Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузуки V-strom 800 DE.
Свий
X
-
Влади толкова е жлЪт маторя,че чак е трудно да го разбереш какво пише на резервоара...
Ивах тоя контраст.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Не го казвам с някакво лошо чувство ама това са характерни промени свързани с възрастта.Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение... Само си измисляте разни проблеми бе хора...
Още повече, че аз също виждам как се променям баш в посока тип: "Я заеби!"
Има и друго, де - като си цинцар то си е завинаги, част от характера.
С времето само се изостря - баща ми беше същият.
Враг усраине
Коментар
-
Абе за стиснат... Определено не съм стиснат. Такива пари съм пръснал за глупости и за моментни прищявки... Ама наистина много големи пари, защото държах 4 магазина имах и цех със шивачки, както, и малък цех за боза..
Но лека полека успокоих работата и 2018 год се пенсионирах и приключих с всякакъв бизнес. Ама всякакъв! И още преди това бях започнал, лека полека да се ограничавам, и да не действам, и да купувам веднага първосигнално. А като помислиш малко и мине малко време разбираш, че то не било, чак толкова спешно, и необходимо да купиш едно, или друго. И че може, и без непременно, и веднага да купиш това, или онова... А сега, когато съм само на една пенсия съм още по-внимателен към всякакви покупки и съм станал много тегав на покупките. 
Определено мога да мина и без нова седалка, и без да сменям ауспуха на мотора си, и даже и без да сменям предният щит. Какво като е одран малко? Няма да ходи на изложба тоя мотор...
Ама хайде поръчах нов щит отпред. Оправданието ми е, че е малко по-висок. Може би с 8-10 см. Щял да ме пази по-добре от вятъра, макар, че аз не карам мотор, за да се пазя от вятъра...

Та така.
Последно редактирано от ВладиЧ; 13-11-25, 07:06.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 2 likes
Коментар
-
Ако около промяната на седалката има рационален момент то смяната на слюдата е абсолютно ирационално.
За приблизително едни и същи пари става въпрос ама ти си зел решение, че да нема драскотини е по-важно от това да не ти мокрее на гъза.
И не ми обяснявай как не ти е било мокро щото съм видял за какво става въпрос.
Това, че за едното ти дреме а за другото - не вече е личен избор
-
Е то нищо не е нетложно след определено време!
Не беше належащо нито ти да подменяш мотора нито пък на мен ми зависеше съществуването от втори.
Даже само със скутера мога да мина ама егое
Враг усраине
Коментар
-
- 4 likes
Коментар
-
Да. С тоя. Сигурно все още част от бензина в резервоара ми е киргизски... Само, че отзад имаше и алуминиев куфар. Сега чакаме поляците да го намерят куфара. Моят и на Миро куфара...
Последно редактирано от ВладиЧ; 13-11-25, 20:18.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 4 likes
Коментар
-
Бе на тия дограми захватът дали е еднакъв? Не за друго, ама тротинетката я взех с дограма, като новата ти. Смених я с оригинална с дефлектор. Та да знам, ако реша да я продавам някой ден.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
За DL800 двата вида слюди се монтират на един и същи захват без нищо допълнително.
Стоковата:
И по-голямата:
Иначе аз минах по същият път!
Афтърмаркет голяма купих и НЕ одобрих.
Върнах си стоковата + дефлектор.
За мен е по-гъвкаво и удобно решение.Враг усраине
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар