Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой мобилен оператор ползвате и защо?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой мобилен оператор ползвате и защо?

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    И тази година имаше "състезание" между операторите за фирмичката ми, победи Мтел главно с това, че много хора имат безплатни минути в мрежата им и така се обаждат ...
    Същата работа бе и при мен.... Успяха да бият като цена...
    Теле...тата въобще не бяха привикани за състезание - тях съм ги задраскал преди 10г (някъде горе писах защо)... Дали някога ще ми мине - не знам...

Обаче съм леееко раздвоен от връщането ми към Мтел...
    Цената - ОК...
    Покритие - що годе, но не прекалено добре... За мое учудване на доста места работи по-зле от Виваком (въпреки, че преди бе обратното)...
    Работа с клиенти - по-зле от Виваком... При БТК се обаждам на кол центъра и въпроса ми се решава веднага (да, след няколко отегчителни минути в разпит кой съм, пароли и т.н.)....
    При Мтел редовно ме насочват към акаунт мениджъра, който обаче или е в извънработно време, или на среща и не вдига телефона... Друго не можели да направят... Ами за какво е този 24 часов кол център?!

Иначе опциите, които ми предложиха бяха изключително добри - много минути, интернет, добри цени... Добър бюджет...
    Виваком първо ми дадоха двойна цена... След сериозен разговор се приближиха доста до предложението на Мтел... Наистина доста - макар и да не го превъзхожда, стана почти еднакво... Явно имат доста възможности за маневра...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

За мен истината е в минутите към национални мрежи, без значение към кой оператор звъниш, многото минути в собствена мрежа не ме блазнят. С преноса на номера нещата се объркаха и не знаеш към каде звъниш. От скоро съм с такъв план за не много пари и съм доволен като минутите ми стигат.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Те всичките вече предлагат и пакети с минути към национална мрежа, че вече и с включени минути из ЕС...
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

На Мтел Силата им е във все още голямата потребителска маса и безплатните разговори в мрежата им след изчетпване на минутите - което позволява много хора да се обаждат като знаят, че си в Мтел - Като покритие са ОК, Но на вилата са Най-Зле от всички (най-добре са Виваком, следвани от Теленор с малко по-слаб сигна но 3Г) само с 2Г при това сигнала се губи в някой стай от време навреме - Но ми обещаха до края на годината да си оправят покритието и да пуснат 3Г - Сещам се за поговорката "Никой не може да направи това което аз мога ди обещая"

Коментар

Доскоро и аз бях към Теленор. Но М-тел ги преби. Не можах да им откажа, въпреки че още 2004г им бих шута. За 11 лв. неограничени разговори към всички национални мобилни и стационарни оператори и неограничен достъп към Интернет.
            HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Има един момент в който зависи в кой край на България си. В района примерно на Шумен като гледам около 2/3 са на Теленор, останалата една трета на другите два оператора. Аз съм с безплатни към всички и не ме бърка особено. 600мин. и 600МБ за 15лв. са ми добре и ми стигат.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Коя компания и за какви пари/месец?
                Чети внимателно Глобул
                За 30 лева - 2000 минути към всички ( повече от 800 не съм изговарял , не си правя сметка колко говоря ), 170 минути в зона 1 и 2 ( за сега ми стигат ) , 9 Гигабайта бърз интернет .

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                Доскоро и аз бях към Теленор. Но М-тел ги преби. Не можах да им откажа, въпреки че още 2004г им бих шута. За 11 лв. неограничени разговори към всички национални мобилни и стационарни оператори и неограничен достъп към Интернет.
                Имат ли и минути към зона 1 и 2 , бързия интернет колко е ?

ПослеПис: Забравих , че ми продадоха и телефон доста под пазарната цената .
                Последно редактирано от ИВАН НЕДОКЛАНОВ; 10-09-15, 19:14.
                Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Виваком - 2000мин към всички. Неограничен нет /2 гига на макс скорост/ 15лв

Коментар

Ментел 5000 МБ и неограничени разговори към всички в страната 21 лв месечно 2 г. Договор
                    3г си го има почти навсякъде където ми трябва.

Избрах ги защото имаха най изгодна оферта за тогавашния момент а си взех смартфон и ми трябваха данни
                    Land Rover Discovery II, V8 4.0
                    VW Golf VI variant
                    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Боб-1000мин към всички и 2000 гъби интернет.Стигат ми,безсрочен договор 15 кинта на месец.
                      Резервна карта:Виваком 5 кинта на месец 1000 мин.към 6 номера+300 в целия Виваком,нет 50мб на максимална скорост,после ограничение на 128.

Коментар

Нищо не казвате за тарифни планове в бизнес група на мтел,от 18 години имам мтелски номер,верно ползвам го като радиостанция ,не се съобразявам с нищо ,сметката ми вчера е около 50 лв. без ддс
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Аз ползвам един такъв "корпоративен" план от М-тел, който като параметри и услуги е замръзнал на ниво от преди 7-8 години (само телефония). Малка такса 9,90 лв., вътре в групата нямам представа вече колко хиляди минути (практически, възможност за ежедневни служебни разговори без притеснения с няколкостотин души колеги), 100 (или 50, вече не помня) минути към всички оператори, възможност за ползване срещу още няколко лева месечно на домашен телефон (удобен е за по селата), но пък никакъв интернет (лошото е, че и не предвиждат да включат такъв).
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                            Нищо не казвате за тарифни планове в бизнес група на мтел...
                            При мен са само бизнес планове... 50лв подминавам на моя телефон заради международните разговори извън ЕС, но колегите се въртят около 20-30лв, защото говорят в БГ и по Европата....
                            При условие, че разговора в групата (и въобще към МТЕЛ) е безплатен, имаш включени 2000 минути към всички оператори в БГ, ЕС, US, Канада, 3ГБ бърз интернет, 300 СМС към МТЕЛ и т.н., е трудно да излезеш извън тарифния план...

Коментар

От миналата седмица имаме няколко нови тарифни плана на мтел,интересно е че,са конкретни към дадената група,поне така са адресирани а не са публични.
                              Довечера ще ги напиша цени
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                                конкретни към дадената група,поне така са адресирани а не са публични.
                                Вече всички оператори работят така. И не само за бизнесите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X