Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Носите ли си патлака?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Носите ли си патлака?

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    Има една нова генерация не съвсем зрели психически, млади юнаци, за които патлака е част от комплекта "бицепс, татуировка, Версаче, парфюм, Глок"!

Демек мода, лайфстайл, и т.н. изгъзици и никой не се сеща че това всъщност е оръжие а не педикюр или стригалка за косми, незмам как точно се наричаха ....
    Здравейте Аз познавам двама прители точно с тези мерки и мисля ,че няма смисъл от такива работи .И Аз имам ама го носеш няколко месеца като го взех сега само лови прах и се използва 1-2 пъти годишно както беше казал един колега
    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от Цанко Велков Преглед на мнение
      и се използва 1-2 пъти годишно
      А за какво се използва?!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
        А за какво се използва?!
        Предполагам за отваряне на бира, и по коледа(за да не се стресира прасето от ножа)
        Р.П.(RFF) 0898677590
        Пътна помощ
        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
          Предполагам за отваряне на бира, и по коледа
          Колегата ти каза мерси на РФФ
          [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]

Коментар

Да, нося го. Понякога защото ми е служебно задължение, а понякога, защото ми е кеф (т.е. това е мое право а ми е кеф да се ползвам от придобитите си права). Много са ми странни хора дето драпат със зъби и нокти да си извоюват това полагащо им се право пък после го захвърлят в касата.
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Всеки си решава сам дали да си го носи или не. Хубавото на хората, които си го държат само в касата е, че рано или късно решават, че не им е нужен вече и го продават чисто нов и отлежал на хора като мен на половин цена.
              Лично аз преди го носех постоянно, защото работата ми го изискваше, а сега само когато ми е кеф, на стрелбището, на лов и винаги, когато пътувам извън града. В касата стои само, когато сме разделени, а прибера ли се в къщи веднага излиза от там, като домашен любимец. Жалко, че поне за сега не мога да го науча да ми носи чехлите.
              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Имам служебно и лично.Служебното нося по принуда(само когато съм на работа) вече 14г. вече ме болят кръста и бъбреците от него.
                Личното само когато пътувам извън града със семейството защото ме е старх да го оставям в къщи само...
                Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                  А за какво се използва?!
                  За това:

Като си имам личен, не ми се налага да ползвам служебен за тази цел.

ПП. Няколко пъти в миналото ми се е налагало да пренасям сам по-крупни суми пари и тогава съм го носил.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Мисля, че оръжието трябва да се носи винаги и навсякъде, съобразно изискванията закона или се обезсмисля притежанието му.

Винаги когато мога и е позволено нося оръжието си плюс резервни пълнители за него.

П.С.
                    Татуировки, Версаче и Глок не нося.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      Според мен НОРМАЛНИЯ българин няма пищов или пушка.
                      За ловжии не говоря.
                      Хммм помогнете ми моля!!! Имам пистолет,с мен го нося винаги когато пътувам.През нощта стои под възглавницата готов за употреба.От другата страна на матрака пък имам втъкнат добре наточен нож,а като излизам с джипа си имам под ръка една брадва,която "бръсне" направо плюс един нож на кръста обикновенно.Та кажете ми моля има ли за какво да се притеснявам,за да взема навреме мерки. Иначе досега от вкъщи не се е откраднал и пирон,а горе долу нямам външна ограда и входна врата,а пък за някакво заключване да не говорим.

Коментар

Първоначално публикуван от Vimpel Преглед на мнение
                        Мисля, че оръжието трябва да се носи винаги и навсякъде, съобразно изискванията закона или се обезсмисля притежанието му.

Винаги когато мога и е позволено нося оръжието си плюс резервни пълнители за него.
                        А на плажа?

Всеки човек има увство за страх! Но когато жевееш денонощно с мисълта, че от ъгъла ще изкочи някой с тръба, вече не е гот!
                        А ако си с "пълнители", значи очакваш някой с Калашник!

В такъв случай е добра идея да носиш и няколко гранати, както и димка!

Майтап, да не се вържеш... Всеки сам си решава!

Аз например правя "анализ на риска" и ако ще ора нива близо до гората, задължително се въоръжавам, защото едни големи космати бандити с огромни кучешки зъби притичват понякога около трактора!

Коментар

Момци, с това скапано правораздаване в България по-добре не си ги носете! В милата ни Родина и с голи ръце да пребиеш някой мерзавец, дето ти посяга, или на жена ти, или влиза в къщата ти - пак ти си виновен, всички знаем как е.
                          Аз мечтая за деня, когато или всички ще имат право да носят, или никой няма да има право.

П.П. М/у другото май сега е момента да ви кажа, че тук във Франция гладкоцевното оръжие се продава АБСОЛЮТНО СВОБОДНО и без абсолютно никаква регистрация където и да билo, изобщо не е нужно да си ловец за да си купиш пушка, просто отиваш и си я купуваш. Само има ограничение при пренасянето - или в калъф, или в багажника разглобена. Можеш да си купиш и АК-47, няма проблем, само трябва да се запишеш в клуб по стрелба и имаш право да стреляш САМО на единичен . Ако искаш да имаш картечница ..... ммммммммммм ............ да речем MG-34, или КПВТ, или ДШК - няма проблем, но трябва да се регистрираш като колекционер. Не ми ли вярвате, приятели? Добре, ето ви малко четиво в прав текст

http://vosdroits.service-public.fr/N287.xhtml

А наздраве!
                          Последно редактирано от мишоци; 02-05-10, 01:58. Причина: правопис
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Аз нямам нищо против носенето на оръжие (да отбележа, че лично аз нямам никакво). Само, че силно се притеснявам от някои хора. Например с мой приятел миналата година се напихме в компания и той взе, че извади пищова да стрелят по бутилки. Истината е, че на мен ми беше весело и също стрелях... Само, че на следващия ден като се сетя, че някои моменти от цялата "веселба" си ги спомням смътно... Започва да става плашещо.

Затова приемам носенето на пистолет и като отговорност - не по-малка от тази за шофиране например. Може би трябва да се разреши носенето на оръжие, но да се въведе и регулация подобна на тази при автомобилите - не носи оръжие пил или дрогиран, винаги го носи в предпазен кобур/калъф... и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                              Може би трябва да се разреши носенето на оръжие, но да се въведе и регулация подобна на тази при автомобилите - не носи оръжие пил или дрогиран, винаги го носи в предпазен кобур/калъф... и т.н.
                              То това си го има и сега, ама кой го спазва, пък кой го проверява . . . .
                              Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Личното оръжие е комплексарщина в България. Ако си инкасо, охрана , полицай -да. Останалото е липса на самочуствие. Ако искаш да имаш оръжие в България и да можеш да го използуваш без последици , истината е , че трябва да е незаконно. Това са фактите. Повечето момчета с кобури на кръста и тату, дето писа Volk е ясно какъв им проблема. Истинската сила която се търси чрез желязото , всъшност си е вътре в човека , тя се синтезира. Носи спокойствие. Ако носиш желязо на кръста само ще притесняваш околните, ако носиш излъчване и спокойствие на лицето , ще си полезен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X