Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
    Има и още едно престъпление - не е помогнал на пострадалия, тия де ги е возил и те не са помогнали, бахти долните помияри.
    Те "се поглъщат" в случая по-леките престъпления от по-тежкото, съгласно народно-демократичното ни наказателно право. Да не говорим, че ако нямаме поглъщане, имаме съвкупност, при която се налага наказание само за най-тежкото от всички извършени престъпления. Любимо средство за тормоз от преподаватели-"пеналисти" над студенцията: "кога имаме поглъщане, а кога съвкупност".

Но-о-о-о-о, никой не казва от какво е починал Милен Цветков? Да не стане като с "младежа Тодор от Враца и злите "понички", дето го бяха били, но не го бяха, видиш ли убили", липсвало причинно-следствена връзка...
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• icos
      icos коментира
      Редактиране на коментар
      Няма. 4 несъвместими с живота травми, сред тях разкъсване на аортата. Но адвокатите на винпрома ще намерят за какво да се хванат, мисля.

• Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Не че нещо, ама как да му помогне в конкретния случай? Дори и да иска.
    Кво ти става?? Поне да му извика линейка не се ли сещаш. Отделно ти е задължение описано и в закон, ако нямало кой да го възпита.

"Водач на превозно средство, който след превозна злополука, в която има участие, не окаже необходимата помощ на пострадалото лице, която е могъл да му даде без опасност за себе си или за другиго, се наказва с лишаване от свобода до една година или с пробация."

Ааа сетих се, ако е на пътя е в опасност да му помогне

Дайте сега да хайнализираме %-та на съпричиняването , ето можеше да не е натиснал спирачка, удара щеше да е по-лек.
    Също къде блеее, ами не даде мръсна газ и в дясно, ами се е запречкал на червено Айде наследниците да плащат Аудито и целувайте ръка.
    Последно редактирано от DBRS; 21-04-20, 18:52.
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

• А от три пъти да познаем кво ще стане
      https://mobile.frognews.bg/article/194951/
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

• Чавдар (V93)
        Чавдар (V93) коментира
        Редактиране на коментар
        Този на Лъчо сигурно е избягал, щото и той е бил "употребил".

• ivo-police
        ivo-police коментира
        Редактиране на коментар
        Този на Лъчо сигурно е избягал, щото и той е бил "употребил"....

Или е трябвало да отнесе някой незаконни вещества...
        ПП А кой е бащата ...,че не се споменава???

• veskov
        veskov коментира
        Редактиране на коментар
        Бащата си е баща, вечен депутат с много акъл и съмишленици
        https://m.19min.bg/news/8/126064.html

• #3897.1
      icos коментира
      Днес, 19:45
      Няма. 4 несъвместими с живота травми, сред тях разкъсване на аортата. Но адвокатите на винпрома ще намерят за какво да се хванат, мисля.
      Аз не видях, къде го пише това?
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Гнилата ябълка прави анализ:

Според тези показания излиза, че произшествието не е запазено /части хвърчали навсякъде/, което ще компрометира доказателствената стойност на протокола за оглед.
      Ще се назначи съдебно- медициннска експертиза, която ще съобрази тези показания, а един от въпросите ще изясни пряката причинна връзка между деянието и причинената смърт или опосредствуването на настъпилият резултат от други фактори - преместването на пострадалия, приема на вода, неадекватната и несвоевременна помощ.

Коментар

• Самодържец
        Самодържец коментира
        Редактиране на коментар
        Да де, и за децата е ясен този свидетел, въпроса е, че трябва да бъде разследван, по-добре преди свидетелските му показания да са оказали планирания ефект.

Кво ти става?? Поне да му извика линейка не се ли сещаш. Отделно ти е задължение описано и в закон, ако нямало кой да го възпита.
      а.

Не че нещо, ама сигурно поне 50 сеирджии са се обадили на 112, преди келеша да осъзнае какво е направил.

Коментар

• DBRS
        DBRS коментира
        Редактиране на коментар
        Тъй де, също е опасно да иде да го пита.
        Децата на Цветков цялата ли Q7-а трябва да платят, или само аирбеците? (че ако Цветков беше дал газ, те нямаше да се включат)

• cecoa1
        cecoa1 коментира
        Редактиране на коментар
        И 50 сейрджии са го видели оня да си тършува нещо по колата и около нея, без да се интересува въобще какво е направил, и дали има пострадали.

• DBRS коментира
      Днес, 20:33
      Тъй де, също е опасно да иде да го пита.
      Децата на Цветков цялата ли Q7-а трябва да платят, или само аирбеците? (че ако Цветков беше дал газ, те нямаше да се включат)
      Готин идеЙ подхвърляш Дали пък Милен не е бл(е)ял на зелено и всъщност да не е било червено?
      Знам-знам, ще посочите пешАходците, ама у КаЭмБея, те си пресичат така, като им дойде поривът, без особено значение какво им показва светофарът. И един като се престраши и повлече крак, другите стадно се впускат след него.

Коментар

• Някъде ми се мярнаха скрийншотове, че към момента/деня на катастрофата кюседмицата е нямала валидна ГО?
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

• Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
          Някъде ми се мярнаха скрийншотове, че към момента/деня на катастрофата кюседмицата е нямала валидна ГО?
          Това какво променя?

Коментар

Това какво променя?
            Променя, че наследниците на Милен Цветков ще получат един гол... вместо обезщетение. Не случайно мадам майката префъргала спешно имоти - казаха сутринта по една ТВ.

Коментар

• IvanIvanovi
              IvanIvanovi коментира
              Редактиране на коментар
              има Гаранционен фонд, той плаща при липса на ГО

• Самодържец
              Самодържец коментира
              Редактиране на коментар
              Но има и регрес към физическо лице.

• Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
            Някъде ми се мярнаха скрийншотове, че към момента/деня на катастрофата кюседмицата е нямала валидна ГО?
            CA2772XA има в Булинс.
            пиян и дроги, регресен иск към него би трябвало да има, или мама ще трампи нещо, че да не е осъден.
            Ъъъъ туй ако няма съпричастност де, ако помниш помиите с една жертва сгазена на зебра със 100.. (зебрата не е у Серенгетиту)
            Последно редактирано от DBRS; 21-04-20, 21:22.
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Това какво променя?
              От морална или юридическа гледна точка ти е питането?

Коментар

Ъъъъ туй ако няма съпричастност де, ако помниш помиите с една жертва сгазена на зебра със 100.. (зебрата не е у Серенгетиту)
                Да, тва със съвината явно е модерна тенденция. Синът на мой бивш бизнес партньор претрепа 3-ма души (2ма на място, един починал след това), с доказан алкохол и 2х превишена скорост. Хем не му беше и първа издънка. Апелативния му вдигна присъдата, но на ВКС намериха съ-вина на единия от загиналите. Реално и ефективно лежа 3 години (броено от датата на задържането му, демек - 2 години) като лежа е силно казано.

За да ти предваря реакциите - не, не са виновни съдиите. Законите са ни смотани.
                Последно редактирано от windwarrior; 21-04-20, 22:57.

Коментар

• По видеата дето излязоха изкарах скоростта в момента на удара между 75 - 85 km/h

На друго видео се вижда, как двама човека (единия ми прилича и на полицай) помагат на Цветков да излезе от колата и го съпровождат (ходи си сам) до тротоара.
                  /това между другото не е за чудене, защото лично съм гледал как един младеж си ходеше съвсем нормално след катастрофа с оказа се - счупен крак /

Коментар

• Самодържец
                    Самодържец коментира
                    Редактиране на коментар
                    Моментния шок те държи, след това рухваш.

• Съвината си е обективно съществуваща. По чисто популистки подбуди, у нас законодателят направи така, че в определени случаи съвината да не се отчита при определяне на наказанието. Което от правна страна е пълна дивотия. Но това ще стои като текст в закона, докато тия са управляващи.
                  Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X