Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Буря в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Буря в София

Сега говорих с човекът който искаше да си купи онова от клипчето и го е поръчал. Ще видим като дойде става ли за нещо или не Майсторе, ти изпробвал ли си го ? Сега поне има на какво да го пробваш дали върши работа. На приятелката са бая дълбоки дупки по колонката и са доста по-големи от 1лв.... та ще видим каското какво ще кажат.
    LR Discovery 300Tdi 1996
    Subaru Outback 2.5 1998
    Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Винетките (вкл. и новите) се местят безпроблемно - проверено!
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bestbg Преглед на мнение
        Сега говорих с човекът който искаше да си купи онова от клипчето и го е поръчал. Ще видим като дойде става ли за нещо или не Майсторе, ти изпробвал ли си го ? Сега поне има на какво да го пробваш дали върши работа. На приятелката са бая дълбоки дупки по колонката и са доста по-големи от 1лв.... та ще видим каското какво ще кажат.
        Още не съм, аз имам една баш на ъгъла където се съединява колонката с гредата и е дълбока колкото голям орех, там не виждам как ще стане освен с точков пирон и обратен чук.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
          Това го имам налично БГС - 30 лв.
          Купувам - повече заради пробата. /Имам 200 -300 малки вдлъбнатини/.
          Мога да мина в събота сутрин, теста събота и неделя.

Коментар

За застрахованите в "Армеец".
            Днес ходих до Пазарджик да заведа щетата. Бях в 8.30 пред офиса - първи. В 8.30 в офиса вече имаше служител, в 8.45 започнаха работа. В 10 без нещо бях готов (бяхме с още един софиянец) - документи, опис/оглед, възлагателно писмо. В 10 започнаха да пристигат вече яко коли - 2 софиянки, 5 коли на софийска фирма...
            Хората са супер любезни и учтиви. Вчера са обслужили 30 софийски коли. С изключение на това, че Армеец не си вдигаха телефоните (разбираемо), не ми отговориха на запитване по мейл, нямам други забележки. Звънях в офиса им в Перник - любезни, казаха че мога да заведа щетата там. Предположих, обаче че доста от работещите в София перничани, пък и софиянци ще наводнят Перник, както се и оказа. Звънях в Пловдив (отново любезни) ме посъветваха да ида до Пазарджик.
            По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

И булинс си свършиха работата с огледа.Там някъде м/у 17 и 18 часа би градушката, обещаха оглед в 20,30 часа и мобилната група бяха в толкова на мястото.
              Всеки трети е шести

Коментар

Как се развиват нещата в кобрите.
                Сутритнта в 7 бях там, в списъка 240. Много хора обаче не се явиха и към 11:00 бях на касата, платих си джама и ми казаха да отида във вторник за монтаж.
                Малко бавно работят на касата, ако ви мине номера и не сте там - справка Любо Пенев.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Веско, не разваляй дисциплината!Щом съм казал - ще слуша, иначе ще му запаля врата!И без това ми идва в повече детската градина, която съм принуден да търпя...пуста криза... Важното да е свършена работата и пратката да е цяла
                  Всеки трети е шести

Коментар

Аз съм от Силистра на 04.05 ни помля градушката мога да кажа резултати от Булстрад при два автомобила
                    Нисан Терано - предно стъкло, капак, цяла дясна страна и покрив преведени - 840 лв. достатъчни за покриване на щетите
                    Инфинити - предно стъкло, вдлъбнатинки по преден капак /като не мога да го запълня с дъвка е вдлъбнатинка/ преведени - 280 лв. стъклото е поне 380
                    В кобрата ми прехвърлиха стикерите без никакви проблеми.
                    Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
                    Калоян Кирилов
                    LZ2ZGT

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                      Веско, не разваляй дисциплината!Щом съм казал - ще слуша, иначе ще му запаля врата!И без това ми идва в повече детската градина, която съм принуден да търпя...пуста криза... Важното да е свършена работата и пратката да е цяла
                      Aа, пичовете са ти супер! Ти да видиш, ако има и няколко девойки какво чудо е Хиляди благодарности за помощта!
                      Show must go on!
                      LZ1VES

Коментар

Бе веднага разбрах аз, че си искал да почерпиш, ама аз знаеш ли откога се мъча да ги отуча да работят за почерпки и просто да си вършат работата.Радвам се, че успях да помогна с нещо, че сега се очертава голямото чакане.И друг път нещо да ти се наложи - насреща съм.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Здравейте .Работя в адвокатска кантора. Казвам го ,защото и аз и колегите смятаме ,че случилото се не би трябвало да остава в графата '' природни сили" . Изговори се и се изписа какво ли не предните дни , а до седмица ще бъде и забравено. Подобни неща ( градушки , земетресения , наводнения и т.н.) се случват по целия свят , природата наистина е непреодолима сила. Но в крайна сметка не е ли това една от идеите на възникването на "държавите" : обикновеният човек отдава на държавата своята суверенност ( спазва наложените правила , плаща данъци ... ) в замяна , на което държавата му гарантира сигурност . Въпросът ми е защо съществува АГЕНЦИЯ ЗА БОРБА С ГРАДУШКИТЕ - за да се бори с градушките или за да се оправдаят просто едни пари? Казаха ,че не могат да направят нищо когато става въпрос за населено място ... разбра се обаче че са получили информация още когато градушката е идвала от Сърбия ?

Пиша всичко това ,защото нашата държава не е по-лоша от другите ... но някой трябва да потърси отговорност за бездействието й . Не всички пострадали имаме застраховка, не на всички застрахователите ще изплатят щетите. Вече коментирахме с приятели възможността да бъде заведен КОЛЕКТИВЕН ИСК ,но за да има ефект трябва да бъдем много хора. Какво е вашето мнение...давайте идеи ... да не оставяме безотговорността и некомпетентността отново да бъдат забравени

Коментар

Ако не ти пука за начуканите ламарини аз поне не виждам защо повечето коли да не си карат така .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от nora ivanova Преглед на мнение
                              Работя в адвокатска кантора.
                              Това обяснява много работи.

Пише го и по-горе в темата, но Агенцията за борба с градушките се бори с градушки над засяти земеделски земи. Тази борба си има своите чисто технологични ограничения, преди всичко няма никакъв шанс да работи над населени места или даже близо до тях. Към момента не съществува начин за борба с градушките над София, който да не е по-лош от самата градушка.

Преди да обвините някого в некомпетентност или безотговорност, редно е поне малко да се осведомите от особеностите на работата му и обхвата на отговорностите му. Фермерите сигурно си имат свои специални псувни за тия дето гърмят по облаците, но това няма нищо общо с начуканите ви таратайки.

Коментар

Наистина не е приятно да дадеш 200-1000 лева за начупени стъкла, не го пожелавам на никого. В петък ходих към Банкя, и там видях една нива. 2 минути стоях и се чудих какво по ******* са сели тези хора, когато осъзнах че това е било слънчоглед. Защо не дадоха този фермер по телевизията, защо не обърнаха внимание и на него, ами 3 дена се говори как не била предпазена София от градушката. Никой не каза нищо за тези хора чиито разходи на дка са поне 50 лв. (в най-добрият случай).
                                Кольо Динев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X