Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поялници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз като разправам, че за мен е яко да има ехтри по поялника имах предвид това имане да може и да се деактивира.
    Нема ли оф - факоф
    Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
      Аман!
      Не те ли чопли нещо за JBL дето да ти анализира спойките?
      Да те отърва от тоя нафтов велер
      Апропо, миналата година купих оригиналния сервизен кит за "освежаване" на вакуум помпата на дизеловата станция. И сега чака ред за да и обърна внимание. Или пък да спре. Което събитие настъпи първо...
      Та, плановете ми за съвместна работа с дизелчето са за помне още няколко десетилетия.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• 'фанах ся един френд да си признай какво е онуй дето му "мери" спойките:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot from 2026-02-17 10-21-53.png Прегледи:0 Размер:220.6 КБ ID:7026818
        Хухуля го разпозна като тетова

Станция с асистент за запояване
        ОБГ

Ше го скъсам от майтап ся - как чак след '50-ка се разбра, че му требе асистент за да лепи?

Иначе проверих цената - е това е шега, която не разбирам изцяло.
        Понеже в комет не се шегуват с такива неща та затуй
        Враг усраине

Коментар

• Идеята е добра, и поне на теория би трябвало да е работеща.

А с какво те впечатли цената на тая станция? Цените на велерските не са много по-различни. За Велер и дъщерните им марки има цени в официалния им сайт, и съпоставката е лесна.

И коментаторите...

Коментар

• Ми щото т'ва е чайник...
            За велер на теория бих платил подобна сума но на практика към момента - нихуя.
            Един път у живота - може но при втори сигурно ще мина на отчет в некои институции и край
            Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
              Един път у живота - може но при втори сигурно ще мина на отчет в некои институции и край
              Ако цената на станцията е равна на един-два ремонта които извършваш, кое му е лошото или скъпото
              Всичко е относително.

Панайот Бърдарски
              0887 60 77 22

Коментар

• WR3M има USB интерфейс и може да ти дава "дневник" на температурите / употребата на различните му канали.

Масово са с 400W траф.
                До 200 W на канал или общо 360W за инструментите.

Последно редактирано от stefsab; Днес, 14:14.

Коментар

• Esper
                  Esper коментира
                  Редактиране на коментар
                  Знам го това, то е актуален модел но струва колкото голф на старо, егати

• Велерите съм ги купувам по времето, когато вадех пари с тях.
                Сега са само за хоби и нема начин да дам такава сума за кеф и его.
                А за неква китайска хуйня дето ше ми гледа у ръцете даже дори да проработя пак не бих платил пари като за истински
                Враг усраине

Коментар

• Имам спомен, че JBL (както ги наричаш) не са китайци...
                  Не съм работил с тях, но досега не съм чул някой да каже нещо лошо за техните продукти. За оригиналните де. За китайските им копия има и негативни отзиви...
                  Спарки беше голям фен на марката, та той може да разкаже от първа ръка.

И коментаторите...

Коментар

• Ако иде реч за JBC - не са китайци, а испанци, ако помня добре. Нямам неоригинални човки, за да коментирам ментатата, но нямам и скапана оригинална, за да мога дакажа нещо негативно.

Най-работната ми е след прегряване до степен да избие пъпка от разтопена мед. Въпреки това още работи и няма отколонения, мокри си се и с тинол както си му е реда. Още като я прегрях навремето се бях засилил да си поръчвам нова, но реших да видя колко ще изкара. Още не се предава.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• На една от снимките дето ми пратиха отзад пише: ПЕД@Л
                      И се вижда дупка като за ержейка - може би етернет порт за връзка с шатджипити.
                      Освен дупка за хуйесби, която е по-разпознаваема

Иначе тия неща и тук ги има в сервиза - купуват ги баш като кафеварки от руският битак.
                      Просто не знаех, че асистират при запояване

П.С: Май ще се окажете прави - верно JBL изглеждат еврогейски?!?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot from 2026-02-17 15-17-54.png
Прегледи:0
Размер:56.1 КБ
ID:7026860

Поне така... Пише
                      Баси, са трябва да си преосмисля тролнята - аз мислех ги за чайници.
                      ОК де - значи излиза, че са менте
                      Последно редактирано от Esper; Днес, 15:21.
                      Враг усраине

Коментар

• Поялник с вградена сиеста. Какво повече може да се иска?

И коментаторите...

Коментар

• Сиеста? Това нещо като маняна но още по-лежерно?
                          Не знам - освен асистента да задобрее...
                          Вместо да ми намира маана на спойките да вземе и да ги направи той ка'т много знае
                          Враг усраине

Коментар

• Сега вдЕнах (не съм твърде следящ и адекватен напоследък)...

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                            Ми щото т'ва е чайник...
                            Не, НЕ Е чайник. Просто въпросния "асистент" е поредното нещо, с което да оправдаярт даването на още едни пари. Софтуерно се мери и прави лесно. Разликата с базовата станция без тая хуйня е 165 евра. Разликта в електрониката едва ли има 20. Маркетинг.

Народа се кефи на шаренийки - и на мен са ми мрънкали за нова версия с цветен тъч скрийн с графики и картинки на поялниците. При това не веднъж. А сега това е лесно - двуядрен проФесор с бол памет и даже вградена "видеокарта" с ускорителни функции. Дисплея се закача директно.

Всичко това не отменя факта че JBC категорично са читави поялници. Любимите ми към момента.

...обаче пинсетите на Hakko кефят и вероятно ще си купя, особено предвид приятната (на фона на другите маркови) цена. А съм държал и подкарал всичките (без най-големия) модели на JBC, и 2 модела на Weller - категорично Hakko-то най ми харесва от всичките, поне за пинсети.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Esper
                              Esper коментира
                              Редактиране на коментар
                              Погледнах пак фортките дето ми пратиха и разбрах, че съм у заблуда.
                              Въпреки, че написаното сега вече не тежи толкова колкото като пишеше W.Germany

• sparkybg
                              sparkybg коментира
                              Редактиране на коментар
                              Бе кво да ти кажа - Weller WSP80 все още се продава за 250 евра само поялника. Weller WT1012 в Комет е 447 евра беа ДДС. колкото и "W.Germany" да ми нарисуват на кутията, нЕкакси трудно ще ме спечелят като "усер".

А и... "W.Germany" и то вече не тежи. Щото после разбираш че вътре има китайски чаркове и пакистански софтуер. Да, сглобено е в Germany, ма нЕкакси не е същото.

За китайските човки на JBC чувам противоречиви мнения. Но от клипчета съм виждал че имат отклонения в температурата например. Като качество на покритието също не вярвам да са ги докарали. Но 60-те лева за оменатата човка съм ги забравил наистина МНОГО отдавна, та изобщо не съм и мислил за ментета.

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                          X