Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мидсайз/средноголямо ендуро - Norden 901,KTM 890R,Aprilia Toureg 660.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Появи се една машинка уж 24г за нормални пари напълно стокова без нищо добавено...ще звънна да видя днес какво е положението...
    Разликата с нов е близо 4к което ми харесва.Има още година гаранция...Има къде да се наливат тия пари разлика както ми харесва..Та...
    Цвета не е баш моя...ама ще го преживея някак...
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• Айде успех! И звънни после!
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• Такааа.Аз на Стоян звъннах ама да кажа и на вас.
        Мотора е внос от немско.
        Километрите са тия.Бил е демо мотор.
        За такъв няма забележки...чак чудно нали все пак е на 4К км.
        Гол е на пушка т.е. както майка го е родила без нищо добавено.
        И ИМА ДДС извън обявената цена...
        Т.е.Политически е правилно да се каже,че там пише,че цената е без ДДС,но не пише,че на частно лице цената ще е +20% отгоре което се и подразбира.
        Има вариант да се правят магии с фирми...ама не съм аз магьосника дето ще се занимава тъй като цената отива почти на цената на нов от магазина.
        Т.е.Този мотор е непродаваем на тази цена.
        Аз като гледам...продължавам с дебненето и чакам да пукне пролетта...за новите машинки,ако не излезе нещо интересно междувременно.

Днес видях някъде,че са обявили цени за новото CF MOTO 800 при румънците и сега ще ровя да дам информация.
        То си е жив КТМ 790 с по-ниска цена та...които му е интересно да гледа...
        Аз мога и да мина да питам нашите какво и кога се очаква,че са на 2км от нас няма ама кога ще имам време...ба ли го..

Коментар

• ВладиЧ
          ВладиЧ коментира
          Редактиране на коментар
          Ако можеш, около Нова година да купиш мотор ще е добре. Аз три от моите мотори съм ги купувал декември и около Нова година. Не чакай да стане март - април и да се юрне стадото да купува мотори. Тогава и цените леко скачат, защото има много първосигналници, които разсъждават така: Март - април ще купя мотор, защото зимата
          не се кара, а после септември - октомври, като свърши сезона ще го продам.... Аз карам целогодишно и подобни схеми, изобщо не ме касаят, но без да искам влязох в тази схема. Обявих БМВ-то Сертаото за продажба към средата на октомври, (защото купих Сузукито в края на август), и въпреки по-ниската цена никой не се обадил до сега. Ще чакам март - април.

• Абе аз мога и утре да купя мотор,но искам да видя какво ще излезе напролет принципно.
        Днес не можах да ида пак до Еди,но утре ако имам път ще мина да видя за панталон и зимни примоционални цени...
        Нещо почва да ми писва да гледам втора ръка на някакви безумни цени за това което предлагат...
        Гледам де...не е да не гледам.
        Ама май ще съм и аз от стадото напролет...най-вече заради онуй кава 500.
        Пък винаги мога да си викна едно тенере...преди май месец няма да дойдат първите,а може и вече да е изчерпана квотата.

Коментар

• Понеже Влади им каза да пуснат намаления...и те пуснаха...
          В Хонда има намалено 300Рали за наличната бройка с 1000лв надолу...
          Та ако някой има интерес да иде да види...

Коментар

• Сега е момента за покупка . Като се позатопли , цените нагоре и повече чакане ако е поръчка.

Коментар

• 300 е малка слаба моторетка за теб
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

• slatanic
                slatanic коментира
                Редактиране на коментар
                Със сигурност.Аз споделям инфо за други ако имат интерес.
                Аз нещо около 500цц намирам за санитарен минимум за себе си.
                Хем да гоним да не е слонче хем и да може да ме носи...с малко фън като му дадеш гас нали...

• Сега е момента да се купува!!!
              И аз се прекарах, дето ги знам тия схеми. Купих едни ботуши (в същност полуботуши) от Линсон мото преди два месеца за 330 лева и сега гледам намалили ги на 280 лева. 50 кинта надолу. Вярно, че вече два месеца карам с тия ботуши поне 3500 км... И те така...
              А на Хонда СРФ-а 300 Рали пускат по-нов модел с някакви подобрения, та може и за това да е намалението на по-старият.
              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• slatanic
                slatanic коментира
                Редактиране на коментар
                В Еди има добри намаления.Аз събота ще метна моите моми на маникюр и ще си намеря оправдание да си купя нови панталони.
                Продадох си една от каските,елеци,чанта и ботуши...та е идеално време тия пари да отидат за нещо друго.

• Honda CRF300 - догодина!
              Твърдят, че са поправили окачването.
              След целият хейт беше крайно време за това!
              Още повече не беше неоснователен.

Крайно неподходящ момент за покупки е точно сега!
              Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
                ВладиЧ коментира
                Редактиране на коментар
                Мире, и ти ли караш по тази схема? Като открият сезона пролетта и тогава ще купуваш? Човек трябва винаги да е нащрек, когато има намаления!... Пуста беднотия!!!!
                По-рано, преди 20-25 години имах доста пари и тогава купувах в момента, само когато ми потрябва нещо без изобщо да се интересувам от намаления, от черни петъци, зелени четвъртаци, сини съботи, Коледи и какво ли още не... Но сега с една пенсия...
                А виж за новите модели мотори, даже няма да е пролетта. До като ги покажат, до като ги обявят, като цена и се получат в шоурумовете ще дойде лятото.

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                Аз нищо няма да купувам, не само сега но и на пролет.
                Всъщност надявам се до края на годината да си получа парите от газа.
                Обаче човек, който има намерение да купува е по-добре да почака 2025.
                Това точно в този сегмент малки ендура, за останалите видове съм кон с капаци.
                И си прав - новостите за 2025 тук едва ли ще започнат от пролетта, по-скоро есента.

• Пламен Атанасов
                Пламен Атанасов коментира
                Редактиране на коментар
                Това което ще е ново за сезона , най вероятно ще се поръчва за късна есен. Ако иска да купува от наличните , наистина зимата интереса е по слаб и ще договори по добра цена. Ако ли не има употребявани , които са достъпни по всяко време. Последната ми покупка поръчах през юни ,тогава обявиха модела. Доставиха го края на ноември .

• Цф мото имат още 5% надолу следващите три дни…
              Та и там ако някой иска…
              Лошото е че нямат цена за 2025г новият модел 800,но 450мт може да се вземе по изгодно.

Коментар

• Докато не дойде в гаража принципно не се брои,но все пак да си кажа.
                Тенере World Raid...
                Снимки като дойде...
                Изненадах добрия старец така да се каже...а да го видя той какво ще ми донесе.

Коментар

• ОТЛИЧЕН избор според мен

с КЕФ да си го караш и не го троши,след 5-10 години може да ти го купя,карай го нежно
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

• Честито, с кеф да си го караш.

Коментар

• А дано...и благодаря.

Коментар

• Пламен Атанасов
                        Пламен Атанасов коментира
                        Редактиране на коментар
                        Честито !
                        Чака ли се много за доставка ?

• pansim
                        pansim коментира
                        Редактиране на коментар
                        Сагата приключи. Дано скоро го видим вече твоя собственост!

• Чака се за нов от магазина,а този е 23г септември излязал от там.
                      Има още почти година гаранция и под 10К км.
                      Не ми се чака до май месец.
                      Интересен мотор.С по-нисък център на тежестта от стандартния и много екстри.
                      По-добра ветрозащита за тялото.
                      Демфер,седалка,окачване абе много разлики има…
                      Тепърва ще се запознавам с тях.
                      Отидох уж за друго да гледам.
                      Имаше почти чисто ново сузуки vstorm 650xt 2024г
                      на добри пари.И понеже обичам да гледам и пробвам отидох да видя.
                      Но също така имаше и африка 21г ръчка за която бях споменал по-рано.
                      Сузи си е направо нов и за парите си е добра сделка за някой с подходяща височина и желание да вижда масксимум лош път ама и това е много.
                      За мен е много малко рязстоянието степенка седалка.
                      Ну Пагади ставам на него.
                      На ямахата и хондата съм екстра.
                      Но при почти еднакви цени и разликата в км,състояние и година…мда африката не е за мен.
                      Със сигурност е по-динамична,технологична и може би една идея по-комфортна като за последното не съм сигурен.Но не е моя мотор.
                      Този мотор има повече копчета и дисплеи от компютъра у нас баси.
                      И може да прави много работи за тия дето ги искат.
                      А аз искам да карам,а не да щракам копчета и да слушам музика докато си ровя в навигацията през управлението на мотора.
                      И така.
                      World Raid.
                      ​​​​​​……

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X