До: Плазма или LCD?
Малко повдигане на темата - има някакво развитие при плазмената технология, която отвръща на удара
от страна на LCD! Като разделителна способност вече всички имат FullHD. По-новите плазми са без вентилатори. Като картина - продължават да държат по-добър контраст и (субективно) малко по-хубави цветове от аналогичните LCD. Животът и на двете технологии е близък, ако не ме лъже паметта май е малко по-добър в полза на плазмите (те бяха около 100 000 часа, а другите към 60 000)
LED LCD - при тях доколкото знам контраста е значително подобрен, но все още имали някой много дребни забележки по предаването на цветовете. Другото при тях е че са доста тънки, леки и икономични. Допълнително че сега са и модни...
Малко повдигане на темата - има някакво развитие при плазмената технология, която отвръща на удара

LED LCD - при тях доколкото знам контраста е значително подобрен, но все още имали някой много дребни забележки по предаването на цветовете. Другото при тях е че са доста тънки, леки и икономични. Допълнително че сега са и модни...
Коментар