Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Буря в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Буря в София

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Подземният паркинг на кварталния мол беше задръстен от паркирали коли, а една от автокъщите за лъскави лимузини си беше опаковала всички коли ...
    Ето затова е по-добре нищо да не се обявява. Докато се предпазват може да стане по-голяма беля.

Коментар

Има бързо и евтино решение за опаковане /може и два ката/:

Аерофолио, ама от дебелите балончета
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:344_big.jpg
Прегледи:1
Размер:31.4 КБ
ID:5600772

Мяташ отгоре, връзки през вратите и жми градо!
      0885600006 - Чичо Коце

Коментар

Подземният паркинг на кварталния мол беше задръстен от паркирали коли, а една от автокъщите за лъскави лимузини си беше опаковала всички коли ...
        А аз се чудех преди малко на Кауфланд на Щроса защо нема къде да паркирам въпреки огромния паркинг!
        Иво (таксито) Андреев
        0988 91 80 50
        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Новото каско ,,Одеало''

Име:IMG_0971.jpg
Размер:105.1 КБ
ID:5600774
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Име:uploadfromtaptalk1406042190318.jpg
Размер:81.6 КБ
ID:5600775Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1406042208729.jpg
Размер:86.4 КБ
ID:5600776

Народа психяса от тези апокалиптични прогнози. Дори и покрива колите в закритите паркинги. Това е паргинга на един хипермаркет днес по обяд
            ... to be continued

Коментар

Казаха ми днес че стреляли с противоградушни ракети някъде около Хаджи Димитър!?!?!Имало даже очевидци!!!Колко е истина не знам.
              Иначе аз паркирах днес в буферния паркинг до експоцентъра.В 8.00 бяхме 10 ина коли.Сега в 18.00 като ходих да си я взема нямаше свободно място.
              Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
              0888854582
              Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
              Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
                Казаха ми днес че стреляли с противоградушни ракети някъде около Хаджи Димитър!?!?.
                Сигурен ли си, че са противоградни, а не противосамолетни, че там е трасето за към летище Сф
                Аллах е бил милостив и ни`т един 777 на ъмзийските авиолинии не е паднал днес в борба с градушките............
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Абе и ние колегите се бъзикахме на тая тема!Юнаците дет го твърдяха се кълняха едва ли не в мамите си!
                  0888854582

Коментар

Ще има ли буря, че тука слънце грее отдавна?

Коментар

Начи вариантите са два:или ша има , или не!
                      0888854582

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
                        .....Юнаците дет го твърдяха се кълняха едва ли не в мамите си!
                        Предвид че съм "деди" агнешко едва ли, ама някоя запазена вакла овчица
                        по темата - при мен нормален летен дъжд.
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Име:BtK_ej8CcAAqDRr.jpg
Размер:39.3 КБ
ID:5600827Още по лесно и още по евтино! ;D
                          Колкото по божествено красиво е нещо,толкова по безбожно скъпо е...

Коментар

Първоначално публикуван от acid rain Преглед на мнение
                            [ATTACH=CONFIG]727746[/ATTACH]Още по лесно и още по евтино! ;D
                            Гениално, две в едно...само да не забравят да наръсят с препарат.
                            Всеки трети е шести

Коментар

...една от автокъщите за лъскави лимузини си беше опаковала всички коли ...
                              Преди около десеттина години познат бе направил автокъща - от онези 'на ливадата'....
                              Едно от първите неща, които направи бе да опъне една доста ситна синтетична мрежа върху целия терен против градушките.
                              Не съм сигурен долко би било ефективна една такава мрежа, но според човека вършела работа за минимизиране на щетите ...
                              Разбира се винаги можеш да предприемеш и оригинални методи за спасяване на едно желязо :
                              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Е тоя клип, ако още някой го пусне ше фана да Откача!
                                Егати и психозата с тая градушка. Аз продължавам да си перкам с мотора и, ако има градушка поне съм с каска. Джипката ми е пред нас и хич даже не смятам да я покривам ни с одеала ни с губери ни с нищо. Егати и робуването на тенекето. Кой го е страх, да си прави застраховка. Аз лично не съм си правил автокаско, щото така съм си решил. Е по има смисъл след такива неща да се застраховат земеделски култури и жилища (примерно).
                                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X