Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой мобилен оператор ползвате и защо?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой мобилен оператор ползвате и защо?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    мтел по всичко личи че пращат услугата Прима в трета глуха. Пращат и повечето частни клиенти там де, независимо от услугата която ползват.

Все едно, това което на теб ти трябва не е Прима, а Боб, базовата услуга без месечна такса.
    Тя на мтел, а те все така в неистовия си стремеж да печелят клиенти закриха офиса на фасул в Козлодуй... Враца е на 80км...

ПС:
    Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
    За съжаление вече я няма.
    Аха - явно вече е повсеместно.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ежемесечната сметка към Мтел досега е ~ 2000 лв без ДДС.

Досега не е имало никакви забележки както към обслужването, и никакви причини за промяна на оператора.

Всички планове в групата са на договаряне.

Нямам забележки към тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

Досега не е имало никакви забележки както към обслужването, и никакви причини за промяна на оператора.

Нямам забележки към тях!
        Е то въпросът не е как се отнасят с теб като им кихаш 2000лв/месец, а как се отнасят с нормалните хора. Това говори за отношението към клиента. А с такова отношение към клиентите може да ти надписват сметките с по 100-200лв всеки месец и ти да им се радваш, че се отнасят добре.

Коментар

Всеки един от потребителите има възможност да разглежда детайлно сметката си, и ако има разминаване с делта от повече от стотинка, не знам какво става - досега не е имало.

Това със стотинката е от някакви закръгления, но досега никой от потребителите не се е оплакал.

Вероятно ти изглеждам като голям будала, да приемам надписани сметки със 100- 200 лева месечно?
          Дори да ги плащам???

Не, не съм!

Коментар

Вероятно ти изглеждам като голям будала, да приемам надписани сметки със 100- 200 лева месечно?
            Дори да ги плащам???

Не, не съм!
            Е, не много голям, само колкото да ми сравняваш отношение при закупуване на Прима с отношение към клиент дето киха по 2000лв/месец.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
              За съжаление вече я няма.
              Това е ново за мен. Важи ли и за старите абонати?

Коментар

Нямам забележки към тях!
                Късметлия!
                Сега сме на под 200лв. От добро обслужване де

Теленор определено обръщат пазара с хастара, до 2017 не остана много (премахването на евроруминг таксите)
                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Между другото, подочух, че в момента в ментел текат доста сериозни промени в мениджмента средно-ниско ниво, особено на отделите занимаващи се с клиенти, както и на магазинната им мрежа ( абе некво голямо шефче се преместило от вивацецо в ментел и си подготвял терена ), та и затова сега било вили на могили... като крайният клиент го отнасял най-много.
                  Би трябвало след март-април нещата да се нормализират, че даже и към по-добро да минели.. само дето не знам колко още народ като мен няма да издържи на тези рокади.

Коментар

Ми в офиса в Козлодуй са изцяло нови служителки. Веднъж ги чакахме няколко месеца да си оправят бакиите с едни сметки защото ги били "хакнали", та сега аз мога и да не ги дочакам. Теленор "оправиха" ли верно мрежата на Глобул или само Гришо мисли така?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Това е ново за мен. Важи ли и за старите абонати?
                      Старите абонати на БОБ без месечни такси си остават така, новите почват с мин. 15лв. стартов пакет и 5,90лв. месечна такса в която имаш включени минути.
                      /инфо от преди месец/

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                        Теленор "оправиха" ли верно мрежата на Глобул или само Гришо мисли така?
                        Да. Нова е изцяло - базови станции, централи, пренос.
                        0+

Коментар

Споко Бобеца пак шеги има, ама няма да се предлага от ментелите ами от техни партньори, като Хенди и подобни. А мрежата на гърците я оправиха, даже и 4 г има
                          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                            .... лично аз съм им абонат на мтел от 20 и няколко години, .....
                            Ми те стартираха 09.1995 г. Та няма как да са повече от 20 г. ... Иначе като идея за хората, които искат предплатена карта за известяване - вземете си английска карта. Валидни са 1 г. без презареждане и никакви такси не се удържат при избор на такъв план. Лично аз съм най-доволен от Giffgaff. Разговорите ми с ЕС са 1 пенс/мин към стационарен и 3 пенса към мобилен. В роуминг входящ ми е 4 пенса, изходящ нещо от сорта на 10-15 пенса, а СМС в роуминг е нещо от сорта на 20 пенса. Презарежда се онлаин и няма никакви драми с договори ако просто решиш да я изхвърлиш.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                              Гласувах преди време за Мтел, защото ги ползвам...
                              Тия от мтел са крайно нагли, сериозно ме дразнят и мен-на детето примата са я прехвърлили на тоя новия план че и я "абонирали" за нещо си.Зареждам пари и след два разговора 10-чка я няма.Докато разбера какво точно се случва...Изобщо май единствената предплатена карта с година валидост е на Виваком...Предложението на колегата Kuzdov с тия gifgaf не е лошо но към тая карта колко е на минута входящ от бг номер?

Коментар

Мнение на Павел Василев
                                .... лично аз съм им абонат на мтел от 20 и няколко години, .....

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                                Ми те стартираха 09.1995 г. Та няма как да са повече от 20 г. ...
                                Значи 20 години са минали, аз бях един от първите им абонати, номера ми започва с три осмици, тогава първата ми сим карта беше CITRON GSM

Весели празници!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X