Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Носите ли си патлака?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Носите ли си патлака?

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
    Боя се че ако го направим темата ще загуби смисъла на съществуването си. Щото какъв е смисъла от един плювалник ако никой не плюе в него?! Пък ако тая тема не е плювалник, тогава защо се позволява някои да плюят в нея? Нека се изчистят постовете съдържащи епитети и обидни характеристики спрямо цяла категория хора и може и да спра да възприемам темата като плювалник.
    Колега, не си прав! Всяка тема имаща нещо общо с оръжието веднага привлича няколко типа хора и те се разписват в нея... Държа да отбележа, че страхът от оръжие, е медицински проблем, не е необходимо допълнително да го усложняваме. Съветвам всеки, който като види човек с оръжие (включително собственото си изображение в огледалото) започва да се притеснява, побиват го тръпки, изпотяват му се ръцете или се чувства странно да се обърне към специалист... Не се шегувам, както не се шегувам с хора, които не могат да се возят с асансьор...

Няма да заключваме темата, като се отчете горното е достатъчно представителна...
    VPetrov.photography

Коментар

Нито едно от 8-те не е правилно. Най-по по-най правилно би било дамата да си сложи чантата на седалката до шофьорската, така че дръжката на чантата да стърчи през широко отворения прозорец, за да може нападателя да издърпа чантата без да чупи прозореца и да нахълтва в колата. А за всеки случай (щото несе знае още какви мераци може да има нападателя) дамата трябва да е без гащи и чорапогащи, а по широка и къса пола!
      Много добър съвет. Професионален. Ти какво работиш, ако не е тайна?
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        Колега, не си прав! Всяка тема имаща нещо общо с оръжието веднага привлича няколко типа хора и те се разписват в нея... Държа да отбележа, че страхът от оръжие, е медицински проблем, не е необходимо допълнително да го усложняваме. Съветвам всеки, който като види човек с оръжие (включително собственото си изображение в огледалото) започва да се притеснява, побиват го тръпки, изпотяват му се ръцете или се чувства странно да се обърне към специалист... Не се шегувам, както не се шегувам с хора, които не могат да се возят с асансьор...

Няма да заключваме темата, като се отчете горното е достатъчно представителна...
        Но все пак това е конкретна тема свързана с абсолютно конкретен въпрос. Изхождайки от това, хора нямащи и необичащи оръжие не би трябвало да имат мнение, или поне да не си го пльосват тук.
        Нека четат след като са любознателни, но не виждам на какво основание трябва и да съветват тези за които е пусната тази тема.
        Аз чета много от темите в този форум, но в малко от тях си позволявам да изразявам "компетентно" и нравопоучително мнение само поради факта, че в тях вече са се изказали доста по-знаещи и вещи люде.
        Така че моля за малко толерантност и съм против прибързаните изказвания в подобни теми от хора виждали "патлак" само по телевизията.
        Тази земя, по която тъпча сега,
        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
        тази земя – не е моя земя,
        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
          Колега, нека мислено въоръжим колежката с чантата...
          Ще перефразирам максимата "ако не можеш да го убедиш, объркай го" в "ако не можеш да го обориш, досади му".

Пистолетът се носи скирто в кобур по тялото, а не по чанти, куфари, торби и пликове. Прочетете закона, който видно толкова много народ отбягва, независимо дали има разрешително или просто досажда в темата.

Пистолетът не е камших, за да се размахва. Зарежда се, насочва се с пръст на спусковата скоба, пръстът се премества на спусъка и обира свободния ход, за да е прецизен изстрелът, ако се стигне дотам. Не вярвам вменяем обирджия да се ентусиазира още повече след такава последователност по негов адрес. Въпрос на приоритети.

И един основателен съвет на въпроса ти какво следва - не си правете майтап с жена, която е насочила такова нещо към вас. Фактът, че го има е достатъчно красноречив, пък в съда ще може да разчита на една кофа смекчаващи вината обстоятелства, ако изобщо й вменят такава. Видиш ли такова нещо, хуквай на зиг-заг в обратна посока.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
            Колега, нека мислено въоръжим колежката с чантата...
            Ще добавя още едно предимство на дамата, ако е с оръжие, спрямо варианта без... Може да "ескалира" конфликта до където намери за добре... Т.е. може да предприеме всякакви действия от рода дране, извиване на ръка и прочие, които намери за добре... Защото знае, че "ескалирането" на конфликта няма да е в полза на нападащият... Ако няма оръжие, но продължи да се бори за чантата си, загубата може да не е само чантата...
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение

Вярно е. Не отчетох факта че само тия дето имат разрешително за оръжие са минали някакъв психотест, пък за участие във форумни дебати все още се допускат всякакви открити и все още неоткрити "таланти"!

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              Много добър съвет. Професионален. Ти какво работиш, ако не е тайна?
              Хубав подпис иттсо.
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

...Хубав подпис иттсо.
                Хубав е и седи там с определена цел и за определена група хора.

Както очаквах избегна отговора, та да питам в прав тект - още ли работиш в структурите на МВР, та си позволяваш да даваш подобни тъпи съвети. Правиш го само във форума, нали?!
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Както очаквах избегна отговора, та да питам в прав тект - още ли работиш в структурите на МВР, та си позволяваш да даваш подобни тъпи съвети. Правиш го само във форума, нали?!
                  Позволение ли трябва тука за съвети?И тъпаците в структурите на МВР ли са?
                  Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Колеги моля Ви !
                    Когато чета теми напоследък,оставам с убеждението,че тези с пищовите били комплексари,тези с големите пък пистолети,били турбо комп... и с малки п....ки.Тези дето пушат били нам кви си ,но пак от рода на глупави и немодерни.От такива постове да разбираме ли че пушач с голямо оръжие е глупав комлексиран и с малка ...п...шка ???Една красота ми е останала,но според тези или онези плюещи навред във форума,понеже не съм скромен,сигурно съм и грозен.

Остана ми едно единствено решение.Да си заредя големия патлак и да си пусна един куршум за да се свърши с моите комплекси,с моята грозота и с моята тъпота.Найс а ?

Спрете да се заяждате бе пичове...с мен особено внимавайте защото Ходя въоръжен,а когато се открие лова съм и сповече от едно оръжие...
                    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                      Това е пътя на насилието, започнал е от това, че са накарали музиканта да им повтаря някаква чалга..

Всичките от дружинката са много точни и сериозни мъже и при равни условия лесно може да разпорят някой от пъпа до адамовата ябълка, но са наясно, че при политическа закрила, трябва да се преклониш пред бияча...

Факт...

Говорете ми за пищови завряни в панталонки..

Дайте да се върнем конкретно към темата!
                      Аха, ами прочитайки историята за ловната дружинка аз лично съм изпълнен със съчувствие към тежко пострадалия ловец (казвам го без никаква ирония!!).Съжалявам искренно , че се е стигнало до осакатяване на човек.
                      Относно носенето на КНО - да нося го, когато реша.Нямам нужда от съвети дали да го правя или да не го правя.Не се питам дали в дадена ситуация е трябвало да бъде с мен или не е трябвало, ако е било значи е било.Ако ли пък не ще се оправяме както сабя покаже.
                      Поемам напълно вината, че заради такива безотговорници като мен България е на такъв хал,че световната криза се задълбочава и вината за всички останали беди струпали се на нашата планета!!
                      Искам да питам - Ще засегнем ли момента с фалическата символика на пистолета и явната сексуална немощ на редовноносещите КНО?
                      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Не че избягвам отговора, просто избягвам да разговарям с идиоти. Не ми се получава някак си, та затова. Ама като не разбра намека за подписа..... Не че вярвах че ще го разбереш де. Радвам се че за пореден път не сгреших в преценката си.
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                          ... Поемам напълно вината, че заради такива безотговорници като мен България е на такъв хал,че световната криза се задълбочава и вината за всички останали беди струпали се на нашата планета!!...
                          А вулкана, оня с трудното име, защо го пропусна? Ако не си носеще пистолета, нямаше да отменят хиляди полети...

Ако правилно съм се ориентирал от мненията дотук, то повечето от нас, които имат оръжие, го носят, или може би тези, които не го носят, просто не са писали...

@Volk: Ако идеята ти беше да проучиш, дали си носим пистолетите, по-добре да беше пуснал анкета...
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Правилно - абсолютно належаща и смислена анкета. Така и така анкетите тук са екзотика и то само по най-наболяли и обществено значими въпроси. Също така фундаментални са "проучвателните" теми като "Носите ли се патлака", "Карате ли си бричката" и "Скубете ли си космите".

Коментар

Нося си го както и отговорноста за това .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

нося си го и на няколко пъти съм доволен че го имам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X