Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Буря в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Буря в София

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
    Птичка му лелина!!!!!!!!!!От утре пак се почва !!!!!!!!!!!!!!!ТРИ дена!!!Ша опаковам жипа кат коледен подарък че в сряда пътувам командировка!!!
    И аз мисля да поразбутам боклуците от гаража и да го вкарам малко на сянка!
    ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
    ТЕЛ;0876228770

Коментар

Споко. Аз съм упорит и съм с мотор. Е колко голяма градушка да падне?

п.п. Никой от самосебеси не ми е длъжен да ми пази задника. Освен, ако не си плащам затова разбира се. Застрахователна култура си требе ЕЙ!
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Застрахователна култура си требе ЕЙ!
        Това трябва да се преподава и на застрахователите
        Всеки трети е шести

Коментар

Гледам комшиите нещо зачаршафят колите вследствие на обявеното от общината за днес. Което е странно - да вали напоително 1 час дъжд и чак после да завали градушка е крайно невероятен сценарий.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Гледам комшиите нещо зачаршафят колите вследствие на обявеното от общината за днес. Което е странно - да вали напоително 1 час дъжд и чак после да завали градушка е крайно невероятен сценарий.
            То май и спря да вали...
            Може ли градушка да падне през нощта? Питам, защото колата ми през деня е гаражна, а след работно време-уличница
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Не знам дали ми е по-смешно или пък жалко? Не мога да разбера как може всеки път след природно бедствие един и същи сценарии да се развива...? Що за мислене?
              След тази градушка, всеки дъжд ще е повод за опаковане на колите ли какво? Такава градушка, каквато падна, ще падне пак средно по статистика най-рано след 20-на години... най-вероятно... Може и утре... но вероятността за това е по-малка отколкото автомобилите да ги надупчат парчета от падаща комета... И не е ли вече време, поне известна част от обществото, да разбере, че природните бедствия никой не ги е отменил, ще ги има и ще продължава да ги има... При това много разноообразни... А към тях ще се добавят и тези, които сами си организираме.

Всъщност какво стана с дозиметрите? По едно време много се търсеха? Да знаете, че сега е момента, след градушка никой не търси дозиметри... и други работи ;-)

Написаното от мен не е по повод на предишното, а най-вече следствие на общото истеризиране на обществото...
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                Може ли градушка да падне през нощта?
                Не, или поне така съм го учил, ама с този харп знае ли човек
                LZ1ZAH

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari007 Преглед на мнение
                  Мен пък ме е прала преди полунощ в Родопите на 1500мнв.

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                    ...
                    Може ли градушка да падне през нощта?
                    Това къде го учи? Може да падне градушка през нощта. За да падне градушка трябват няколко условия, главното от които е да се развие мощен във вертикално направление купесто-дъждовен облак (кумулус нимбус). За това трява голям вертикален температурен градиент, който, факт, се получава в главно в следобедните часове. Развитието на облака обаче също продължава няколко часа (и това време е различно) и спокойно може да се извали в късните вечерни часове, дори и около полунощ.
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                      Това къде го учи? Може да падне градушка през нощта. За да падне градушка трябват няколко условия, главното от които е да се развие мощен във вертикално направление купесто-дъждовен облак (кумулус нимбус). За това трява голям вертикален температурен градиент, който, факт, се получава в главно в следобедните часове. Развитието на облака обаче също продължава няколко часа (и това време е различно) и спокойно може да се извали в късните вечерни часове, дори и около полунощ.
                      Прав си!!
                      LZ1ZAH

Коментар

Прав си!!
                        Знам, че съм прав, пък и знам къде съм го учил, иначе нямаше да го пиша.
                        Technical Rescue Direct - life lies in courage
                        http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Лично съм виждал как вали градушка в 3 през нощта. Преди това бях чувал,че не може... но се убедих,че може. Беше на морето... и доста едричка...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Подземният паркинг на кварталния мол беше задръстен от паркирали коли, а една от автокъщите за лъскави лимузини си беше опаковала всички коли ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

То всякак може, въпросът е кое е вероятно та да знаем с коя беля да се занимаваме. И да, малко е вероятно през нощта.

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                                Лично съм виждал как вали градушка в 3 през нощта. Преди това бях чувал,че не може... но се убедих,че може. Беше на морето... и доста едричка...
                                Миналата година около Габрово същото. Рядко, но за сметка на това-всичко мор.
                                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                                Даника
                                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X