От: AtMega vs. PIC24?
Малко те позабравих... и аз за Микрочипското Си говорех. Интересно ми е какъв код ще изкара за сметките, все пак приложението е тайм критикъл.
А на какво си пишеш софта за компа? Че ако е на Бейсик (споменаваше се някъде, но може и да съм се заблудил) на 3 мегабита с визуализация май ше се оака
П.П. За разлика от теб, преди малко успях да взривя един транзистор
Вярно, от 3 платки, скалъпени набързо и без предварителни проверки, двете тръгнаха от раз, та време беше да подпаля нещо
Малко те позабравих... и аз за Микрочипското Си говорех. Интересно ми е какъв код ще изкара за сметките, все пак приложението е тайм критикъл.
А на какво си пишеш софта за компа? Че ако е на Бейсик (споменаваше се някъде, но може и да съм се заблудил) на 3 мегабита с визуализация май ше се оака

П.П. За разлика от теб, преди малко успях да взривя един транзистор
Вярно, от 3 платки, скалъпени набързо и без предварителни проверки, двете тръгнаха от раз, та време беше да подпаля нещо
Засега ползват WINAPI, но ако се наложи ще ги стъкмя за DirectX. VisualBasic не е толкова бавен, колкото му се носи славата че е. Като се изключат някои проверки и се използват целочислени променливи, си тръгва съвсем прилично. Още повече на 2 гигахерцов лаптоп.
Коментар