От: " Т-90 ", познат като "Владимир"?
Коректно, или не - сравнението така, или иначе се прави (както виждаме и статистики - също). Базите за сравнение могат да са всякакви, всеки може да ги интерпретира като коректни, или не. В конкретният случай, е направено на основа бройки и приходи (и не от мен).
Колкото до комисионните и политиката: Те са горе долу "справедливо" разпределени - комисионните са световноконвертируеми, а политици ориентирани към Русия и също така, с традиции в закупуването на руска техника не са по-малко, (дори май напротив) отколкото на германска такава.
А и основната ми мисъл в горното мнение, не беше да правя някакви глобални изводи въз основа на цитираната статистика, а просто да обърна внимание на това, че танка Леопард съвсем неоснователно се пропуска в коментарите последвали цитата от статистиката.
Първоначално публикуван от giorgio
Преглед на мнение
Колкото до комисионните и политиката: Те са горе долу "справедливо" разпределени - комисионните са световноконвертируеми, а политици ориентирани към Русия и също така, с традиции в закупуването на руска техника не са по-малко, (дори май напротив) отколкото на германска такава.
А и основната ми мисъл в горното мнение, не беше да правя някакви глобални изводи въз основа на цитираната статистика, а просто да обърна внимание на това, че танка Леопард съвсем неоснователно се пропуска в коментарите последвали цитата от статистиката.

... Вместо да влизат в кварталите и да прочистват къща по къща, както е по дебелите книги, просто с пехотата заграждаха района и след това танковете сриваха всичко до основи....
Коментар