Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки V-strom 800 DE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Днес на стената на язовир Тополница.

Есен.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Влади толкова е жлЪт маторя,че чак е трудно да го разбереш какво пише на резервоара...
      Ивах тоя контраст.
      Няма страшно в умирачката...
      Страшното е да си жив!...

Коментар

• ВладиЧ
        ВладиЧ коментира
        Редактиране на коментар
        Слънцето светеше точно в мотора. Даже се принудих да се дръпна назад и да клекна, когато правех тази снимка, иначе блестеше и отразяваше, като огледало... Виж как блести на предната капла...

• Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
      ... Само си измисляте разни проблеми бе хора...
      Не го казвам с някакво лошо чувство ама това са характерни промени свързани с възрастта.
      Още повече, че аз също виждам как се променям баш в посока тип: "Я заеби!"
      Има и друго, де - като си цинцар то си е завинаги, част от характера.
      С времето само се изостря - баща ми беше същият.

Враг усраине

Коментар

• Абе за стиснат... Определено не съм стиснат. Такива пари съм пръснал за глупости и за моментни прищявки... Ама наистина много големи пари, защото държах 4 магазина имах и цех със шивачки, както, и малък цех за боза.. Но лека полека успокоих работата и 2018 год се пенсионирах и приключих с всякакъв бизнес. Ама всякакъв! И още преди това бях започнал, лека полека да се ограничавам, и да не действам, и да купувам веднага първосигнално. А като помислиш малко и мине малко време разбираш, че то не било, чак толкова спешно, и необходимо да купиш едно, или друго. И че може, и без непременно, и веднага да купиш това, или онова... А сега, когато съм само на една пенсия съм още по-внимателен към всякакви покупки и съм станал много тегав на покупките.
        Определено мога да мина и без нова седалка, и без да сменям ауспуха на мотора си, и даже и без да сменям предният щит. Какво като е одран малко? Няма да ходи на изложба тоя мотор...
        Ама хайде поръчах нов щит отпред. Оправданието ми е, че е малко по-висок. Може би с 8-10 см. Щял да ме пази по-добре от вятъра, макар, че аз не карам мотор, за да се пазя от вятъра... Та така.
        Последно редактирано от ВладиЧ; 13-11-25, 07:06.
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Ако около промяната на седалката има рационален момент то смяната на слюдата е абсолютно ирационално.
          За приблизително едни и същи пари става въпрос ама ти си зел решение, че да нема драскотини е по-важно от това да не ти мокрее на гъза.
          И не ми обяснявай как не ти е било мокро щото съм видял за какво става въпрос.
          Това, че за едното ти дреме а за другото - не вече е личен избор

• Е то нищо не е нетложно след определено време!
        Не беше належащо нито ти да подменяш мотора нито пък на мен ми зависеше съществуването от втори.
        Даже само със скутера мога да мина ама егое

Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
          ВладиЧ коментира
          Редактиране на коментар
          Е той тоя новият мотор беше подарък от сина ми. Чак такива подаръци да отказвам... Не съм чак толкова голям праведник. Мислех че БМВ-то Сертаото ще ми е последният мотор.

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          Миии кеф цена нЕма ве братчед. По-важното е да си избереш правилната болест :-)

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Така е и евала - аз на баща ми за съжаление не купих каквото много искаше.
          Не че и той щеше да го откаже ама вече е безвъзвратно късно.
          Важно е да се сещаме за некоЙ работи овреме.
          После - мани, заеби

• От днес край яз Батак.

Есен.
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• trapper
          trapper коментира
          Редактиране на коментар
          С тоя мотор ли пътува в Памир?

• Да. С тоя. Сигурно все още част от бензина в резервоара ми е киргизски... Само, че отзад имаше и алуминиев куфар. Сега чакаме поляците да го намерят куфара. Моят и на Миро куфара...
        Последно редактирано от ВладиЧ; 13-11-25, 20:18.
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
          Стоян Боюков-Sariones коментира
          Редактиране на коментар
          Ше намерите на Моисей жезъла по-скоро май. Ма важно е да сме живи и здрави!

• Пред манастира на Баткун. Новият преден джам е много добър.
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• В гората на старите дъбове под Баткун.

Поне 300 годишен дъб.

Къде е мотора?

Ето го Сузи с новият джам отпред.
          Златомир Попов - Forry

Коментар

• trapper
            trapper коментира
            Редактиране на коментар
            Мяза на дъждовняк.

• Всичко е ОК! Важно е на теб да ти е добре.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• ВладиЧ
            ВладиЧ коментира
            Редактиране на коментар
            На мен ми е екстра!!!

• Бе на тия дограми захватът дали е еднакъв? Не за друго, ама тротинетката я взех с дограма, като новата ти. Смених я с оригинална с дефлектор. Та да знам, ако реша да я продавам някой ден.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• ВладиЧ
            ВладиЧ коментира
            Редактиране на коментар
            Еднакви са захващанията, защото и тая е оригинална от Сузуки. Само е малко по голяма в страни и малко по-висока към 8-10 см. Имало и тъмна опушена такава, но аз не съм фен на черното. Струва 141 лева от Сузуки. Хареса ми. Определено пази повече от тази мъничката, с която купих мотора.

• За DL800 двата вида слюди се монтират на един и същи захват без нищо допълнително.

Стоковата:

И по-голямата:

Иначе аз минах по същият път!
          Афтърмаркет голяма купих и НЕ одобрих.
          Върнах си стоковата + дефлектор.

За мен е по-гъвкаво и удобно решение.
          Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,144 в 20:05 на Днес.

Зареждам...
          X