Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв телефон (смартфон).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Е то 12.02 не е хич далеч, таман две седмици. Ходи си преподписвай договора, щото нали виждаш в раздел цени какво пише. Има значение и датата на засичане, не я търсих има ли я тук. Да не ти сложат частичен месец на дебелата тарифа. Накратко няма къде да ходиш, бягай да ти кажат новите условия и ако те устройват подписвай. Рано е няколко месеца, мен са ме търсили Ноември за изтичащ май месец договор, че ме и излъгаха, че изтичал Януари, и нямало да има тези условия след Нова година. Отсвирих ги де, аз и без друго чаках да изтече договора да ги разкарам.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

• Joca
      Joca коментира
      Редактиране на коментар
      Бяха ме примамвали преди време към А1, щото имало опция да се запази номера дори да е от друг оператор. Защото за чий дедов е на баба ми мобилен Интернет?😀 И сега ако искам да се откажа от тези ква е процедурата да не тръгнат да ни търсят неустойки и да си запазим номера? Защото няколко пъти се обаждаха и казват на баба началото на януари, после й се обаждат, че се объркали били февруари да дойде, после не февруари а края на януари да отиде, за 2 дена 5 пъти да си смениш мнението, аман... Беше споменал един колега форумник, че на а1 имало някъв план само с минути?

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      Отиваш при новия оператор, избираш си тарифа, подписваш с него и той се разправя със стария. Запазваш си същия номер. Но това трябва да го свършиш преди да ти изтече договора. И не че нещо, но в момета и трите оператора са си натъкмили програмите почти 1:1, отвори им сайтовете. Без интернет едва ли ще намериш. За 100 абоната няма да правят специален план. Приеми нета като бонус.

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
    ...Да не ти сложат частичен месец на дебелата тарифа,,,
    Толкова паника за нищо... Явно не си се досетил, че това са пари за сандвич.

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
    ...Накратко няма къде да ходиш...
    Защо да няма къде да ходи. Има три оператора с които вероятно не са семейна двойка.
    Показва средняк на единия, и се мести при другия.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Толкова паника за нищо... Явно не си се досетил, че това са пари за сандвич.

Защо да няма къде да ходи. Има три оператора с които вероятно не са семейна двойка.
      Показва средняк на единия, и се мести при другия.
      След като питащия не иска и интернет и търси усърдно тънка тарифа, явно за него има значение. Относно трите оператора, разгледай им плановете, все едно един ги е правил, разлика йок. Всички са маскари, някои повече от другите.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

• Картелните им споразумения са ясно видими. И въпреки това има нюанси.
        Например, предлагат планове които не са обявени на интернет страниците им, но с малко упорство и / или връзки човек може да се сдобие с такъв.
        И пак относно цените на операторите. При подновване на договор те типично не предлагат да се запазят същите условия или по-изгоден план, а напират за непрекъснато увлеичение на цената. Е те тогава е момента за средняка.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• А вече е правило за третото преподписване прехвърляне на номера.
          Единствен шанс за по изгодни условия

Коментар

• Има опция за по-добри от официалните тарифи, я в някоя група, пазарлък с няйкой по-високостоящ в офиса или над него. Преди години и мен твърдо искаха да ми набутат "следващото ниво", ама аз три месеца се правя на луд. Малко преди да изтече договора от нищото излезе плана, който исках. Проблема е, че качиш ли на следващия план, връщане назад няма. Тогава сменяш оператора.
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

• В А1 това ни предлагат на хартия изглежда добре, след 2 години безсрочен става, цената уж остава същата. Какво ви е мнението?
              Прикачени файлове

Коментар

• Щом ще се ползва с Нокия с фенерче,супер е.
                Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Имам такъв. Работещ перфектно с фенерче, черно-бял!
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо O888557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

• Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение
                    В А1 това ни предлагат на хартия изглежда добре, след 2 години безсрочен става, цената уж остава същата. Какво ви е мнението?
                    Ако преценявате, че си струва - запознати препоръчват да се мине при друг оператор да се вземе оферта от него, която 'надцаква' тази. След това обратно при а1 да направят и те отстъпки за да ви задържат... Може да сменяте офисите и/или служителите в тях - при уцелване някой, който спешно му трябва договор за да си достигне квотата или каквото там им определят, бонус, ала-бала, може да клекне максимално.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                    X