От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци
Ами така е, само дето в нас се ползват старите добри куки за плетене, колкото по-дълги толкова по-добре. И ползваме с оцета и сода бикарбонат.След това сплитане, това жените трябва да го умеят по подразбиране и във водата. След сваряването вече по предпочитания на ядящите. Натюр, запечени с масло, и т.н.
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение
Та, намерихме някаква стара готварска книга, четохме-четохме, накрая жертвахме един молив и на него като "демо пред негри за ползване на презерватив" нахлузвахме чревцата, след което ги обръщахме, за да ги измием и после накиснем в солена вода с оцет и т.н. Справихме се, де, но ми е интересно така ли се прави (щото ме гложди един подозрениЙ, че не е баш така) ?
, а че са се пукали е очевадно.
Коментар