Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какъв телефон (смартфон).

Има доста по-хубави телефони от Ипхоня, жалко, че не са по 500 лв
    Но в момента водещите са самсунг...

Коментар

• Ха ха ха.Гнусмаза бил водещ .Какво по-олеснено от един iPhone или всяко устройство с iOS.Лесен достъп до всичко,всяка игра/приложение тръгва без да крашва като тези с "андроид".
      След по-малко от месец ще видите какво се казва СМАРТФОН.
      Kawasaki KX250F

Коментар

Първоначално публикуван от nvkolev Преглед на мнение
        Ха ха ха.Гнусмаза бил водещ .Какво по-олеснено от един iPhone или всяко устройство с iOS.Лесен достъп до всичко,всяка игра/приложение тръгва без да крашва като тези с "андроид".
        След по-малко от месец ще видите какво се казва СМАРТФОН.
        Пазара говори кое-що. Виж тук, при това за САЩ, където нагризаните имат най-много и най-яростни фенове:
        http://www.webpronews.com/comscore-m...-share-2012-07

Ако не ти се чете, накратко:
        - дял при продажби на смартфони: 26.7% SAMSUNG срещу 15% Apple
        - дял при операционни системи за смартфони: 51% Google срещу 32% Apple

Коментара смЕтам да е излишен. А и извън САЩ картинката със сигурност е още по-интересна.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          точно днес го гледах/пипах/ = на мен пък ми хареса, и противно на общото мнение, ми хареса щото е по-малък от сегашното ми НТС.. естествено си има и недостатъци /по информация от нета/ но такъв ми е бюджета, 1500 лв. за телефон /айфон/няма да дам, на пътя да ги намеря!!!
          А, аз не съм те убеждавал дали е хубав или не. Казах само собственото си мнение, и това че поне аз не мога да преценя по картинка в нета дали един телефон ме кефи. Това специално даже ми беше фаворита пред самсунга и една нокиа. Ама преди да ги видя на живо.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз се спрях на Samsung Galaxy Ace 2 след като се колебах между него, НТС Оне Въ и Сони Х-периМъ СОЛА и засега не съжалявам за избора.. независимо от по-старата ОС. Вероятно ще има 4.0 .. ама може и друг път.

Даже пуснах една отделна тема тъй като търсачката не даде резултат. Взех го заради по-малкия размер и сравнително същите качества без да е с големината на джапанка.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
              Тези дни и аз ще сменям телефона и съм се спрял на следните няколко модела:
              LG Optimus L5, HTC Wildfire S и Motorola Defy mini. Вие кой бихте избрали и защо?
              След като и тук прочетох лоши мнения на моторлата я изключих от списъка и на нейно място включих Самсунг Галакси Асе. Вчера след работа отидох из магазините да ги видя на живо и се оказа, че самсунга и НТС ги няма и няма да ги зареждат повече, а ЛГ-то е много голямо и се отказах от всичките. Направих нов списък с подходящи и дилемата беше между LG Optimus L3, HTC Desire C и Sony Xperia U. В крайна сметка си купих LG-то тъй като цената му беше на половина от тази на Сонито и с 2/3 по-ниска от на НТС-то. Недостатък му е по-лошата камера и по-малкото RAM памет, но за тези пари е супер.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                до 500 лв. избрах SONY XPERIA SOLA, ако някой има сериозни доводи против, да казва!
                взех го и вече 3 ден го ръчкам /инсталвам приложения,де/, телефончето е супер, но май се дължи на андроида....... как съм издържал 2 години на вин 6,5, не знам?????
                батерията му пада бързо, но при тоя тормоз няма начин....... чакам андроид 4, да видя дали ще има разлика

Коментар

• Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                  .....чакам андроид 4, да видя дали ще има разлика
                  Ще има разлика, ще пада още по -бързо батерията
                  LZ1PER

Коментар

Galaxy Ace е заменен от Galaxy Ace+

Иначе, за да не пада батерията много бързо - има програмки за пестене.
                    Андроид 4 едва ли ще даде нещо много повече от 2.3.5. Аз на моя Galaxy S2 въобще не намирам за нужно да слагам по-голямата версия.
                    И не виждам на какво основание някой може да твърди, че Android забивал! Това пък просто е долна лъжа. Възможно е някой конкретен модел телфон да забива, но точно за андроид това не е вярно. Напротив, има много приложения, написани неграмотно - андроид ги открива, затваря и телефона си работи чудесно.
                    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Вярно, че Андроида < 'рупа батерията, кат' мишка сух 'ляб > .
                      Направо се чува как свършва.
                      Със старото ми HTC, Windows-а караше по 3 дни.
                      Андроид - 1 ден.
                      Затова го и продадох.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Андроид рупа батерията кат мишка самосвал със зърно!

ОС-а харчи около 3-4% от батерията. Най-много консумира дипслея, след това разни приложения измежду които лидер е скайп. Затова на телефона не ползвам скайп. Има много по-цивилизовани приложения като Facebook Messenger и Viber. Доста харчи и когато е постоянно свързан към интернет. Това е. HTC HD2 с Windows Mobile 6.5 издържаше по-малко от ден с пълно зареждане на батерията. Така че да не търсим издръжливост на батерия от ОС. По-скоро е от начина на употреба.
                        ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Съгласен съм, дисплеят и други компоненти са много по-сериозни консуматори. За това, че Андроидът харчел много повече от WM 6.1/6.5 не съм съгласен - нямате една база за сравнение. А HD2 няма добра (подобаваща на модела) батерия, особено на 4,3" дисплей. За това, че Андроидът цепел - пак не съм съгласен. Отново опира до хардуерните възможности на конкретния модел смартфон.
                          Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Още разучавам телефона си и имам един проблем и няколко въпроса. Проблема е, че като свържа телефона с компютъра(с USB) ми спира интернета, защо? От вчера си играя с ГПС-а и стигнах до извода, че нямам свястна програма за ГПС и карта и за това ми я зарежда бавно от нета(googlemaps), препоръчайте някоя? По принцип трябва да имам дигитален компас на телефона, но не го намирам в приложенията, трябва да го инсталирам допълнително ли?
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

Като свържеш телефона с компютъра вероятно започва да ползва интернета от компютъра, затова спира неговия. Има някакви приоритети, които вероятно се задават.

Гугълмапс не е никак лоша. Защо бавно? Интернета ли ти е бавен?

За дигиталния компас не знам, но ако го нямам в приложенията вероятно можеш да си намериш безплатен такъв в Google Play. Нали имаш акаунт в gmail?
                              ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

• Re: Какъв телефон (смартфон).

Sygic GPS Navigation - поне така твърдят по андроид форумите, а компаси има в гугъл плей колкото искаш (безплатни).
                                Ако ползваш онлайн карта гугъла е най добре, има и някакво Иго но не съм го пробвал, като цяло аз ще си чакам Гармин за Андроид дотогава ако ми потрябва, гугъл мапс.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X