Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Носите ли си патлака?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Носите ли си патлака?

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
    Ето ви един пример как се действа при нарушаване на ЗКВВООБ, вместо да се драматизира по форумите - наш охранител беше засечен преди няколко седмици на кръгово и в резултат на клаксона му, наглецът слязал от колата и извадил пистолет. Нашият човек, вместо да му отвърне със същото се оттеглил и се обадил в полицията с номера на колата. След няколко дена се оказа, че на този не му е за първи път и му отнеха окончателно разрешителното.

А, още нещо - както не мога да приема насериозно разговор за "брички", така не мога да приема и за "патлаци" или "пищови".
    Дано всички с оръжие действат така,както вашето момче.Тези не са страшните,те не плашат.

А "патлаци" го написах жаргонно, защото се шири в темата и не ми харесва, както и на теб.

ПП Аз съм използвал клишета ,ти ми звучиш поучително......кво да се прави, пъстър е света колега...Оставам с добри чувства.
    Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

До сега след като се прибера от работа , веднага го прибирам в касата, но от последните нагли събития се замислям дали да не си го нося и като сме на разходка. http://sofia.dir.bg/2010/05/11/news6365303.html Срещу такива посегателства, мисля, че с право мога да го използвам да защитя мен и близките ми.
      FREELANDER 2000 TDI 1999 г.

Коментар

Егати тъпия въпрос!Че за какъв чеп са ви тия пистолети?Ако не ги носите
        Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

• !

Странно.. И кофти!

За една нощ, три въоръжени грабежа и на съседа му откраднаха две коли наведнъж!

Пак ли трябва да се заравяме в тая тиня, дето се търкаляхме през 90-те?!

Уви, явно вече не съм на правилния курс !

Ще се бърка в касата...

П.С. Обер с тия изтънчени обноски, скоро ще ни учиш как да пием чай с бисквитка!
          Карай го по мъжки!

Коментар

• До: !

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
            Странно.. И кофти!

За една нощ, три въоръжени грабежа и на съседа му откраднаха две коли наведнъж!

Пак ли трябва да се заравяме в тая тиня, дето се търкаляхме през 90-те?!

Уви, явно вече не съм на правилния курс !

Ще се бърка в касата...

П.С. Обер с тия изтънчени обноски, скоро ще ни учиш как да пием чай с бисквитка!
            Карай го по мъжки!
            Ще задам един лаишки въпрос.Как гледа родното законодателство на отговор с оръжие при грабеж ,а не при пряка заплаха за живота,като например стрелба по теб?
            Защото май в съда има разлика?
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Има един принцип "Никога не ползвай преимуществото си преди да са се изчерпили всички други възможни средства! Но ако нямаш избор, го използвай по най-крайния начин!"/Някакъв китайски мислител.../

Ако се придържа човек към него, ще влезне и в рамките на законодателството, без да чете членовете и запетаите...

А "проблем" означава да осъзнаваш, че скоро ще преплуваш реката Стикс!
              Това е много рядък момент и на практика, трябва работата да е станала много дебела!

Коментар

Има един принцип "Никога не ползвай преимуществото си преди да са се изчерпили всички други възможни средства! Но ако нямаш избор, го използвай по най-крайния начин!"/Някакъв китайски мислител.../

Ако се придържа човек към него, ще влезне и в рамките на законодателството, без да чете членовете и запетаите...

А "проблем" означава да осъзнаваш, че скоро ще преплуваш реката Стикс!
                Това е много рядък момент и на практика, трябва работата да е станала много дебела!
                Въпроса зададох неслучайно.Преди доста години бе създаден прецедент.Става въпрос за случая Еди Минасян. Той бе оправдан,защото доказа пред съда че автокрадеца се е насочил за момент освен към автомобила му и към семейството му.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Нещастника беше сбирач на кредити, от най-ниското ниво...Познат на мои познати..

По това трасе може да намериш доста трупове от законни пистолети!

Горе на "Брезичката" при курварника, гледача на кучета / с кучешкия хотел на разклона/ застрелял пиян кофражист, защото му извадил нож..

Коментар

Нещастника беше сбирач на кредити, от най-ниското ниво...Познат на мои познати..

По това трасе може да намериш доста трупове от законни пистолети!

Горе на "Брезичката" при курварника, гледача на кучета / с кучешкия хотел на разклона/ застрелял пиян кофражист, защото му извадил нож..
                    Не беше ли в два нощеска и какво правят всичките там а аз бачках на възела на Анжел и горе долу
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

http://www.novinar.net/news/piian-ub...5MDsxMQ==.html

Това е случая, малко поизкривен, но патлака си е съвсем законен...

Доста хора са изпотрепани със законни патлаци, но не ми се спори със спецовете по въпроса!

Още повече, че не всяко убийство стига до пресата...

Коментар

Хайде сега .Хубаво е това да се знае за всеки случай от такива които наистина вярват в закона и са сигурни че те са били на "правата "страна,на закона.
                        Преди да попаднат в лапите на законодателството.зЗа жалост.
                        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

На практика винаги ще отнесеш дървото, независимо какви са били обстоятелствата...

Не слушай тия дето са "изкълвали" закона и си мислят, че може да пукаш нагоре, надолу в меки или твърди части и в същото време да телефонираш на 112..

Нали се сещаш какво ще стане, ако някой застреля съседа и съда го пусне по живо, по здраво!

Колко съседи ще се срещнат с Угас, за отрицателно време?!

За полицаите е пък три пъти по-зле! В момента са в пъти по-ограничени..

Така е пичове и така трябва да бъде! Иначе ще станем като Ингушетия!
                          Последно редактирано от Volk; 11-05-10, 21:56.

Коментар

Случвало ми се е често преди 6-7 години да се хващам за пистолета и мисле че не важното е било тогава че го вадя а че психически показваш на 30 мангала че не ти пука за техния живот .А реално един нормален човек би трябвало да търси всички други варианти освен чрез употребата на оръжие .Но аз имам принцип ПО ДОБРЕ ДА Е С МЕН И ДА НЕ МИ ТРЯБВА ,ОТКОЛКОТО ДА ГО НЯМА И ДА МИ ПОТРЯБВА .

Коментар

Ей за това си струва да си носиш патлака
                              http://dnes.dir.bg/news.php?id=6379285

Най- сетне се намери един човек да пръсне тиквата на това мръсно псе!!
                              То както беше тръгнало щеше да изпохапе цяла България, мръсния помияр
                              Макар че е трябвало да бъде свършено от стопанина му.
                              Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Не слушай тия дето са "изкълвали" закона и си мислят, че може да пукаш нагоре, надолу в меки или твърди части и в същото време да телефонираш на 112.
                                Несполучлив опит да ми профанизираш мнението... Телефонът се вади, когато целта е да се респектира. За простреляни и застреляни не знам, но за респектирани - знам доста.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X