Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Буря в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Буря в София

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
    Варненски пейзажи в София, или ...и тукашната канализация е същата стока.
    За съжаление....
    Хайде, сега има оправдание с изпадалите листа и клони.
    Но нека да си спомним, вече колко пъти се наводняват Орлов мост, Сточна гара. Ами помните ли наводнението което стана точно една година след пускането на НДК, което наводни целия му подземен етаж, като водата нахлу пак точно от онова място под моста над бул.България, където и днес беше наводнено.
    При тая тенденция за проливни валежи, къде отиваме? Трябват радикални мерки.

Коментар

Кви мерки ,навсякъде ,някой нещо рови!Вчера бях в баровския квартал "Бояна ",където канална вода тече по улиците,горките баровци ,нямат пари за канализация!Картинката е трагична навсякъде,преди 1час се прибрах от Банкя,целият път беше в листа ,разделени на коловози от колите,а отстрани "почти"преспи от градушка!Да не би да има някъде свестна канализация в София ,това е-няма,минават киртаците от чистотата с некви четки с камиони и набиват всичко в шахтите,също и тия с маркучите,всичката кал вътре,свинско-талибанска работа,усвояване на средства и заплатки ,важното е да има имитация на дейност за някой ,ама май станаха доста!Егати и столицата ,егати и градовете и крадливите им управници,контрол и адекватни мерки ,НИКАКВИ!Не ми се мисли и дано не става ,ако се изсипе порой от Витоша,кв.Аспарухово ще бледнее ,като трагедия от природно бедствие и човешка свинщина!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от VHS Преглед на мнение
        В този ред на мисли, някой да се е свързал със застраховател? От 3 часа телефоните на Армеец дават заето... Утре сигурно опашките за оглед ще са километрични.
        Имаше огромна опашка към сградата на Армеец до Интерпред - хората направо бяха задръстили Драган Цанков като минавах от там към 18:20 следобед. Не знам дали са си удължили работното време, но утре сутринта ще бъде същата картинка със сигурност.

Коментар

Две снимки от Иван Вазов, целия квартал е зелен килим.

А това са модерните пластмасови светофари, видях 4-5 такива за 20 мин. каране.

Коментар

Съобщиха,че застрахователните компании удължават срока за подаване на молби от3 дни на 7дни.
            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
              Господа, в този ред на мисли, по една дрешка на вратите да пази стъклата и едно одеяло няма ли да спаси ситуацията ако недай си боже се наложи, говоря теоретично, щото човек не знае къде ще го завари такова бедствие?
              Предвид, че е 8 юли съм по прозрачна блузка с къс ръкав, одеяло също не си нося. И в края на краищата - тенекиите ли да крепя, или себеси.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от margarit5 Преглед на мнение
                Съобщиха,че застрахователните компании удължават срока за подаване на молби от3 дни на 7дни.
                После и срокът за обезщетение на 7 .... месеца.
                А в Стрелбище не е както каза колегата, на 10 - 1, а на 3 - 2 коли са със щети, да не говорим за западни фасади.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Приемам поправката на колегата след като се разходих до магазина. Бойно поле Земя - навсякъде осеяно със стъкла, добре че тук-там се бяха сетили да отцепят с ленти, където имаше счупени прозорци. Жена ми вика "по сенника на балкона валяха буци лед и умрели гълъби..."
                  Учудващо сателитната антена не е мръднала, гофрираната тръба на оптичния кабел я няма, но пък кабела цял. Та мога да пиша в момента...
                  На къщата под блока покрива е на решето.
                  По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Значи все пак каското покрива счупени стъкла и стопове. Кобра даваха заето тази вечер.
                    Александър

Коментар

Хвърляйте по едно око като вървите близо до блоковете, че е пълно с изпотрошени стъкла.

Коментар

Преди 6 години имах приключение с градушка и добре,че имах каско .На другия ден отидох при застрахователя с бележка от общината ,че е имало стихия и минах на оценка .Платиха ми според оценката ,и не мисля ,че застрахователя ме е прее..л.
                        иво димитров-0898 472 158

Коментар

По-интересно ще е с "доверените сервизи", май скоро ще има дефицит на кит в София, а колите ни ще станат по-тежки с по 10-тина кила.
                          Щот' не вярвам да вземат па да изтеглят вдлъбнатини от градушка, устройството клони към 1000 лв. и не знам някой сервиз да си е купил последните 10 години.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                            Господа, в този ред на мисли, по една дрешка на вратите да пази стъклата и едно одеяло няма ли да спаси ситуацията ако недай си боже се наложи, говоря теоретично, щото човек не знае къде ще го завари такова бедствие?
                            Ето бе Жоре

no signature no problems

Коментар

Красна поляна, 10-ина минути след спиране на валежите:
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140708_171509.jpg
Прегледи:1
Размер:325.3 КБ
ID:5597543

Име:20140708_171519.jpg
Размер:358.4 КБ
ID:5597544

Име:20140708_171550.jpg
Размер:278.7 КБ
ID:5597545

Име:20140708_171555.jpg
Размер:340.4 КБ
ID:5597546

Пред блока ми се сдобихме с рекичка. То всеки път при проливен дъжд се случва, но това е едва след като доста намаля. При пика е било с 15-20 сантиметра повече, тоест дълбочина някъде 40 сантиметра, а на места и до 60:

Име:20140708_171526.jpg
Размер:279.1 КБ
ID:5597547

Име:20140708_171529.jpg
Размер:326.7 КБ
ID:5597548

И за сравнение с доматите на комшийката, среден размер:

Име:20140708_171541.jpg
Размер:191.6 КБ
ID:5597549

Всички дървета са на дреп. Много неузрели кестенчета са долу - беше ми напълнило кухината между предния капак и чистачките с кестенчета, листа и съчки.

Мен ме хвана на път от работа към вкъщи. Имах късмета да се скатая под дърво в тясна уличка с високи сгради, където беше що-годе завет и на фона на масово потрошени стъкла и изкорубени капаци и тавани, може да се каже че съм щур късметлия. Единственото ми притеснение беше дали ще издържи дървото, та 15-ина минути бях в аварийна готовност я да залягам на пода, я да се изнасям с мръсна газ. Но заради завета, който пазеха сградите дървото издържа, както и всички останали по улицата.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

@ фанатик

Първо - това е колата на шефа, която е ползвана не по предназначение.
                                Второ - масаж и фитнес плюс плуване - пълни спа процедури.
                                Трето - след 10 кила кит ще се увеличи разхода, а стъклото така или иначе ще е ново.

ПП. Предлагам да се обединим форумно и да се борим за отстъпка в Кобра.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X