Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

    В събота си ходих в Сливен. По традиция заведохме децата в градската градина където си играят на воля, а ние седнахме на кръчмата. От съседната маса си поръчаха печени свински уши. Нямаше да обърна внимание ако не бях прочел тази тема. Пусто обаче не ги обичам тези вкусотии.
    Ако някой си търси къде в Сливен се прави това нещо - там е мястото.
    RAV 4
    F650GS

    Коментар


    • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

      Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Aма вие за колко си мислите, че става въпрос, две бройки си направих.
      Бе някъде из предните постове се коментираше за четири в един тиган,
      та рекох да не си се претовариш стомашно.
      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

      Коментар


      • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

        Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
        Бе някъде из предните постове се коментираше за четири в един тиган,
        та рекох да не си се претовариш стомашно.
        Ти да беше се явил предната седмица, да видиш как щеше да се претовариш стомашно... с лук, гъби, пукани чушлета, тиквички... и шаран на тикла.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

        Коментар


        • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

          Другата каменната тема беше това
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

          Коментар


          • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

            Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Другата каменната тема беше това
            Я дай некоя ууубава рецепта тука, как тамошните приготвят телешко/говеждо..
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

            Коментар


            • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

              Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
              Бе някъде из предните постове се коментираше за четири в един тиган,
              та рекох да не си се претовариш стомашно.
              Умешаха се темите, за което е виновен Ники. В онази за камъните, споменах размер на камък, позволяващ въпросните бройки, но то си беше принципно и без никаква връзка с конкретната вечеря.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

              Коментар


              • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                Я дай некоя ууубава рецепта тука, как тамошните приготвят телешко/говеждо..
                Тука, или сме безкрайно некадърни, или се продават само мръвки от много вехти бизони. Нищо не става от това месо - жилаво, с вкус на трици и сухо като тебешир. Смляно на кайма, скърца като стиропор. Пробвал съм и съвсем сурово (свинско редовно си ям така) и пак е жилаво като ахилеса на джолан.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

                Коментар


                • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                  Телешкото в Тексас и телешкото в Бг нямат нищо общо. Абсолютно нищо. В Мехико неслучайно внасят месо точно от Техас.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

                  Коментар


                  • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                    Там телето кога става говедо- на възраст или килограми? Има ли разлика от вропейското виждане?
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

                    Коментар


                    • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                      Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                      В събота си ходих в Сливен. По традиция заведохме децата в градската градина където си играят на воля, а ние седнахме на кръчмата. От съседната маса си поръчаха печени свински уши. Нямаше да обърна внимание ако не бях прочел тази тема. Пусто обаче не ги обичам тези вкусотии.
                      Ако някой си търси къде в Сливен се прави това нещо - там е мястото.
                      Абе и аз допреди десетина години не ги обичах и сега ме е яд, че съм прахосал толкова време без да ям подобни вкусотии.
                      Я кажете в София кръчма с добри уши на скара, както и шкембе.

                      Вчера, почти случайно се озовах на те това място. Не съм по курбаните, ама ми се услади!
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от Georgi_G; 29-08-16, 17:07.

                      Коментар


                      • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                        Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Телешкото в Тексас и телешкото в Бг нямат нищо общо. Абсолютно нищо. В Мехико неслучайно внасят месо точно от Техас.
                        Абе той Асен рецепта да даде така, някаква тамошна дето тук не е известна, може да е вкусно. А иначе в метро гледам аржентинско телешко контафиле- четиресе и нещо му е килото..толко ли па да е специално...
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

                        Коментар


                        • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                          В Техас не съм бил, но в Мехико да, ебем ти рецептите - сурово мога да си го ям и без рецепта
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

                          Коментар


                          • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                            И кат си говорим за шкембе, постоянно имаме предвид супа. А спомняте ли си онзи балкантуристки артикул "в саханче". След като е сварено - запържено. В масло и със съответните подправки.
                            Май се избистрИ идеята за днешната вечер...
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

                            Коментар


                            • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                              Я кажи как да го направя това нещо, че женурята в къщи не искат ни да го правят ни да го употребяват. Най-малката може и да го яде щото още не я е фанАл фасона
                              RAV 4
                              F650GS

                              Коментар


                              • От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци

                                Тоя Васо в ДК-то е известен като Чико. Не го препоръчвам, няма нищо общо с Васо от "Житница". Това от първа ръка, работех там отсреща.
                                А Васо дето го издирвате, не е спрял работа, просто се е преместил като му бутнаха колибата. Попитайте в гаража на автобусите на "Житница" къде му е новото заведение, те не може да не знаят.
                                А шкембе в саханче, полято с разтопено масло и лют червен пипер е стара, отлична класика. Обаче с червено вино, не с бира.
                                Наздраве, Мите.
                                Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                                имат право да гласуват на избори.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X