Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поялници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С 8300 не съм имал такива грижи,а моя е МНОГО дърт вече. Само малко се е сгъстил че го забравях отворен няколко пъти.

Тъпото е че вече нямат в бурканче, но пък... имат в спринцовка с ръчно бутало.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• stefsab
      stefsab коментира
      Редактиране на коментар
      Ноември-декември се "запасих" с бурканче - имаха на склад.

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
    ...Щом прокисва...
    Вероятно се маринова. Ако прокисваше щеше да е станал.... ми.... кисел. И щеше да стане по-злостен, а то - станал по-немощен.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Е мариноването е градивен пороцес за разлика от прокисването.
      Ицо щеше ли да го лисне в нужника ако се беше подобрил?
      Съмнявам се
      Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        С 8300 не съм имал такива грижи,а моя е МНОГО дърт вече. Само малко се е сгъстил че го забравях отворен няколко пъти...
        С IF8300 и аз нямам подобни проблеми, хем и моят е дърт.

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
        ...Ицо щеше ли да го лисне в нужника ако се беше подобрил?
        Съмнявам се
        Как ще го лисна в нужника бре. Ще вземе да повреди и него и тогава наистина ще го закъсаме.

Да допълня и тая информация:
        Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Велерския "черен петък" в Ибей попривърши, но ако някой ползва WP80 / WSP80 за по-индустриални цели, все още има изостанали човки тип отвертка с ширини 0.8 и 2.4 мм. на доста прилична цена. Съвсем грубо - около 20 - 25% от магазинската им цена.
        Продават се само в опаковка по 50 бр. и са гарантирано оригинални.
        Ако има интерес, обаждайте.
        Който купил, купил. Магазинът изчерпи наличностите и предложението вече не е актуално.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Химията "tip activator" много помага за силно оксидирани медни жици, когато обичайния флюс няма "сили" .

Коментар

• Особеното е, че проводниците не бяха окислени, и с друг флюс / приппй се калайдисват нормално.
            Както и да е. 8001 е затворена книга. Гореописаната издънка + леко корозиралата капачна на бурканчето отвътре (за пореден път) + инфрмацията че от влагата във въздуха ставал киселинен му подписа пенсионните документи.
            Ще търся друг подходящ течен флюс за калайдисване на проводници в потата.

И коментаторите...

Коментар

• 8300, разреден с изопропанол.

Коментар

• А това е Снежко:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:weller.jpg
Прегледи:129
Размер:92.0 КБ
ID:6995579

И коментаторите...

Коментар

• Да подскажа за една полезна придобивка която може да се купи от Япония, през англичанския Ибей, за около 150 англичански пари - Hakko FR-301.
                  Джаджата представлява вакуумен пищоФ за разпояване, с интегрирана помпа и всички необходимо за работа. Като размери е по-компактен от станция за разпояване и е подходящ за разнасяне.
                  Нагревателят е мощничък - 100W, а контактът нагревател / накрайник предполага разпояване на масивни спойки без да се замисля.

Типичната му цена е над 400 евро (например във Фарнел) което прави покупката доста изгодна. Лошата новина: Тия джаджи пристигащи от Япония работят на 100V. Не 110, а 100.
                  Е, има доста решения на тоя "проблем", включително и конверсия към 220V.

Първите тестове показват че джаджата работи много добре. Засега ми харесва повече как се представя в сравнение с велерите, но си запазвам правото да резивизирам това си мнение като поработи повечеко. Че те тия техники в ново състояние всичките уж работят добре...

За обща информация - джаджата се предлага в две версии: едната има заземяване през захранвашия кабел, а другата няма. Съответно модлеите са означени като FR-301-82 и FR-301-81.

Аксесоарите му не са с особено народни цени, но са сравними с тия на "белите" им конкуренти.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fr301.jpeg
Прегледи:79
Размер:4.5 КБ
ID:7001226

И коментаторите...

Коментар

• Няма-няма и току ми пуснеш някоя муха между ушите.

Коментар

• Джаджата е налична при мен и ако искаш да я разгледаш или изпробваш преди да и се меташ, обади и ела.
                      Ще трябва да се договоря с Хако да ми плащат комисион или поне да дават безплатни консумативи...

Иначе и други мухи подготвям, но едно по едно...

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X