От: Плазма или LCD?
На моя му дават живот 100 000 часа. При 10 часа работа на ден това са 10 000 дни или близо 30 години. Аз самият едва ли ще ги доживея. Толкова по въпроса за живота на плазмата.
На моя му дават живот 100 000 часа. При 10 часа работа на ден това са 10 000 дни или близо 30 години. Аз самият едва ли ще ги доживея. Толкова по въпроса за живота на плазмата.
Е, топлички са ама не чак толкова колкото ви плашат, горят и повечко ток ама пак не чак толкова колкото ви говорят, всъщност плазмата си е един нормален телевизор със своите плюсове и минуси.

Имам си PS3..., че и рисийвър YAMAHA, подържащ всички измислени до момента формати за обемен (съраунд) звук. Нямам скрупули да тегля филми от нета и в къщи си ми е като кино (май само на IMAX 3D е по-добре)... Ако ще гледаш само БНТ и БТВ наистина няма смисъл от набиването на едни пари.. Ама то е същото и с джипките, жените и живота въобще...
, но ако някой е решил да си купува плазма и ако се окаже, че Маите пак са сбъркали, нека изчака още година- година и половина.
Коментар