Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на мидсайз/средноголямо ендуро - Norden 901,KTM 890R,Aprilia Toureg 660.
Свий
X
-
Баш това му се иска на някой...
Иначе 500 ще има...нали го показаха на ЕИКМА.
Това е и което ще почакам да видя кога ще излезе на премиера.
Ако цената е добра и данните му читави...що да не.
Аз кавазаки си ги долюбвам...просто нямат нищо интересно в този сегмент.
Айде КЛР ама то тук го няма отдавна,а и тежи много и върви малко.
А на десктопа съм си сложил едно тенере рали 2025...ей така за разкош...да ми напомня,че трябва да съм по търпелив и да не ходя да капарирам.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Ново Кавазаки поне в този клип не видях. Само някакви шарени мокри сънища на някои фен на марката.Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Чакай де. Явно сега го тестват.Няма да е обвито с пластмаси, като Трасалпа. Няма да е тежко, като Сузукито. Тоя каза 160-180 кила най-много. Двигателя и рамата ги имат... От там нататък, какъв фар ще му сложат правоъгълен, триъгълен, или кръгъл е без значение. Дългоходово окачване и удобна седалка каза тоя, а не
тесен корав бордюр като на мотокрос мотор, но с повече сила в ниските обороти, за офроуд... Дуал спорт мотор за пътешествия. Добре звучи. Крайно време беше да подменят КЛР-а...
Ямаха ХТ 600 и 660 беше такава (не Тенере). Сузуки ДР 650 беше такъв мотор, както и Хонда ХЛ 650 Л. После взеха да ги правят двуцилиндрови, ама над 200 кила.
-
-
Нищо не тестват или всъщност тестват сигурно ама не е тва от тоя клип.
Затова и казвам,че ако идва нещо сигурно при кавата е 500ката от ЕИКМА.
Ама като я гледам,че не бе премиерна тва значи,че или не са готови да го пускат тоя мотор или се гласят за премиера догодина преди сезона.
А дано де.
Щото 500 не е никак лоша кубатура ако мотора е потентен.Лошото е че като е потентен обикновенно е лабав на издръжливост...
Мамата си е евало.Няма страшно в умирачката...
Коментар
-
https://clubs1.bg/news/krizata-v-ktm...a-vse-poveche/. Доста неприятности си имат.
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
-
Коментар
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 1 like
Коментар
-
Ами то това, за това е два пъти по-добро от Тенерето...Много евтино и много хубаво няма. Баламите отдавна измряха. Но който, каквито възможности и пари има, такова ще кара...
И аз ще си карам Сузукито В-Строма 800 ДЕ, поне, до като му навъртя 100 000 км. Пък после ще видим.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнениеАми то това, за това е два пъти по-добро от Тенерето......
Враг усраине
Коментар
-
Абсолютно…
А кое ще му е два пъти по-добро!?- Ба ли го!?
Ама гроздето е кисело казват…Добре,че не пия ни вино ни ракия та не е проблем.
По темата…
Има разни намалени мотори тук там при дилърите та ако някой иска сега е момента за някой лев надолу.Няма страшно в умирачката...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар