Аз пък искам един сървис, да дозареждам докато карам on-the-fly като при аеропланите, ама още дроновете с бензино-колонки не са дръпнали толкоз напреде
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?
Свий
X
-
Настане вечер — месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее, —
Балканът пее хайдушка песен!
-
Ми търси Камила резервоар, тия имат универсални,отваряш крана и ти сипва у твоя,става и с помпичка на 12 волта.
https://camel-adv.com/collections/ya...8aAqnCEALw_wcB
-
-
Понеже сега ми свърши работният ден и ме мързи да се върна назад да кажа,че батерийната помпачка на шаоми никак не е ташак.
Спихнала 31ца ми напомпа на една от работните джипки от нулата.И имаше ток за още.
На примоция 90 кинта много си заслужава тая гад.
А иначе имам мунингиран компресор за колата с истински кабели и щипки дето струват три пъти цената на компресора,ама това е за колите не за мотора.
Та които иска да си купи.Никак няма да го сбърка.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
- 1 like
Коментар
-
Добър конектор е SAE, за разлика от ТЪПАТА букса за запалка той е проектиран изначало за електрическа връзка а не нищо от които да си запалиш фаса!
Последно сложих баш такова но за монтаж на панел към газката.
Точно на местото, където са предвидили да има USB - ако си купиш допълнително такъв аксесоар.
На мен обаче ми е по-практично SAE отколкото някакво пикливо хуйисби.
Отделно имам USB адаптер, който се включва в него ако се наложи ама едва ли!
Виждал съм компресори и какъв ли не аксесоар към тоя стадарт.
Има си кусури и той но като цяло за мото-неща е супер!
Враг усраине
Коментар
-
Няма, технологията изгря и при тебПървоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение...Та пак ще мъкна крачната помпа.

Поръчах 2 броя, единият от тях е твой.
Ще ги взема понеделник или вторник вероятно.
До тогава ще караш на аналоговата помпа
П.С: Сега разгледах, че това е втора или трета, "подобрена" версия на онзи, който имам.
На тоя има индикатор за заряд на баКтерята какъвто на старият липсва.
Точно това е едно от нещата, което беше кофти измислено, тоест недомислено.
Тука също са турили и бърз накрайник за помпане, старият беше само на резба.
Гледам у тувата, че вътре също има доста промени и приемам, че са към по-добро.
Тоест, че глиста е станал още по-потентен и удобен!Последно редактирано от Esper; 12-07-24, 07:54.Враг усраине
Коментар
-
Моторите в Бургас ги карат вече само по шорти и каски ( разбирай без джапанки ). Не ми се мисли какво е в Русе, Пловдив и Сандански
Казвайте каква охлаждаща жилетка да си взема
Настане вечер — месец изгрее,
Коментар
-
Потник?
Иначе и аз съм по пениска след обяд, горнището в куфара.
Пълен абсурд е да вляза в град с екип, по-скоро ще запаля колата!
А като гледам наоколо и моторите рязко са намалели - явно не само аз мисля така.Враг усраине
Коментар
-
Понеже съм от Сандански ще ти кажа - вече 4 дена не съм запалил мотораПървоначално публикуван от the slow heart Преглед на мнениеНе ми се мисли какво е в Русе, Пловдив и Сандански
Жега е!!!
След 20:30 ч. вече може, ама тогава обикновено идва бирата и мотора остава в гаража.
Не че няма млади ентусиасти, ама и те са на пръстите на едната ръка. Наистина е горещо!
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Вчера джитках из Пазарджик след обяд с пълен екип. Е малко топло ми беше и доста хора ме гледаха очудено, ама хич не ми пука.
Аз по къси гащи и по тениска мотор не карам! Оставил съм още преди много години 1 м2 кожа по асфалта и съм се научил по трудният начин. 
Иначе има охладителни жилетки от БМВ. Накисваш я с вода от чешмата. Обличаш я. От жилетката вода не тече, защото материята е специална. Слага се под якето с което караш, и около час, час, и половина ти е комфортно в жегата, ако ще да е 40 градуса.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 2 likes
Коментар
-
Тая работа с мокрите жилетки според мен е по-скоро срещу обезводняване и в по-малка степен да ти държи хлад.
Опитвах с обикновена мокра пениска, мисля миналата година, като щях да умра в Тарас.
Обаче без нищо над нея - с една идея по-добре от суха но е за кратко.
Пък и е напълно неприложимо в ежедневието според мен.
Аве немаше ли некой модели мотори от типа на голдуинг с климатик или бъркам?
Задна имат някои, парно - също, вкраден компресор за гуми, касетофони, CB радиа като на ТИР...
Ама климатик дали имаха като опция?
Не че и да имат ще ми се прииска такова ама е по темата
Враг усраине
Коментар
-
Тениската е тънка и бързо свършва, а онова е сюнгер и пие много обем вода. Другото за дехидратацията, намаля я косвено заради охлаждането и тялото не хвърля своята вода за охлаждане. А самото охлаждане си е същото - вода става пара отнемайки енергия/топлина за целта. Затова е под екипа, да дърпа повече топлина от тялото и по-малко от външния възд поток.Настане вечер — месец изгрее,
Коментар
-
Аз без яке не карам,колко и да ви е жегата там пак няма да е жега като Мъртвата Долина или Аризонска пустиня - на 40 градуса и горница съм с KLIM Induction яке,Мохаве или Вояджър панталони и кросови ботуши,загледал съм се у Супервентед на Алпийн ма чакам да им падне цената под 600 кинта………..и още малко ще ги чакам и ще си взема едни резервни бели 7ци и газ с дрелката
Ситуация 40 градуса и горница - мрежа на седалката,яке Клим Индъкшън стария модел / 80% е мрежа,вижда се на снимката / ,лигавник за топло виси на дясното огледало,поливаш с вода и на светофара, ръкавици Алпайнстарс нам си кой модел 3,каска Арай 4ка с всички отвори по нея отворени,фанелка SIX2 за жега и стелки на дупки в ботушите.
Както казах ми липсват само Супервентед на Алпайнстарс,ботуша има дупки в предната част на подметката и ‘е ми затвори кръга на пустинното оборудване. По джапанки маслото не му проверявам,а какво остава крак да метна на него ма така е,кой се е учил да ходи за втори път като е бил на 27 е така,по джапанки на плажа само.Последно редактирано от BENZBOSS; 12-07-24, 16:04.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
- 1 like
Коментар
-
SUPERVENTED - и тия миришат като краката ти,малко под цената на първата ми кола тук ма ги дебна аз,мамицата им, на Трой Ли модела е малко по-евтин / да се чуди; защо / ма е папагалско червено и не ми отива на цвета на очите
https://upshiftonline.com/blogs/cont...pervented-boot
https://motocrossactionmag.com/mxa-t...rvented-boots/
https://troyleedesigns.com/products/sp23-alpinestars-tech-10-supervented-solid-rocket-red-white-blue
Последно редактирано от BENZBOSS; 13-07-24, 16:04.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
- 1 like
Коментар
-
Май трябва друга тема за гащи и якета ма друг да я цепи.
Това е якето и не е фотошоп,висваш си мотора на него,огромна част е мрежа която е сметната да не се къса,трие или прегрява като се лизнеш на магистралата на скорост / бая скорост /,може да му сложиш броня,леко е и стария модел беше около 200 кинта на оферта / на децата съм взем размер С за 140 долара /. Това е над 220 кила мотор,да не рови някой,да му спестя сметките,гащите същата работа,може да бие на коляно колко ти душа иска.
Е ако е черно и спреш на 45 градуса на слънце ти увира задника ма движиш ли нямаш проблеми,малко над нулата може да се ползва с дъждобран върху него и пухено яке под мрежата.Завали ли те си МОКЪР на втория завойTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар