Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мидсайз/средноголямо ендуро - Norden 901,KTM 890R,Aprilia Toureg 660.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има.Ама цената…
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• KingofROAD
      KingofROAD коментира
      Редактиране на коментар
      Еми сяяяя, нали знаеш братчед, безпзлатен обяд нема. Като не го плащаш ти, тогава някой друг го плааща... ;-)

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20241116_110246.jpg
Прегледи:227
Размер:718.3 КБ
ID:6979601
    Най хубавия пакет който съм поръчвал пристигна снощи .
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20241116_110214.jpg
Прегледи:206
Размер:730.0 КБ
ID:6979602
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20241116_110224.jpg
Прегледи:201
Размер:285.9 КБ
ID:6979603 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20241116_110523.jpg
Прегледи:200
Размер:222.3 КБ
ID:6979604

Коментар

• ВладиЧ
      ВладиЧ коментира
      Редактиране на коментар
      Двоен Акрапович... Дукати?

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Бенве и то гросе - пише го със ситнеж на етикета
      Честито, честито тука ги полъчаваме без такелажа обикновено.
      Не знам дедо мрас как ги докарва но в магазина са без

• Пламен Атанасов
      Пламен Атанасов коментира
      Редактиране на коментар
      Владич , Дукати 😊 Като знам какъв фен си на марката , да разбирам че се бъзикаш . БМВ 1300 адвенчър ,

• Дай боже всекиму, такива пакети!
    RAV 4
    F650GS

Коментар

• 1300,по резервоара на първата снимка се познава
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• А честито!Аз не мога да си кривя душата и да кажа,че ми харесва...ама щом ти е на сърце...давай му газ и със здраве!И наздраве!

Коментар

• Разкошно филмче за сравнение на два модела.
          https://www.youtube.com/watch?v=Ysl-4ERZZjk
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

• Ей нещо прясно...а аз отивам да ги гледам и това и другото...

Коментар

• ВладиЧ
              ВладиЧ коментира
              Редактиране на коментар
              Много готино филмче. Съгласен съм абсолютно, със почти всичко казано. Ако не бях купил Сузуки, щях да взема КТМ 790.
              Сега има нов модел КТМ 790 за 2025 год, като са избегнали недостатъците на по-старият модел.
              КТМ 790 е по-лек от Сузуки, с по-нисък център на тежестта, с по-добро окачване (в по-новият модел са му сложили окачването от 890) и по-проходим на черно от Сузуки 800 ДЕ. Проблема на КТМ-а беше в двигателя, който се произвежда от СФ мото в Китай. Това го били оправили, но аз вече съм със Сузуки.

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Кой им вярва на тия вече,да стопи лагери на 10 резервоара

Мамицата им оранжева

• Мдааа.Надежността не им е силна страна както казахме...не че са лоши...
            Ама то така ако гледаме на нещата има за 22К чисто нова априлиа туарег 660 24година в момента.
            И те така.

Коментар

• Е не е ли по-добре малко по-старо, ама с оправени дефекти? Що па от магазина и да му гледаш ти "сеира"? Па смЕтай за себеси кога и колко ше го караш!!
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• Пламен Атанасов
                Пламен Атанасов коментира
                Редактиране на коментар
                Новото има гаранция .

• KingofROAD
                KingofROAD коментира
                Редактиране на коментар
                И какво от това? Газката на братчеда и тя имАше гаранция, ама нещо я разлюбИ.... Много детски болести май май ....

• slatanic
                slatanic коментира
                Редактиране на коментар
                Сигурно е по-добре…ама човек като иска и може за ново…що да не е ново…Просто избора на надеждните не е баш много голям.
                Машини иначе много…

• Без гаранция - не.
              Ако газката нямаше - щетата щеше да е само за моя сметка.
              Дори аз нямаше да имам почти никаква ако не бях правил модификации и подобрения по него.
              Но кой да предположи такъв изход

Всъщност нека да видим дали вносителят ще си удържи на думата.
              Аз поне не намерих случай в който вносител е приел обратно върнат автомобил или мотор от клиент.
              Някой ако знае или дори е чул за такъв случай да сподели.
              Дори за заменен с нов не съм чул, не съществува такава практика май!
              А тук поне имаме обещание, което ако го изпълнят - евала.

Горното е причината AJP например изобщо да не ме интересува - както съм писал преди.
              Не щото не ми харесва а защото на практика тук няма кой да покрива гаранцията.
              От тук нататък чеп без гаранция - НИХТ!
              Враг усраине

Коментар

• Всъщност като се замисля всечи случай е за себе си.
                Моят с газ-а конкретно е доста индивидуален.
                Ако нямаше гаранция просто щях да продължа да си го ползвам.
                Всъщност нито един от фабричните дефекти или неща, които намирах за мърлящини не му пречеха да прави основното - да се движи.
                А точно това го правеше забележително!

Да няма работещи мигачи например съвсем не е като счупени скорости.

Обаче поредица от уж дребни подробности а при мен и събития, нямащи нищо общо с мотора са като г0вн0 в каца мед - малко е на такъв обем обаче после никой не ще да го яде тоя мед.
                Ако има избор.

Е - гаранцията в този случай дава такъв избор.
                Ето затова за мен е важна.
                И колкото повече - толкова повече.
                Разходите, които са цената и за мен са напълно оправдани.
                Дори да са като вулгарният подход на бенве - просто се я купуваш като пакет
                Враг усраине

Коментар

• И аз съм на твоето мнение.
                  Ако ще се дават 5-6-10К лв да...няма как да гледаме мотори от магазина.
                  При положение,че гледам аз поне машини около и над 20-23К лв то варианта за нови е единственият за МЕН.
                  Както е видно не е да няма нужда от минаване по гаранция за доста неща та дори и при великите ГС-и.
                  А всичко е брутално скъпо.
                  Та поне първите две години каквото има да си евава мамата да си го отнася производителя.
                  После...или аз...или тоя след мен да го мисли,ако съм го сменил с друг НОВ да речем.ю
                  И те така.
                  Та затова и колкото и да е хубава Априлията да речем...НЕ,не бих я купил та даже и промоционална.

Коментар

• Скъпи са моторите там при вас и абсолютно има смисъл от гаранцията колко и кекава да е тя еле ако сложим на тезгяха 20 бона.

За МЕН както писах АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ ОТ ГАРАНЦИЯ няма,за празен преден кол на GSа искат по 700 долара и ги няма,не се произвеждат вече,утрепан от каране мотор е двата си кола и фара в пари,работещ и без грешка е 7 -8 бона от модела който карам,смисъл АЗ да дам 25 за да имал гаранция……..еба го,гаранция си купувам друг ако спре тоя пак за 7,а повече от 2 за ремонт не давам,има такива за части по 2-3 макс
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

• Пазара ви е много голям Босе.
                      Тук втора ръка е масово трупове с въртяни километражи и/или криви рами.
                      Не че няма и читави на нормални пари ама са единици.
                      Ей на пазара на тенеретата.
                      Една камара идиоти се мъчат да продават мотори на 1,2 години на цената на нови.
                      Е кой ще ви ги даде тия пари!?
                      Единственият с нормална цена е онзи дето споменах.
                      Мотор на една година под 10К км.Цената с 3К надолу и с екстри за още толкова горе долу в безупречно състояние.
                      Това са близ 6К надолу от магазинската цена и на малко километри плюс оставаща гаранция някаква.
                      Ама масово са на 1 година и 20+ километра с цена като за нов с афтермаркет от Алито.
                      Нц...мерси.
                      По-добре да стисна очите и да дам някой лев отгоре ама аз да си го взема новичко от магазина.
                      После във времето ще му добавям каквото и колкото искам.
                      Затова и там дето ми ги позиционира нещата специално за тенерето си напълно прав.
                      НОВО Рали,втората ръка и чак после нов базов с наджипване според колко искаш.
                      Ама и парите не са малко...като знам за колко време и как съм изкарал...поне от моята камбанария.
                      Та така.
                      Важното е да се кара.
                      Ей младежа с едно никакво црфче 300 навъртя толкова километри колкото аз за последните 2 години из света...ама не всички имаме време и можем така.
                      Ама колкото толкова.

Коментар

• Точно

Аз за това проблем втора употреба мотор да купя нямам,3 съм си къщупил така без да ги видя даже,а какво остава да ги карам,трите заедно обаче не струват 20,ако това трябва да го броя не гаранция ми в нас го искам у найлон завит
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X