Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

О, благодаря!

Коментар

и аз да се включа в темата
      как ми е тръгнало на лагери не е истина
      преди 2е седмици сменях на задното окачване и преди няколко дена видях че се е разлопала и предната гума
      та пак сме в бокса.макар и за кратко
      айде стига сме се оплаквали
      Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

pavcho_7125
        Младши участник
        Дата на включване: Mar 2008
        Публикации: 10
        Точки (при гласуване): 0

До: Лети джанти 16 цола + зимни гуми
        Джантите са 6*139.7, централен отвор около 110мм. ЕТ20. Това е, който има интерес - 0898469014

та този "съфорумник е измамник" не му се вързвайте

Коментар

@ pifco: добре е да опишеш случката с няколко думи...
          - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
          - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

описах е тук,от където тръгна всичко http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=44632

Коментар

И аз ще се оплача счупих скорости на МЗ-то ако някои случаино има скорости за МЗ-250 да пише колко пари иска

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav9202 Преглед на мнение
                И аз ще се оплача счупих скорости на МЗ-то ако някои случаино има скорости за МЗ-250 да пише колко пари иска
                Звънни на Ники от карлово да ти направи
                MG RACING

Коментар

Ами и аз да се оплача. Днес два пъти ми се изпречва нсрещнодвижещ се микробус, който заобикаля новопоявилите се дуПки (ями) на пътното платно

Коментар

Първоначално публикуван от raico Преглед на мнение
                    Ами и аз да се оплача. Днес два пъти ми се изпречва нсрещнодвижещ се микробус, който заобикаля новопоявилите се дуПки (ями) на пътното платно
                    Свиквай и си вади поука!
                    На шосето това е ежедневие.
                    Проблемът е сериозен и винаги предвиждайте такива ситуации предварително!
                    Намалете риска с една идея надолу, като карате по-бавно, за да имате време за реакция.
                    Просто с мотор на шосето никой не те зачита.
                    Карат с/у тебе, изпреварват, засичат те, ти си малък и се пазиш - това е истината.
                    По някога ми е идвало да спра, да се обърна и ако имам РПГ някой да го вдигна във въздуха!
                    Имам приятел - носи си оръжие с него като е с мотора.
                    Казвам му да зареже тая работа, че залудо ще лежи някой мухльо.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                      Свиквай и си вади поука!
                      На шосето това е ежедневие.
                      Проблемът е сериозен и винаги предвиждайте такива ситуации предварително!
                      Намалете риска с една идея надолу, като карате по-бавно, за да имате време за реакция.
                      Просто с мотор на шосето никой не те зачита.
                      Карат с/у тебе, изпреварват, засичат те, ти си малък и се пазиш - това е истината.
                      По някога ми е идвало да спра, да се обърна и ако имам РПГ някой да го вдигна във въздуха!
                      Имам приятел - носи си оръжие с него като е с мотора.
                      Казвам му да зареже тая работа, че залудо ще лежи някой мухльо.
                      Добър съвет- БЛАГОДАРЯ!
                      Сега се замислих, много надежден съвет.
                      [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Аз нали карам и шосейка... Много е тежко положението...все едно си на фронта с пистолет срещу картечници и автомати
                        Карам с презумпцията, че всички са злобни луди и идьоти, които искат да ме убият и така не разчитам на никой дали ме вижда или не.
                        Това е основното, а иначе ми помага, че карам винаги на дълги, бръмча на съединител в натоварените райони, давам мигачи при всяко мърдане, изгубя ли видимост намалявам и съм научил на изуст рисковите места в града, където правят обратни, завиват и наляво и т.н.

Хубавото е, че забелязвам прогрес в отношението на автомобилистите...

Ето едно филмче с ежедневието ми, което съм пускал в друга тема: http://www.vbox7.com/play:5e575ae1

Коментар

Бе, вие вече говорите за друго, ама по началния въпрос. Говорих с жената на Хеликоптера, тя е главен лекар в хирургията на една спешна болница като нашия "Пирогов". Каза че може да спускат костите една към друга, като за начало. Като се срастнат по-къси, тия крайници ще са зле - няма да имат сила, понеже мускулите остават много дълги. След това вече започват да ги удължават наново. При тях това било не само типово, ами масово. Не знаех, но разни идиотки си удължавали краката с по 15 сантиметра, за да станат манекенки. Каза също така че само идиот може да е спокоен в такава ситуация, че лечението е дълго и гадно, но че всъщност няма нищо страшно и никакъв сериозен проблем. Каза и че ако не вярваме на тукашните, може да уреди в Москва. Но това май че е ужас по парите.
                          В Горна баня имат удължаващите апарати, забравих им името. Едно време имаше и в Пирогов, сега не знам дали се занимават с това.

Коментар

До всички мои "доброжелатели"...които си мислят, че аз съм виновен за този раздел...
                            Днес при проба на ЦРФ-а на асфалт, си счупих крака и много кожа остана на пътната настилка.
                            Да, ТЪПО..нямах грам екипировка......
                            Каквото и да кажа ще е малко...не правете така, моля Ви.

Коментар

Аз на мотора без екипировка не се качвам.Щото и от място може да паднеш та да се пребиеш като куче
                              Дано бързо се оправиш
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                                До всички мои "доброжелатели"...които си мислят, че аз съм виновен за този раздел...
                                Днес при проба на ЦРФ-а на асфалт, си счупих крака и много кожа остана на пътната настилка.
                                Да, ТЪПО..нямах грам екипировка......
                                Каквото и да кажа ще е малко...не правете така, моля Ви.
                                Дано това да е шега
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X