От: Фенери, модели, избор и препоръки
Аз съм на това мнение съдейки по цената... Няма как в тази цена да се вкарат исканите схемни решения и компоненти със съответното качество... Но! Напълно е възможно да съм сбъркал, щом има възможност, с удоволствие ще тествам такъв фенер и ще напиша каквото виждам. Ако не съм бил прав, ще го напиша тук. Ще чакам ЛС за уговорка!
Аз съм на това мнение съдейки по цената... Няма как в тази цена да се вкарат исканите схемни решения и компоненти със съответното качество... Но! Напълно е възможно да съм сбъркал, щом има възможност, с удоволствие ще тествам такъв фенер и ще напиша каквото виждам. Ако не съм бил прав, ще го напиша тук. Ще чакам ЛС за уговорка!
. Удобно е за градски условия, разходки в гората, къмпинг. Предимството му е че е малко и леко. Актуалната му цена е около 100лв.
. И като спецификации които му дават китайците хич не е зле при положение че е само от смешната цена от малко над 50 долара.
- с една батерия (АА или ААА, то каква ще е разликата ако е да кажем ААА - два пъти по-малък капацитет? - толкова е разликата в теглата или интензитета...)
Коментар