Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз пък искам един сървис, да дозареждам докато карам on-the-fly като при аеропланите, ама още дроновете с бензино-колонки не са дръпнали толкоз напреде
    Настане вечер — месец изгрее,
    звезди обсипят сводът небесен;
    гора зашуми, вятър повее, —
    Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Ми търси Камила резервоар, тия имат универсални,отваряш крана и ти сипва у твоя,става и с помпичка на 12 волта.

https://camel-adv.com/collections/ya...8aAqnCEALw_wcB

• the slow heart
      the slow heart коментира
      Редактиране на коментар
      Какво ли няма вече ....

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Баш - на бъзик казваш нещо,а те гадовете вече го произвели,някой го ползвал,тествал го,доволни много,че даже го спрели от производство като стар модел.

МакЯ му и трън

• Понеже сега ми свърши работният ден и ме мързи да се върна назад да кажа,че батерийната помпачка на шаоми никак не е ташак.
    Спихнала 31ца ми напомпа на една от работните джипки от нулата.И имаше ток за още.
    На примоция 90 кинта много си заслужава тая гад.
    А иначе имам мунингиран компресор за колата с истински кабели и щипки дето струват три пъти цената на компресора,ама това е за колите не за мотора.
    Та които иска да си купи.Никак няма да го сбърка.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• Добър конектор е SAE, за разлика от ТЪПАТА букса за запалка той е проектиран изначало за електрическа връзка а не нищо от които да си запалиш фаса!

Последно сложих баш такова но за монтаж на панел към газката.
      Точно на местото, където са предвидили да има USB - ако си купиш допълнително такъв аксесоар.

На мен обаче ми е по-практично SAE отколкото някакво пикливо хуйисби.

Отделно имам USB адаптер, който се включва в него ако се наложи ама едва ли!
      Виждал съм компресори и какъв ли не аксесоар към тоя стадарт.
      Има си кусури и той но като цяло за мото-неща е супер!
      Прикачени файлове
      Враг усраине

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Идеално си е,соларни панели имам на тая букса,кабели за зареждачки на 2 коли и 5 мотора,всичките USBта са ми на тая букса……….та с това и малкото компресорче мога да помпя от децко моторче 50 кубика с малки аспиринчета та до 33ки на комбито,букси има всичко което се движи и има батерия на него

• Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
      ...Та пак ще мъкна крачната помпа.
      Няма, технологията изгря и при теб

Поръчах 2 броя, единият от тях е твой.
      Ще ги взема понеделник или вторник вероятно.
      До тогава ще караш на аналоговата помпа

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:image_944100.png Прегледи:3 Размер:17.6 КБ ID:6969046

П.С: Сега разгледах, че това е втора или трета, "подобрена" версия на онзи, който имам.

На тоя има индикатор за заряд на баКтерята какъвто на старият липсва.
      Точно това е едно от нещата, което беше кофти измислено, тоест недомислено.

Тука също са турили и бърз накрайник за помпане, старият беше само на резба.

Гледам у тувата, че вътре също има доста промени и приемам, че са към по-добро.
      Тоест, че глиста е станал още по-потентен и удобен!
      Последно редактирано от Esper; 12-07-24, 07:54.
      Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
        ВладиЧ коментира
        Редактиране на коментар
        Ще мина в 21-ви век с този компресор. Че аз с крачната помпа съм към началото на 20-ти век...

• Моторите в Бургас ги карат вече само по шорти и каски ( разбирай без джапанки ). Не ми се мисли какво е в Русе, Пловдив и Сандански

Казвайте каква охлаждаща жилетка да си взема

Коментар

• Потник?
        Иначе и аз съм по пениска след обяд, горнището в куфара.
        Пълен абсурд е да вляза в град с екип, по-скоро ще запаля колата!
        А като гледам наоколо и моторите рязко са намалели - явно не само аз мисля така.
        Враг усраине

Коментар

• the slow heart
          the slow heart коментира
          Редактиране на коментар
          Да, точно за каране с екип ми е питанката. Гледам има някакви сюнгери дето се заливаш с вода переодично, като бюджетен вариант за проба. После малко по-скъпи с вентилатори и други с водно. Ама как да преценя?

• Първоначално публикуван от the slow heart Преглед на мнение
        Не ми се мисли какво е в Русе, Пловдив и Сандански
        Понеже съм от Сандански ще ти кажа - вече 4 дена не съм запалил мотора
        Жега е!!!
        След 20:30 ч. вече може, ама тогава обикновено идва бирата и мотора остава в гаража.

Не че няма млади ентусиасти, ама и те са на пръстите на едната ръка. Наистина е горещо!
        Панайот Бърдарски
        0887 60 77 22

Коментар

• Вчера джитках из Пазарджик след обяд с пълен екип. Е малко топло ми беше и доста хора ме гледаха очудено, ама хич не ми пука. Аз по къси гащи и по тениска мотор не карам! Оставил съм още преди много години 1 м2 кожа по асфалта и съм се научил по трудният начин.
          Иначе има охладителни жилетки от БМВ. Накисваш я с вода от чешмата. Обличаш я. От жилетката вода не тече, защото материята е специална. Слага се под якето с което караш, и около час, час, и половина ти е комфортно в жегата, ако ще да е 40 градуса.
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

• И аз гледам да се екипирам. Дай линк за тая жилетка.

Коментар

• ВладиЧ
              ВладиЧ коментира
              Редактиране на коментар
              Не знам. Аз такава жилетка нямам. Видях я у един познат, но не съм го питал, от къде я е взел.

• the slow heart
              the slow heart коментира
              Редактиране на коментар
              Казваш да продължавам да поливам във врата с шишето, лош човек ей

• Тая работа с мокрите жилетки според мен е по-скоро срещу обезводняване и в по-малка степен да ти държи хлад.
            Опитвах с обикновена мокра пениска, мисля миналата година, като щях да умра в Тарас.
            Обаче без нищо над нея - с една идея по-добре от суха но е за кратко.
            Пък и е напълно неприложимо в ежедневието според мен.

Аве немаше ли некой модели мотори от типа на голдуинг с климатик или бъркам?

Задна имат някои, парно - също, вкраден компресор за гуми, касетофони, CB радиа като на ТИР...
            Ама климатик дали имаха като опция?

Не че и да имат ще ми се прииска такова ама е по темата
            Враг усраине

Коментар

• Тениската е тънка и бързо свършва, а онова е сюнгер и пие много обем вода. Другото за дехидратацията, намаля я косвено заради охлаждането и тялото не хвърля своята вода за охлаждане. А самото охлаждане си е същото - вода става пара отнемайки енергия/топлина за целта. Затова е под екипа, да дърпа повече топлина от тялото и по-малко от външния възд поток.

Коментар

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                Баси, всичко вече е измислено, ве...
                К'во ли се чудя - щом кренвирш има - значи наистина всичко има

• BENZBOSS
                BENZBOSS коментира
                Редактиране на коментар
                Гледай да не объркаш моделите,че на Алпайнстарс е 200 кинта пък по-смотана на Седичито за 50.

• the slow heart
                the slow heart коментира
                Редактиране на коментар
                Благодаря много, ще ги разгледам

• Ей на припомпвах цедеса преди път. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3843.jpeg
Прегледи:177
Размер:295.0 КБ
ID:6969069
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4253.jpeg
Прегледи:139
Размер:976.2 КБ
ID:6969076 Аз без яке не карам,колко и да ви е жегата там пак няма да е жега като Мъртвата Долина или Аризонска пустиня - на 40 градуса и горница съм с KLIM Induction яке,Мохаве или Вояджър панталони и кросови ботуши,загледал съм се у Супервентед на Алпийн ма чакам да им падне цената под 600 кинта………..и още малко ще ги чакам и ще си взема едни резервни бели 7ци и газ с дрелката

Ситуация 40 градуса и горница - мрежа на седалката,яке Клим Индъкшън стария модел / 80% е мрежа,вижда се на снимката / ,лигавник за топло виси на дясното огледало,поливаш с вода и на светофара, ръкавици Алпайнстарс нам си кой модел 3,каска Арай 4ка с всички отвори по нея отворени,фанелка SIX2 за жега и стелки на дупки в ботушите.

Както казах ми липсват само Супервентед на Алпайнстарс,ботуша има дупки в предната част на подметката и ‘е ми затвори кръга на пустинното оборудване. По джапанки маслото не му проверявам,а какво остава крак да метна на него ма така е,кой се е учил да ходи за втори път като е бил на 27 е така,по джапанки на плажа само.
                Последно редактирано от BENZBOSS; 12-07-24, 16:04.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

• SUPERVENTED - и тия миришат като краката ти,малко под цената на първата ми кола тук ма ги дебна аз,мамицата им, на Трой Ли модела е малко по-евтин / да се чуди; защо / ма е папагалско червено и не ми отива на цвета на очите

https://upshiftonline.com/blogs/cont...pervented-boot

https://motocrossactionmag.com/mxa-t...rvented-boots/

https://troyleedesigns.com/products/sp23-alpinestars-tech-10-supervented-solid-rocket-red-white-blue

Последно редактирано от BENZBOSS; 13-07-24, 16:04.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3183.png Прегледи:0 Размер:941.4 КБ ID:6969124

Май трябва друга тема за гащи и якета ма друг да я цепи.

Това е якето и не е фотошоп,висваш си мотора на него,огромна част е мрежа която е сметната да не се къса,трие или прегрява като се лизнеш на магистралата на скорост / бая скорост /,може да му сложиш броня,леко е и стария модел беше около 200 кинта на оферта / на децата съм взем размер С за 140 долара /. Това е над 220 кила мотор,да не рови някой,да му спестя сметките,гащите същата работа,може да бие на коляно колко ти душа иска.

Е ако е черно и спреш на 45 градуса на слънце ти увира задника ма движиш ли нямаш проблеми,малко над нулата може да се ползва с дъждобран върху него и пухено яке под мрежата.Завали ли те си МОКЪР на втория завой
                    Прикачени файлове
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X