...:very_drunk
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

              Коментар


              • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                Като одъртееш почва всичко да ти пречи. Ми нека да е яденето...:very_drunk
                Ми на мене никога нищо не ми пречи.
                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

                Коментар


                • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                  Нещо се поизцеди темата.
                  Дай да я съживим с пробвани вкусни (и много вредни) рецепти от старото време, а?
                  Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

                  Коментар


                  • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                    Ми айде.

                    Предвид времето, и липсата на подходяща компания за обедно (за някои следобедно) кафе, си направих супер семпла, диетична и вкусна класика - Свинско със зеле.
                    Една зелчица, половин кило свински гърдички, и като поувряха, две глави стар чесън, връзка магданоз, и мааалко червен пипер за цвят и сладост.

                    В момента си дояждам втората чиния.

                    6 без 10 е, !
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

                    Коментар


                    • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                      Понеже съм на диета, а и нема слука с риболова на морето, от 2 дена ям черни миди - варени и печени. Но снощи изядохме последните и минавам на пържоли, че тия миди много бяло вино пият...
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

                      Коментар


                      • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                        Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                        от 2 дена ям черни миди - варени и печени.
                        Как го каза... гаче верно сме в 1960-и-някоя си гОдина, когато още имаше и други ядливи миди, освен черни (то и те са вече застрашен вид)... или не си на Черното, а на някакво друго море?
                        "An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last." Winston Churchill

                        Коментар


                        • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                          Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                          Ми айде.

                          Предвид времето, и липсата на подходяща компания за обедно (за някои следобедно) кафе, си направих супер семпла, диетична и вкусна класика - Свинско със зеле.
                          Една зелчица, половин кило свински гърдички, и като поувряха, две глави стар чесън, връзка магданоз, и мааалко червен пипер за цвят и сладост.

                          В момента си дояждам втората чиния.

                          6 без 10 е, !
                          А така, бравос ..ама требваше и малко нарязани домати да туриш, за да придадат киселост, защото с прясно зеле си требе. Разликата от прясно до кисело зеле е голяма, ама след месец-два ще има де..А наздраве

                          пп: Сега е сезона на големите, сочни, червени чушки, та напълних десетина бройки със кило и половина смляна плешка и ...кафеена чашка ориз+ червен пипер /+пушен/, мащерка и много чубрица, 5 глави червен лук, кимион, черен пипер-всичкото това изпържено, и бидеха поставени на 200 градуса целзиеви да се изпекат. За предястие две кила шкембе се свари успешно под налягане за два часа, нарязано сетне на залци и върнато в бульона, добавено кило прясно мляко и запръжка червен пипер и брашанце..оцет, чесън и едър лют пипер се подразбират..Тестово се разбира качеството на шкембе-чорбата по следния признак- ако се потиш като прасе и ти капе пот в кастрончето- добре е приготвена чорбицата
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

                          Коментар


                          • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                            Аз пък се наплющях с най-проста леща с прошуто крудо
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

                            Коментар


                            • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                              Аз пък вече не съм ерген и не мога свободно да се впускам в ПорнО. Току-що спретнахме с малката щерка едни тривиални шишчета - с лук, чушки и гъби.

                              Инак, пробвах тия дни това шкембе, дето се продава като колбас - варено, подправено, на шайби по около 3-4 см дебели и диаметър 12-14 см. Нарязано на дребно (както е на шайбата), още малко подправки, мляко, брашно запържено в масло и малко червен пипер. Става си класика, хем за 5 минути.
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

                              Коментар


                              • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                                По пладне домати с много босилек, магданоз, чесън, зехтин и моцарела за мезе на узо12, после сварена и запечена кокошка с домашно асеновградско ланско мерло и каберне. От утре гол боб с много девесил и джоджен, след малко гърнето(гювеч) е във фурната, сутринта се вади и кой кога може
                                пп днес някъде по темите един колега питаше как се мие глинен сач, та и оттам боба така вместо утре в тенджера под налягане
                                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                                Даника
                                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X