Първоначално публикуван от Самодържец
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Куриозни снимки и филмчета на нарушители
Свий
X
-
Че сме тъпанари, там е драмата. Оня ден колегата, който по принцип си живее в Германия се прибирал с кола в отпуск. На магистралата Шумен-Варна не отстъпил навреме на кортеж от жипка Q7 с руса кифла зад волана и пилотен кайен, за което бил моментално "санкциониран" чрез спиране от двамата имбецили напряко на магстралата насред трафика.
And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
-
Интересно развитие, агресиращия селяндур задържан, а гегата се издирваПървоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
https://offnews.bg/temida/zadarzhaha...ia-735358.html
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Този донор на предния светофар ме изпревари в завой надясно използвайки мотора на првкъсвач като мигач и задника на малолетната си кифла като обувалка, с помощта на която се намести между моя ляв калник и идващата отсреща кола, на която изскочи челно. Та това което се види на клипа е нищо. Пазете моториста
And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар
-
Не, че нещо, ама... https://fakti.bg/bulgaria/526610-tre...tevgrad-snimki
Това дали изобщо е трябвало да се допуска за движение по пътната мрежа. Никой от "екипажа" не е оцелял, та сигурно няма да се узнаят и подробности.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Баш на БФГ приличат - https://www.bulnews.bg/media/cache/a...fab411a6a.jpegПоследно редактирано от Чавдар (V93); 08-11-20, 14:30.
-
-
някой е чул, но недоразбрал правилото за дясностоящ.................
много неприятна случка, там където почва клипа един пиян руский с дипломатическа шкода ми тотализира Хондичката през 2016-та.
Викай ги на оглед и после заяви повторен оглед в сервиз за повреди, които не се виждат отвън, ако нямаш каско /аз нямах/ иска беше по ГО на виновния, платиха си ми всички щети.
Важното е ти да си жив и здрав, успех.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Ся ако беше с шаси, цели мостове и мин. 35 инча МТ гуми, само щеше да то изстържеш от грайферите и да продължиш. Пък ако беше и със стар предкамерен дизел под 99 коня. щеше да изостанеш с 2 сек. и да го тараниш със силовата броня ти него.
Майтапа на страна, ти да си здрав. Пък следващото да е SRTNissan Terrano 2,7 TDI
- 1 like
Коментар
-
Не си купувайте малки коли. И на жените си не купувайте дребосъци, еле ако возят чаветата в тях...
Гагич, жив и здрав, ламарини...
Коментар
-
Не знам на вас какви са ви наблюденията, ама аз тука виждам, че който се е блъснал/е бил блъснат в кола на примерно десетина години, колата все е тоталка. Голяма, малка, няма значение. Всичко е от кашкавал и пластмаса. Явно колата вече не е никаква ценност и акцентът е върху хората вътре. Да излязат живи. На ламарините-майната им. Всичко се цепи като зелка/Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Коментар
-
Абсолютно. Особено в КМБ.Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнениеИ на жените си не купувайте дребосъци, еле ако возят чаветата в тях...Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар