Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Буря в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Буря в София

Първоначално публикуван от bgrali Преглед на мнение
    По повод на градушка в София с подобни размери - имаше някъде в средата или в края на 80-те. Поне в центъра беше със същите размери, но по-кратко.
    Сега имам едно питане - къде в София на нормална цена мога да си сменя спуканото предно стъкло, а по възможност да ми прехвърлят и стикерите - не ми се плаща повторно годишна винетка, като постоянно си троша колата по огромните дупки по републиканската и общинската ни мрежа. Не става да се боря за безплатна винетка - първо липсва нужното второ парче от нея, безумно е да търся официален документ защо ми е стъклото в такъв вид, пък и нямам нерви и свободно време да ходя по разни бюрократи.
    Колата няма каско, защото е на 17 години и никой застраховател не се интересува от нея. Ford Fiesta MK4 - като информация какво стъкло ми трябва.
    Нищо подобно-всичките ми коли са били над 20 годишни и винаги са били с авто-каско, за което никой застраховател не се е инатил да направи! Така,че не се оправдавай, ами си признай, че от цицилък, или от оптимизъм не си си направил каско!
    И щом го нямаш не ти трябват никакви справки и прочие, ами самостоятелно търси най-евтиния начин да оправяш щетите-от морга е най-евтино, както те посъветваха.
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Намираш кадърни авто стъклари и ти прехвърлят всичко без проблеми . Миналата зима един колега по обява викна едни момчета да му сменят стъклото при нас в работата и прехвърлянето на стикерите не им отне повече от 5 минути . На служебния Пасат преди три години му сменях предното стъкло при едни момчета до работата и по незнаен начин всички стикери се бяха озовали на старите си места но на новото стъкло
      Нали вече писах бре, от тая година винетката е от друг материал, който не може да се разлепя без да я нокаутира, иначе знам как ставаше и съм го правил даже лично, да го ева.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Намираш кадърни авто стъклари и ти прехвърлят всичко без проблеми . Миналата зима един колега по обява викна едни момчета да му сменят стъклото при нас в работата и прехвърлянето на стикерите не им отне повече от 5 минути . На служебния Пасат преди три години му сменях предното стъкло при едни момчета до работата и по незнаен начин всички стикери се бяха озовали на старите си места но на новото стъкло
        Никак не е трудно,но някак си не е за форум.На ЛС бих отговорил на всеки старши участник.

Относно градушката....безразборния политически секс в икономиката доведе тия срамни болести...Метеорологията е наука,основаваща се предимно на физиката....не на поезията...еле па чалгата...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
          Никак не е трудно,но някак си не е за форум.На ЛС бих отговорил на всеки старши участник.

Относно градушката....безразборния политически секс в икономиката доведе тия срамни болести...Метеорологията е наука,основаваща се предимно на физиката....не на поезията...еле па чалгата...
          Човек наясно съм все пак съм инженер . Точните науки нямат нищо общо с политиката освен че тя се опитва да ги използва за своите цели .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Гледам три четвърти от колите в София и си мисля как скоро автоджамбазския жаргон ще се обогати с понятието: „Софийска кола“ (смисълът му ще по-близък до този на: „Италианска“, отколкото до: „Швейцарска“)...
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

И на мен днес съдбата ми поднесе да се наложи занимавка с една, така добре удавена, че веднага се сетих за онези италианки от преди няколко години, от някакво наводнение при тях.Интересното е, че има хора които ги давят едва ли не умишлено, и после сами им поставят диагноза "воден удар", което предполага, че са запознати, но това не ги спира да ги удавят...
              Всеки трети е шести

Коментар

Освен нови подвизи с поликарбонат на стъклени навеси, трябва ми предно стъкло за Ситроен С8 или Пежо 807.
                А за изправяне на леко начукана ламарина на УАЗ няма да споменавам
                Show must go on!
                LZ1VES

Коментар

Здрасти пичове. Докато си припичах дебелия задник на морето, бурята преби Витарката ми. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0272.jpg
Прегледи:1
Размер:117.0 КБ
ID:5597683Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0273.jpg
Размер:121.0 КБ
ID:5597684Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0274.jpg
Размер:76.3 КБ
ID:5597685Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0275.jpg
Размер:107.3 КБ
ID:5597686Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0277.jpg
Размер:112.1 КБ
ID:5597687Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0278.jpg
Размер:108.0 КБ
ID:5597688 Гюрука е на дреб,предния капак е нацвъкан и едно стъкло за огледало.
                  0888 61 88 57
                  goro78@mail.bg

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                    Гледам три четвърти от колите в София и си мисля как скоро автоджамбазския жаргон ще се обогати с понятието: „Софийска кола“ (смисълът му ще по-близък до този на: „Италианска“, отколкото до: „Швейцарска“)...
                    А не знам над автопазара в Горубляне млатило ли е, че ако е било, положението е трагично...
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                      А не знам над автопазара в Горубляне млатило ли е, че ако е било, положението е трагично...
                      Колко китове ще заплуват по улиците, не е истина!

Коментар

Няма ли в провинцията автостъклари - че то сега в София да сменяш е като златната треска в Елдорадо преди 2 века...
                        Примерно за Пазарджик се сещам... и добре си свършиха работата... или как да стигнеш със счупено или айде, ако е пукнато...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                          Няма ли в провинцията автостъклари - че то сега в София да сменяш е като златната треска в Елдорадо преди 2 века...
                          Примерно за Пазарджик се сещам... и добре си свършиха работата... или как да стигнеш със счупено или айде, ако е пукнато...
                          Много познати ще си оправят колите в други градове-инак в София не виждам кога ще стане.
                          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                            Джамбазите отърваха кожата.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                              Джамбазите отърваха кожата.
                              Браво! Нещо хубаво в цялата история

П.П. На Веско УАЗ-ката от какво е мейдната , щото по сделаните УАЗ-кови ламарини в квартала не се забелязват отклонения (само по джамците) ?
                              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                                ламарини в квартала не се забелязват отклонения (само по джамците) ?
                                Ако е в Княжево, нормално е - там мина по-леко.
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X