До: Носите ли си патлака?
Проблемът е, че у нас въпроса "Носите ли си патлака?" е почти равнозначен на "Нарушавате ли закона?"
. Като се сложат от една страна всички забрани, а от другата евентуалните необходимости, излиза че единственото смислено място за носене на оръжие е в гората... Напрактика в града е позволено едва ли не само на разходка по оживена улица през деня, когато всъщност е и безсмислено (изключваме инкасо (въпреки че и в банката не можеш да влезеш с него на теория, та не може и да е за лични средства), служебни задължения и други подобни). Забранено е вечер след 10 часа в увеселителни заведения, които предлагат алкохол, т.е. и в Арената, там има бира (включително и за в киносалоните) и дори бар с твърд алкохол. Забранено е и да се оставя извън каса за оръжие, каквито почти никъде няма, включително по повечето хотели и в почти всички хотелски стаи, за колите да не говорим... Т.е. ако си с него, трябва да си се прибрал преди 10 часа, независимо дали си където живееш или на почивка или командировка, отделно почивайки и през деня не можеш да отидеш на плаж, басейн, ски и т.н. Т.е. още тръгвайки на почивка по подразбиране трябва да си без него, а в града да го изнасяш само, ако не планираш да се прибереш късно...
Проблемът е, че у нас въпроса "Носите ли си патлака?" е почти равнозначен на "Нарушавате ли закона?"

Е,аз съм против.Всеки да си го носи,ама без да си го показва...
Мисля че от там се разбра какво точно иска да каже автора...
) е невероятен.

Коментар